Gay-ryhmän matka: Salkantay Trek Machu Picchuun

Gay Group Trip:

Salkantay Trek To Machu Picchu

OutOfOffice-logo

Tietoja tästä matkasta

Machu Picchuun pääseminen ei ole helppoa, mutta kun olet siellä, se on sen arvoista. Tämä homoryhmämatka vie sinut Inca-polulle. Leiriytyy jäätikön varjoon, näet inka-imperiumin rauniot ja saavut lopulta Machu Picchuun.

Tämä tulee olemaan kerran elämässä seikkailu.

Lähtöpäivät

22 perjantai

Soita matkaasiantuntijoillemme:

+ 44 2071571570
Gay-ryhmän matka: Salkantay Trek Machu Picchuun

Ryhmämatkan erittely

Lima
Päivät 1-2: Lima
Jos saavut aikaisin ensimmäisenä päivänä, voit käydä Pachacamacin raunioilla - lisämaksusta.

Lähdemme pyöräretkelle Limaan ja tutustumme Perun historiaan Larco Herrara -museossa. Illalla ruokailemme huippuravintolassa.
Cusco
Päivä 3–4: Cusco
Teemme lyhyen lennon Cuscoon, kirjaudumme hotelliimme ja sopeudumme korkeaan korkeuteen. Siirtomaakaupungissa Cuscossa ja sitä ympäröivässä pyhässä laaksossa on paljon nähtävää.

Aivan kaupungin ulkopuolella tutustumme Incan Sacsayhuamanin linnoituskompleksiin ja palaamme sitten illalliselle trendikkäälle San Blasin alueelle.
Cusco
Päivä 5: Salkantay Trail
Inka-imperiumi hallitsi Perusta noin 1450-1530. Ennen inkoja Peru koostui monista pirstoutuneista yhteisöistä. Inkojen luoma imperiumi oli todella suuri. He rakensivat hienostuneita teitä ja loivat hallinnollisen byrokratian. Kuten monet muutkin imperiumit, heidän on täytynyt ajatella, että heidän omansa kestäisi ikuisesti.

Espanjalaisten saapuminen lopettaisi heidän lyhyen hallituskautensa. Espanjan nopea valloitus tuhosi suurimman osan siitä, mitä inkat olivat rakentaneet. Tutkimme raunioita ja yritämme koota heidän tarinansa historian raunioista.

Vierailemme Limatambon inkakaupungissa, Mollepatan kylässä ja Tarawasin raunioilla. Tänä iltana leiriydymme jäätikön varjoon Soyrocochassa.
Cusco
Päivä 6: High Mountain Pass
Tänään näemme enemmän jäätiköitä, kun nousemme Salkantayn vuoristosolaan ja näemme chinchilloja luonnollisessa elinympäristössään.
Cusco
Päivä 7: Santa Teresa River Valley
Huomio kahvin ystävät: kokeilemme maailman parhaita kahvia vaelluksellamme Santa Teresa River Valleyn läpi. Pidämme piknikin ja leiriytymme Lucmabambassa.
Amazon River Cruise ja Machu Picchu Gay Group Trip
Päivä 8: Machu Picchu
Kun vaeltelemme Incan Llactapatan raunioille, saamme ensimmäisen vilauksen Macchi Picchusta. Sitten laskeudumme Aobamba-joen laakson bambumetsiin.
Machu Picchu
Päivä 9: Machu Picchu
Tänä aamuna lähdemme bussilla kohti "The Lost City Of The Incas", Machu Picchua. Inkojen rakentama vuoristolinnoitus, joka "löydettiin uudelleen" vuonna 1911, ja se on Perun ikonisin nähtävyys. Se on suuren mysteerin paikka; 0 one k0ws miksi se rakennettiin.
Machu Picchu
Päivät 10 ja 11: Pyhä laakso
Vierailemme Ollantaytambon linnoituksessa, linnoituksessa, jota inkojen vastarinta käytti espanjalaisten hyökätessä. Se oli aikoinaan keisari Pachacutin kartano.

Eeppinen seikkailumme päättyy sitten. Palaamme Cuscoon ja lennämme Limaan paluulennoillemme.
Soita matkaasiantuntijoillemme
+ 44 2071571570
Lisätietoa

Purjehdit tyylikkäästi Lord of the Glensillä, upealla skotlantilaisristeilyaluksella. Se on tyylikäs merenkulkujahti, joka voi purjehtia Caledonian kanavan läpi mutta myös Atlantilla. Tämä on LGBT-matka, jossa on enintään 54 vierasta. Odota skotlantilaista aamiaista joka aamu ja iltaviihdettä.

Mitä seuraavaksi?

Aloita lähettämällä kysely, ja yksi asiantuntijatiimistämme ottaa sinuun yhteyttä seuraavan 24 tunnin kuluessa keskustellakseen tarpeistasi. Kaikki sivustomme hinnat eivät sisällä lentoja, mutta voimme tietysti järjestää ne puolestasi.

Mitä asiakkaamme sanovat
 • Anthony S.

  Testimonial tähdet

  Tähtien palvelu. Tähtien tuotteet. Tähtien ihmiset ja se paranee paljon, kun otat puhelimen ja soitat.

 • Johannes

  Testimonial tähdet

  Super asiakaslähtöistä palvelua. Ensikontaktista lähtien minulla on ollut lämmin, tehokas, ystävällinen ja joustava palvelu.

 • Tiberiu

  Testimonial tähdet

  Luotan antamiseen Out Of Office 5 tähden arvostelu! He ovat epäilemättä yksi johtajista tällä alalla.

Tehdä tiedustelu