Homoryhmämatka: Island Hopping Indonesiassa

Gay Group Trip:

Island Hopping In Indonesia

OutOfOffice-logo

Tietoja tästä matkasta

Tutustu seitsemään Indonesian saareen homomatkailijoiden kanssa ja tutustu Indonesian kulttuuriin ja historiaan. Aloitamme Javalta ja suuntaamme sitten maalaismaiseen majapaikkaan Borneossa. Täällä tutkimme Borneon sademetsää ja monipuolista kasvistoa ja eläimistöä – pidä silmällä apinoita. Purjehdimme sademetsän läpi Klotokilla ja vierailemme orangutangien ruokintaasemilla. Palattuamme Jaavalle tutustumme Borobudur-temppeliin ja Prambanan-temppeliin.

Sitten on aika tutustua Baliin. Syömme lounaan Batur-järvelle päin. Tirta Epulissa vierailemme pyhällä lähteellä ja katsomme sitten tulitanssia Chedi Clubissa. Labuan Bajosta purjehdimme Seraya Islandille ja siirrymme pikaveneellä Pink Beachille. Saat jopa mahdollisuuden nähdä Rinca Islandin Komodon lohikäärmeet. Tämä tulee olemaan elämän seikkailu.

Lähtöpäivät

Soita matkaasiantuntijoillemme:

+ 44 2071571570
Homoryhmämatka: Island Hopping Indonesiassa

Ryhmämatkan erittely

indonesia-3465931-1280-2.jpg
Päivä 1: Saapuminen Jakartaan
Edustajamme tapaa sinut lentokentällä ja kuljettaa sinut hotellille. Menemme orientaatiokierrokselle ja sitten illalliselle myöhemmin illalla.
borneo-2554891-1920-1.jpg
Päivä 2: Borneo
Aamiaisen jälkeen alkaa kolmen päivän Borneo-seikkailumme. Pangkalan Bunin lentokentältä siirrymme Kumai-joelle ja nousemme Klotok-jokiveneeseen. Kun purjehdimme jokea pitkin, näemme apinoita leikkimässä sademetsässä, mukaan lukien makakit ja proboscis. Syömme lounaan laivalla ja suuntaamme sitten maalaismaiseen mökkiimme. Pidä silmällä makakeja, sillä ne viihtyvät usein majatalon ympärillä.
focus-group-discussion-3515453-1920-1-1.jpg
Päivä 3: Pondok ja Camp Leaky
Hyppää takaisin klotokiin aamiaisen jälkeen ja matkamme jatkuu. Kävelemme metsän läpi ja näemme trooppisia puita. Matkoillamme näemme Bornean orangutaneja kahdella ruokintapaikalla ja ehkä jopa bongaamme Gibbonin tai kaksi. Jos sinulla on banaani ja satut näkemään borneolaisen parrakkaan sian, ole antelias: he rakastavat banaania.
maisema-3778244-1280-3.jpg
Päivä 4: Pangkalan Bun-Jakarta-Semarang-Magelang
Tänä aamuna jätämme hyvästit mökillemme ja purjehdimme Kumai-jokea pitkin Tanjung Putingiin. Lennämme sitten Jaavan saarelle ja kirjaudumme upeaan majoitukseemme lähellä Magelangia. Syömme lounaan matkalla.

Illallinen yksin tänä iltana ja illalla vapaa-ajalla.
maisema-3778244-1280-1-2.jpg
Päivä 5: Borobudur-temppeli – Prambanan-temppeli
Tänään vierailemme maailman suurimmassa buddhalaisessa temppelissä. Katso auringonnousua Merapi-vuoren yllä ja koe rauhallinen aamunkoitto Borobudurissa. Vierailemme myös Pawon-temppelissä ja Mendut-temppelissä. Aamiaisen jälkeen suuntaamme Candirejon kylään ja tutkimme sitä Andongilla (hevoskärryillä). Tutustumme sellaisen yhteisön tapoihin, joiden perinteet pysyvät muuttumattomina monta vuotta.

Lounaan jälkeen paikallisessa ravintolassa suuntaamme 9-luvun Prambanan-temppeliin. Tutustu poikkeuksellisiin pyhäkköihin ja kaiverruksiin, ja sitten suuntaamme takaisin hotelliin.
perinteinen-2238582-1920-1.jpg
Päivä 6: Yogyakarta – Bali
Tänään tutustumme Sultan Palacen jaavalaisen arkkitehtoniseen tyyliin. Se on edelleen käytössä ja siellä on tuoksuva puutarha. Liitymme sitten batiikkipajaan ja opimme perinteisestä menetelmästä, jossa kangas piirretään kuumalle vahalle. Lounaan jälkeen lennämme Balille ja kirjaudumme sisään Ubud-hotelliimme, jossa yövymme kolme päivää. Ilta vapaa-ajalla.
kintamani-4480089-1280-2.jpg
Päivä 7: Ubud – Kintamani
Tänä aamuna liitymme puuveistotyöpajaan Mas Villagessa. Sitten suuntaamme Kintamaniin, vuoristokeskukseen, josta on näkymät Balin korkeimmalle tulivuoren kraatterille. Täällä meillä on luomulounas. Sitten suuntaamme Tirta Empulin pelottavalle lähteelle ja God Indra -pyhäkölle. Päivä päättyy kahvi- ja mausteviljelmään. Voit kokeilla Kopi Luwak -kahvia, jos olet rohkea – se on valmistettu aasialaisista palmunsiivetin jätöksistä ja se on yksi maailman kalleimmista kahveista.
5069-26492-2.jpg
Päivä 8: Vapaa aamu
Päivä vapaa-ajalla. Voit rentoutua uima-altaalla tai kävellä kaupungin halki.

Tänä iltana nautimme Kecak- ja tulitanssista Chedi Clubilla. Odotettavissa on 50 miehen kuoro, joka laulaa öljylampun ympärillä ja luo rikkaan laulukuoren tanssin säestäjäksi. Syömme sitten balilaisen kuninkaallisen illallisen hotellin paviljongissa, josta on näkymät riisipelloille.
5e7a4793-1-2.jpg
Päivä 9: Labuan Bajo – Seraya Island
Joten tänä aamuna lennämme Balilta Labuan Bajoon, menemme veneellä Seraya Islandille ja kirjaudumme rantalomakohteeseen. Tämä on kotona seuraavat kolme päivää.
saari-3699146-1280-2.jpg
Päivä 10: Padar Island – Pink Beach – Rinca Island
Aikainen aloitus tänä aamuna. Aamiaisen jälkeen lähdemme pikaveneellä ja ylitämme 3 tuntia Padar Islandille. Täällä risteilymme Pink Beachille ja nautimme maailman parhaista s0rkellingistä. Löydät tuhansia kalalajeja ja laajan valikoiman korallia. Lounas laivalla ja sitten jatkamme Rinca Islandille. Menemme 2 tunnin vaellukselle ja pidämme silmällä lohikäärmeitä ja lontar-palmuja.
149947139-2.jpg
Päivä 11: Seraya Island
Kuljetamme takaisin Labuan Bajoon ja suuntaamme lentokentälle. Viimeiset kaksi yötämme ovat Seminyakin alueella. Se on tasokas lomakeskusalue, jossa on paljon kauppoja, baareja ja klubeja. Tutustu Intian valtameren rantaviivan rantoihin ja nauti auringosta.
alila-seminyak-panorama-1.jpg
Päivät 12-13: Paluu Balille
Kuljetamme takaisin Labuan Bajoon ja suuntaamme lentokentälle. Viimeiset kaksi yötämme ovat Seminyakin alueella. Se on tasokas lomakeskusalue, jossa on paljon kauppoja, baareja ja klubeja. Tutustu Intian valtameren rantaviivan rantoihin ja nauti auringosta. Syömme jäähyväisillallisen viimeisenä yhteisenä iltanamme.
unsplash-jamie-fenn-422124-1.jpg
Päivä 14: Lähtö
vuoristolomakohde, josta on näkymät Balin korkeimmalle tulivuoren kraatterille. Täällä meillä on luomulounas. Sitten suuntaamme Tirta Empulin pelottavalle lähteelle ja God Indra -pyhäkölle. Päivä päättyy kahvi- ja mausteviljelmään. Voit kokeilla Kopi Luwak -kahvia, jos olet rohkea - se on valmistettu aasialaisesta palmunsiivetin jätöksestä ja se on yksi maailman kalleimmista kahveista.
field_5ad4ee9532074
field_5ad4eec432075
Soita matkaasiantuntijoillemme
+ 44 2071571570
Lisätietoa

Purjehdit tyylikkäästi Lord of the Glensillä, upealla skotlantilaisristeilyaluksella. Se on tyylikäs merenkulkujahti, joka voi purjehtia Caledonian kanavan läpi mutta myös Atlantilla. Tämä on LGBT-matka, jossa on enintään 54 vierasta. Odota skotlantilaista aamiaista joka aamu ja iltaviihdettä.

Mitä seuraavaksi?

Aloita lähettämällä kysely, ja yksi asiantuntijatiimistämme ottaa sinuun yhteyttä seuraavan 24 tunnin kuluessa keskustellakseen tarpeistasi. Kaikki sivustomme hinnat eivät sisällä lentoja, mutta voimme tietysti järjestää ne puolestasi.

Mitä asiakkaamme sanovat
 • Anthony S.

  Testimonial tähdet

  Tähtien palvelu. Tähtien tuotteet. Tähtien ihmiset ja se paranee paljon, kun otat puhelimen ja soitat.

 • Johannes

  Testimonial tähdet

  Super asiakaslähtöistä palvelua. Ensikontaktista lähtien minulla on ollut lämmin, tehokas, ystävällinen ja joustava palvelu.

 • Tiberiu

  Testimonial tähdet

  Luotan antamiseen Out Of Office 5 tähden arvostelu! He ovat epäilemättä yksi johtajista tällä alalla.

Tehdä tiedustelu

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli