Homoryhmämatka: Mystinen ja moderni Japani

Gay Group Trip:

The Mystical & Modern Japan

OutOfOffice-logo

Tietoja tästä matkasta


Lähde eloisalle 11 päivän homoryhmämatkalle ympäri Japania, joka on räätälöity LGBTQ+ -yhteisölle.

Aloita Tokion vilkkailta kaduilta ja rentoudu sitten Hakonen luonnollisessa loistossa. Koe luotijuna Kiotoon uppoutumalla kulttuuriaarteisiin, teeseremonioihin ja muinaisiin temppeleihin. Purjehdi rauhalliselle Miyajima-saarelle ja tutustu Hiroshiman koskettavaan historiaan.

Lopeta Osakassa, joka on sekoitus historiallista loistoa ja eloisaa kulttuuria, mukaan lukien ikoninen Osakan linna. Tämä matka lupaa rikkaan kuvakudoksen Japanin modernista eloisuudesta ja ajattomista perinteistä.

Lähtöpäivät

23 tiistai

Soita matkaasiantuntijoillemme:

+ 44 2071571570
Homoryhmämatka: Mystinen ja moderni Japani
Homoryhmämatka: Mystinen ja moderni Japani
Homoryhmämatka: Mystinen ja moderni Japani
Homoryhmämatka: Mystinen ja moderni Japani

Ryhmämatkan erittely

Päivät 1 ja 2: Tokio
Päivät 1 ja 2: Tokio
Aloita japanilainen seikkailusi Tokiossa, kaupungissa, joka yhdistää huipputeknologian ihmeet rauhallisiin viheralueisiin. Majoitu Mesm Tokyossa, eloisalla Takeshiban alueella sijaitsevassa hotellissa, joka on suunniteltu inspiroimaan ja ilahduttamaan. Tutustu Meiji-pyhäkköön ja nauti panoraamanäkymistä kaupunkiin Roppongi Hillsin näköalatasanteelta. Kulje Asakusassa, jossa sijaitsevat historiallinen Sensojin temppeli ja Nakamise-ostoskatu, ennen kuin nautit herkullisesta illallisesta takaisin hotellillesi. Tämä kokemus yhdistää Tokion modernin viehätyksen sen rikkaaseen kulttuuriperintöön.
Päivä 3: Hakone
Päivä 3: Hakone
Seuraavaksi lähdet Hakoneeseen, joka on kuuluisa luonnonkauneudesta ja seesteisistä kuumista lähteistään. Nauti merirosvoristeilystä Ashi-järvellä ja ihaile upeita näkymiä Fuji-vuorelle. Vieraile Owakudanin ainutlaatuisella geotermisellä alueella, jossa voit kokeilla vulkaanisissa vesissä keitettyjä munia, joiden sanotaan pidentävän elämääsi. Lopeta päiväsi rentoutumalla perinteisessä japanilaisessa ryokanissa, liottamalla kuumia lähteitä ja nauttimalla runsaasta illallisesta. Hakone on rauhan ja luonnon ihmeiden paratiisi.
Päivät 4, 5, 6 ja 7: Kioto
Päivät 4, 5, 6 ja 7: Kioto
Matkasi jatkuu jännittävällä luotijunamatkalla Kiotoon, historian täynnä olevaan kaupunkiin. Uppoudu Kioton rikkaaseen kulttuuriin perinteisten teekauppojen, pyhäkköjen, temppelien ja kimonopukujen kautta. Tutustu vilkkaaseen Nishiki Marketiin, ihaile Sanjusangendon temppeliä, osallistu teeseremoniaan ja vieraile kuuluisassa Nijon linnassa ja Kultaisessa paviljongissa. Rauhallinen Arashiyama Bamboo Grove ja arvostettu Tenryuji-temppeli odottavat sinua. Kioton jälkeen voit nähdä ikonisen Fushimi Inarin pyhäkön punaiset torii-portit ennen kuin vierailet suuressa Todaiji-temppelissä Narassa.
Päivä 8: Hiroshima
Päivä 8: Hiroshima
Seuraavaksi seikkailusi vie sinut Hiroshimaan, kaupunkiin, joka symboloi toivoa ja rauhaa sen jälkeen, kun se on toipunut sodan aikaisista tuhoista. Täällä voit todistaa kaupungin merkittävää henkeä vieraillessasi avainkohteissa, kuten Peace Memorial Parkissa. Hiroshiman muutos on osoitus kestävyydestä, ja se tarjoaa koskettavia museoita ja muistomerkkejä, jotka kertovat voimakkaan tarinan sen menneisyydestä ja nykyisyydestä.
Päivä 9: Miyajima ja Osaka
Päivä 9: Miyajima ja Osaka
Seikkailuusi kuuluu rauhallinen lauttamatka Miyajiman saarelle, paikkaan, jossa Japanin luonnon kauneus todella loistaa. Täällä näet Itsukushiman pyhäkön ikonisen kelluvan Torii-portin, unohtumattoman nähtävyyden ja yhden Japanin kolmesta tunnetuimmista näkymistä. Tämä Unescon maailmanperintökohteeksi tunnustettu portti seisoo majesteettisesti saarella tarjoten täydellisen sekoituksen luonnonmaisemia ja henkistä merkitystä.
Päivät 10 ja 11: Osaka
Päivät 10 ja 11: Osaka
Uppoudu Osakan rikkaaseen historiaan ja dynaamiseen kulttuuriin. Aloita vierailulla ikonisessa Osakan linnassa ja tutustu Japanin yhdistymishistoriaan ja sen upeaan arkkitehtuuriin. Nauti ihastuttava lounas paikallisessa ruokapaikassa ja kulje sitten Dotonborin läpi, joka on ruokaharrastajien paratiisi. Päätä päiväsi juhlallisella jäähyväisillallisella, paahtamalla Osakan makuihin ja matkasi unohtumattomiin hetkiin. Tämä kokemus on täydellinen sekoitus historiallista tutkimusta ja kulinaarista nautintoa Japanin vilkkaassa kaupungissa.
Soita matkaasiantuntijoillemme
+ 44 2071571570
Lisätietoa

Purjehdit tyylikkäästi Lord of the Glensillä, upealla skotlantilaisristeilyaluksella. Se on tyylikäs merenkulkujahti, joka voi purjehtia Caledonian kanavan läpi mutta myös Atlantilla. Tämä on LGBT-matka, jossa on enintään 54 vierasta. Odota skotlantilaista aamiaista joka aamu ja iltaviihdettä.

Mitä seuraavaksi?

Aloita lähettämällä kysely, ja yksi asiantuntijatiimistämme ottaa sinuun yhteyttä seuraavan 24 tunnin kuluessa keskustellakseen tarpeistasi. Kaikki sivustomme hinnat eivät sisällä lentoja, mutta voimme tietysti järjestää ne puolestasi.

Mitä asiakkaamme sanovat
 • Anthony S.

  Testimonial tähdet

  Tähtien palvelu. Tähtien tuotteet. Tähtien ihmiset ja se paranee paljon, kun otat puhelimen ja soitat.

 • Johannes

  Testimonial tähdet

  Super asiakaslähtöistä palvelua. Ensikontaktista lähtien minulla on ollut lämmin, tehokas, ystävällinen ja joustava palvelu.

 • Tiberiu

  Testimonial tähdet

  Luotan antamiseen Out Of Office 5 tähden arvostelu! He ovat epäilemättä yksi johtajista tällä alalla.

Tehdä tiedustelu