1111 Club

11:11 Klubi

11:11 Club

Sijainti-kuvake

Av Tulum Smz 22 Mzn 5 Lote 33, Centro, Cancun, Meksiko, 77500

Tämä rento homobaari on yksi Cancunin yöelämän tuoreimmista lisäyksistä. Täältä löydät kuumia go-go-tanssijoita ja monipuolista, mutta enimmäkseen nuorta yleisöä.

Siellä on pieni pimeä huone, jos olet tuulella.

Viikonloppuisin se on usein kiireistä ja stripeshow't voivat olla raivokkaita.
Ominaisuudet:
bar
tanssi
Pimeä huone
Musiikki
hinta 11:11 Klubi
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 13 ääntä

M
Martin

11-Mar-2021

Ei turistiystävällinen

Erittäin surullista siellä on liikekäytäntö, jossa ei-meksikolaisilta asiakkailta veloitetaan 200 pesoa ja meksikolaiselta suojelijalta puolet tästä. Miksi yrittää haukkua kävijöitä, jotka todellisuudessa yleensä kuluttavat enemmän rahaa baarissa kuin alkuperäiset. Ymmärsin ehkä, että vain Cancunin syntyperäisille on alennus, koska he ovat säännöllisiä suojelijoita; mutta kaikille Meksikon kansalaisille se on venytys. Ulkomaalaiset turistit auttavat tukemaan Cancúnin taloutta, miksi heitä enemmän. Asun Acapulcossa, mutta en ole kansalainen ja menin poikaystäväni kanssa. Lähdin, kun minulle kerrottiin, että minun piti maksaa enemmän kuin minun bf. Häpeä tälle omistajalle!
T
Todd

24-Oct-2021

Vakuutusmaksun kumoaminen

Nykyisellä valuuttakurssilla se on 10 dollaria. Maksan enemmän kuin osavaltioissa vakuutusmaksuista. Maksan sen mielelläni nauttiakseni paikallisesta kulttuurista ja juomista Cancunissa.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.