Homoryhmämatka: Tutustu Keski-Eurooppaan

Gay Group Trip:

Discover Central Europe

OutOfOffice-logo

Tietoja tästä matkasta

Näe kolme Euroopan parasta kaupunkia yhdellä matkalla. Majesteettisesta Budapestista Tonavan varrella Prahan satujen viehätysvoimaan ja Berliinin villiin homomekkaan. Kaikki kolme kaupunkia ovat täynnä historiaa, kulttuuria, baareja ja kahvilakulttuuria puhumattakaan. Voit kokeilla Budapestin kuumia lähteitä, tutustua Prahan upeaan linnaan ja maistella Saksan pääkaupungin dekadenttisia viehätyksiä. Jos haluat juhlia, Berliini on oikea paikka. Sillä on - ylivoimaisesti - maailman korkein oktaaninen homoskene. Jokainen kaupunki on täynnä museoita ja taidegallerioita, joten saat taatusti kulttuurikorjauksen. Monenlaisia ​​ruutuja rastitetaan kymmenen päivän aikana, kun tutkit Keski-Euroopan viehätysvoimaa.

Lähtöpäivät

9. toukokuuta 2024 keskiviikkona

1 perjantai

31 elokuuta 2024 perjantaina

Soita matkaasiantuntijoillemme:

+ 44 2071571570
Homoryhmämatka: Tutustu Keski-Eurooppaan

Ryhmämatkan erittely

budapest-1440679-1.jpg
Päivät 1, 2 ja 3 - Budapest
Budapest on upea kaupunki, joka on jaettu kahteen osaan, Budaan ja Pestiin. Niiden välillä virtaa Tonava. Buda on täynnä viehättäviä historiallisia rakennuksia ja Pest on metropoliisempi. Budapestin homoryhmämatkamme alkaa ensimmäisenä päivänä klo 4. Suuntaamme neljän ruokalajin illallisristeilylle musiikin kera ja ihailemme joenrantamaisemia. Näet parlamenttirakennuksen, Budan linnan ja ketjusillan.

Seuraavana päivänä lähdemme kävelykierrokselle kaupunkiin. Tämän jälkeen voit vierailla kuumilla lähteillä, tutustua linnaan tai nähdä vanhankaupungin nähtävyyksiä. Budapestissa on vilkas yöelämä, mukaan lukien useita homobaareja. Siellä on myös ikonisia rauniobaareja: lähinnä baareja rauniorakennuksissa.
prague-3010407-1.jpg
Päivät 4, 5 ja 6: Praha
Neljäntenä päivänä siirrymme Budapestista Prahaan. Lento kestää tunnin. Praha on upean tyylin ja charmin kaupunki. Sitä hallitsee keskiaikainen linna, joka näyttää joltain sadusta. Praha on täynnä historiaa ja siinä on kosmopoliittinen tunnelma. Näet ihmisiä seurustelemassa oluen ja kahvin ääressä kaikkialla kaupungissa. Paikallinen oppaamme vie meidät joihinkin hänen suosikkipaikkoihinsa.

Homo-yöelämä on tutustumisen arvoinen. Prahassa rahasi menevät melko pitkälle, joten voit vapaasti nauttia hyvästä elämästä. Sinulla on kolme päivää aikaa tutustua kaupunkiin.
brandenburg-gate-417890-1920-1-1.jpg
Päivät 7, 8, 9 ja 10: Berliini
Menemme junalla Prahasta Berliiniin. Se on viehättävä 4.5 tunnin ajomatka Euroopan maaseudulle. Saksan pääkaupunki on häikäisevä kaupunki, jolla on pitkä ja myrskyisä historia. Sinun ei tarvitse mainita sotaa – Saksan synkimmän luvun monumentteja on kaikkialla kaupungissa. Saat myös mahdollisuuden nähdä kaupungin vuosina 1961–1989 jakaneen muurin jäänteet. Berliini on nähnyt kaiken natsikaudesta vuosikymmeniä kestäneeseen neuvostomiehitykseen. Se on melko hämmästyttävää, kun ajattelee kuinka liberaali ja edistyksellinen Berliini on nykyään.

Lontoo saattaa olla maailman suurin kaupunki numeerisesti, mutta Berliini on omituisin. Berliinin homoskene on nähtävä voidakseen uskoa. Se on aika villi! Berliini tarjoaa täydellisen yhdistelmän kulttuuria, historiaa ja yöelämää. Tutustu taidegallerioihin ja museoihin. Olettaen, että tunnet rohkeutta, voit yrittää päästä Berghainiin.
Soita matkaasiantuntijoillemme
+ 44 2071571570
Lisätietoa

Purjehdit tyylikkäästi Lord of the Glensillä, upealla skotlantilaisristeilyaluksella. Se on tyylikäs merenkulkujahti, joka voi purjehtia Caledonian kanavan läpi mutta myös Atlantilla. Tämä on LGBT-matka, jossa on enintään 54 vierasta. Odota skotlantilaista aamiaista joka aamu ja iltaviihdettä.

Mitä seuraavaksi?

Aloita lähettämällä kysely, ja yksi asiantuntijatiimistämme ottaa sinuun yhteyttä seuraavan 24 tunnin kuluessa keskustellakseen tarpeistasi. Kaikki sivustomme hinnat eivät sisällä lentoja, mutta voimme tietysti järjestää ne puolestasi.

Mitä asiakkaamme sanovat
 • Anthony S.

  Testimonial tähdet

  Tähtien palvelu. Tähtien tuotteet. Tähtien ihmiset ja se paranee paljon, kun otat puhelimen ja soitat.

 • Johannes

  Testimonial tähdet

  Super asiakaslähtöistä palvelua. Ensikontaktista lähtien minulla on ollut lämmin, tehokas, ystävällinen ja joustava palvelu.

 • Tiberiu

  Testimonial tähdet

  Luotan antamiseen Out Of Office 5 tähden arvostelu! He ovat epäilemättä yksi johtajista tällä alalla.

Tehdä tiedustelu