Homoryhmämatka: Uusi-Seelanti pohjoinen ja etelä

Gay Group Trip:

New Zealand North And South

OutOfOffice-logo

Tietoja tästä matkasta

Tutustu maailman seikkailupääkaupunkiin tällä erittäin suositulla homoryhmämatkalla. Uusi-Seelanti on maa, jossa on dramaattisia maisemia. Odotettavissa on valkoisia hiekkarantoja, kuplivia geysireitä ja kuumia lähteitä. Koska Taru sormusten herrasta kuvattiin täällä, Uusi-Seelanti voi vaikuttaa oudon tutulta. Vierailet Aucklandissa, Rotoruassa, Queenstownissa, tutustut alkuperäiskansojen maorikulttuuriin ja purjehdit Milford Soundia pitkin.

Lähtöpäivät

Soita matkaasiantuntijoillemme:

+ 44 2071571570
Homoryhmämatka: Uusi-Seelanti pohjoinen ja etelä

Ryhmämatkan erittely

Uusi-Seelanti pohjoinen ja etelä
PÄIVÄT 1, 2 JA 3: Auckland ja Waiheke Island
Uuden-Seelannin seikkailumme alkaa Aucklandista. Vierailemme trendikkäillä kaupunginosilla, kuten Parnell, ja tutustumme K-roadin gay-elämään. Tervetuloa illallinen illalla.

Kolmantena päivänä suuntaamme Waiheken saarelle. Saavuttuamme tutustumme oliivitarhoihin, rantoihin ja viinitiloihin. Syömme täällä erinomaista ruokaa ja palaamme sitten takaisin Aucklandiin vielä yhdeksi yöksi suurkaupungissa.

Sisältää: Matka Waiheken saarelle
Valinnainen: Hyppää Skytowerista ja vaeltele Mt Edenille
Uusi-Seelanti pohjoinen ja etelä
Päivät 4, 5 ja 6: Rotorua
Rotorua on suosittu surffauskaupunki, joka tunnetaan geysireistään kuumista mutaaltaistaan ​​ja geotermisestä toiminnasta. Rentoudumme kuumissa lähteissä, tutustumme maorikulttuuriin, vierailemme Hobbitonissa (kuten Taru sormusten herrasta!) ja näemme Waitomon hehkumadon luolat.

 • Mukana: vieraile kuumissa uima-altaissa lämpöasiantuntijoiden kanssa

 • Valinnainen: Vieraile maorikylässä, kokeile vedenalaisia ​​jokiputkia ja vieraile Wai-O-Tapussa, aktiivisessa geotermisessä ihmeessä

Uusi-Seelanti pohjoinen ja etelä
Päivä 7 ja 8: Wellington
Kuljemme luonnonkauniilla reitillä Wellingtoniin, Uuden-Seelannin pääkaupunkiin. Paikallinen opas vie kierroksen. Siellä on paljon museoita, taide- ja jopa homoskene.

 • Hintaan sisältyy: kaupunkiristeily ja aamukierros paikallisen oppaan kanssa

 • Valinnainen: Gay-ilta, Te Papa -museo, maanalainen markkina…

Uusi-Seelanti pohjoinen ja etelä
Päivät 9, 10, 11 ja 12: Queenstown
Queenstown sijaitsee Wakipitu-järven reunalla Eteläsaarella ja se tunnetaan maailman seikkailupääkaupunkina. Valittavana on monia aktiviteetteja sen mukaan, kuinka seikkailunhaluiseksi tunnet. Voit kokeilla benjihypyä, vaeltaa Ben Lomondilla ja vierailla valtavassa Milford Soundin vuonossa.

Queenstown on lopullinen määränpäämme. 12. päivänä sinut siirretään lentokentälle paluulennolle.

 • Mukana: Vaellus Wakatipu-järvellä oppaan kanssa

 • Valinnainen: Jetboat pitkin Kawarau-jokea, risteily Milford Sound, benjihyppy, varjoliito…

Soita matkaasiantuntijoillemme
+ 44 2071571570
Lisätietoa

Purjehdit tyylikkäästi Lord of the Glensillä, upealla skotlantilaisristeilyaluksella. Se on tyylikäs merenkulkujahti, joka voi purjehtia Caledonian kanavan läpi mutta myös Atlantilla. Tämä on LGBT-matka, jossa on enintään 54 vierasta. Odota skotlantilaista aamiaista joka aamu ja iltaviihdettä.

Mitä seuraavaksi?

Aloita lähettämällä kysely, ja yksi asiantuntijatiimistämme ottaa sinuun yhteyttä seuraavan 24 tunnin kuluessa keskustellakseen tarpeistasi. Kaikki sivustomme hinnat eivät sisällä lentoja, mutta voimme tietysti järjestää ne puolestasi.

Mitä asiakkaamme sanovat
 • Anthony S.

  Testimonial tähdet

  Tähtien palvelu. Tähtien tuotteet. Tähtien ihmiset ja se paranee paljon, kun otat puhelimen ja soitat.

 • Johannes

  Testimonial tähdet

  Super asiakaslähtöistä palvelua. Ensikontaktista lähtien minulla on ollut lämmin, tehokas, ystävällinen ja joustava palvelu.

 • Tiberiu

  Testimonial tähdet

  Luotan antamiseen Out Of Office 5 tähden arvostelu! He ovat epäilemättä yksi johtajista tällä alalla.

Tehdä tiedustelu