Homoryhmämatka: Toscanan tutkimusmatkailija

Gay Group Trip:

Tuscany Explorer

OutOfOffice-logo

Tietoja tästä matkasta

Tutustu Italiaan 30 homomatkailijan ryhmän kanssa. Yövy 600 vuotta vanhassa linnassa Toscanassa, joka sijaitsee rinteessä, josta on näkymät viinitarhoille ja historialliseen kylään. Ota aurinkoa yksityisellä uima-altaalla, tutustu linnaan ja tee päiväretkiä Sienaan, Firenzeen ja Pisaan.

Vietät ensimmäisen yösi Roomassa tutkimalla homoelämää – voit pidentää Rooman matkaasi löytääksesi enemmän ikuisesta kaupungista. Se on kahden tunnin junamatka seuraavana aamuna Roomasta Toscanaan. Linnan majoitusvaihtoehtoja ovat uima-altaan vieressä sijaitsevat mökit ja tyylikkäät sviitit, joissa on oma katto. Sinulla on kaksi matkanjohtajaa, jotka opastavat sinua Rooman ja Toscanan läpi.

Lähtöpäivät

15 kesäkuuta 2024 perjantai

7 perjantai

Soita matkaasiantuntijoillemme:

+ 44 2071571570
Homoryhmämatka: Toscanan tutkimusmatkailija

Ryhmämatkan erittely

Rooman rauniot
Päivä 1: Rooma
Laskeudut yhteen maailman kauneimmista ja historiallisimmista kaupungeista. On mahdollisuus saapua hieman aikaisemmin, jolloin voit tutustua Roomaan kunnolla – suosittelemme tätä ehdottomasti.

Ensimmäisenä päivänä tapaamme klo 4. Ensin tapaat matkatoverisi ja kaksi matkaopasta. Sinulla on mahdollisuus kokeilla viinejä Roomassa, kun saat lisätietoja seikkailuista, joita olemme suunnitelleet sinulle. Kerro meille, jos haluat järjestää jatkoajan Roomassa.
Toscanan linna
Päivät 2 ja 3: Toscanan linna
Toisena päivänä sinulle tarjoillaan aamiainen, joka valmistaa sinut päivälle. Pian tämän jälkeen lähdemme junalla Toscanan sydämeen. Aloitamme kiertueella linnassa, jossa pääset tutustumaan todella upeisiin maisemiin.

Sen jälkeen tutustumme 2000 asukkaan kylään. Siellä on myös mahdollisuus tutustua läheisiin viinitiloihin ja kaupunkeihin. Palattuasi linnaan on aika todella uppoutua Toscanan kulttuuriin nappaamalla Chianti ja nauttimalla ensimmäisestä yöstäsi Toscanan linnassa.
pisa
Päivä 4: Pisa ja Toscana
Tänään vierailemme Pisassa, jossa kaltevan tornin luona on pakko ottaa selfie. Paikallinen opas esittelee meille Pisaa ja sukeltaamme syvälle 3000 vuoden historiaan.

Kalteva torni tekee Pisasta kuuluisan, mutta siellä on rikas historia, joka on valmis tutkittavaksi. Se on upea taidekaupunki, täynnä viehättäviä kujia, aukioita ja toreja. Pisan viehätyksen jälkeen suuntaamme Luccaan, upeaan keskiaikaiseen kaupunkiin. Erottuva italialainen arkkitehtuuri Toscanassa on nähtävä!
Siena Italia
Päivä 5: Siena
Viidentenä päivänä tutustumme Sienaan, joka on 30 minuutin ajomatkan päässä. Kaupunki on kuuluisa julmasta Palion hevoskilpailusta, joka on jatkunut 11-luvulta lähtien.

Siena oli rikas ja itsenäinen kaupunkivaltio, kunnes se kukistettiin ja laskeutui köyhyyteen. Onneksi alkuperäiset keskiaikaiset rakennukset jäivät seisomaan, ja ne ympäröivät sinua ruokailun aikana. Se on pakollinen kohde, joka antaa sinulle maagisen välähdyksen vanhan maailman Italiaan.
Toscana
Päivä 6: Toscanan linna
Sinulla on mahdollisuus viettää päivä rentoutuen linnan uima-altaalla ja nauttia auringosta. Tai vaihtoehtoisesti voit liittyä joukkoomme tutkiessamme paikallisia ympäröiviä kyliä. Täällä tutustumme syvemmälle toscanalaiseen keittiöön, ja Fettunta (Toscanan leipä) voi herättää ruokahalua.
Firenze
Päivä 6: Firenze
Firenzen maaginen kaupunki on vain 80 minuutin päässä Toscanan linnasta. Se on kuuluisa upeasta renessanssin taiteesta ja arkkitehtuurista, ja se on todella monumentti italialaiselle kulttuurille.

Firenze on Gelaton ja itse modernin italian kielen syntymäpaikka. Paikallinen opas vie meidät kiertueelle tähän kuuluisaan kaupunkiin. Täältä löydät upeita taideteoksia ja tutustut nähtävyyksiin.

Illalla syömme illallisen ja tutustumme Firenzen yöelämään. Tämän jälkeen suuntaamme takaisin linnaan viettämään viimeistä yötä Toscanassa.
Päivä 7:
On aika lähteä Rooman tielle ja sanoa hyvästit 14-luvun linnallemme. Voimme järjestää sinulle jatkoajan, jos haluat vierailla Venetsiassa, Milanossa tai Amalfin rannikolla.
Soita matkaasiantuntijoillemme
+ 44 2071571570
Lisätietoa

Purjehdit tyylikkäästi Lord of the Glensillä, upealla skotlantilaisristeilyaluksella. Se on tyylikäs merenkulkujahti, joka voi purjehtia Caledonian kanavan läpi mutta myös Atlantilla. Tämä on LGBT-matka, jossa on enintään 54 vierasta. Odota skotlantilaista aamiaista joka aamu ja iltaviihdettä.

Mitä seuraavaksi?

Aloita lähettämällä kysely, ja yksi asiantuntijatiimistämme ottaa sinuun yhteyttä seuraavan 24 tunnin kuluessa keskustellakseen tarpeistasi. Kaikki sivustomme hinnat eivät sisällä lentoja, mutta voimme tietysti järjestää ne puolestasi.

Mitä asiakkaamme sanovat
 • Anthony S.

  Testimonial tähdet

  Tähtien palvelu. Tähtien tuotteet. Tähtien ihmiset ja se paranee paljon, kun otat puhelimen ja soitat.

 • Johannes

  Testimonial tähdet

  Super asiakaslähtöistä palvelua. Ensikontaktista lähtien minulla on ollut lämmin, tehokas, ystävällinen ja joustava palvelu.

 • Tiberiu

  Testimonial tähdet

  Luotan antamiseen Out Of Office 5 tähden arvostelu! He ovat epäilemättä yksi johtajista tällä alalla.

Tehdä tiedustelu