Sauna KM 22 - SULJETTU

Sauna KM 22 - SULJETTU

Uusi homosauna Corralejossa.

Sauna KM 22 - CLOSED

Sijainti-kuvake

Avenida Grandes Playas 52, Corralejo, Fuerteventura, Espanja, 35660

SULJETTU (Elokuu 2016).

Ensimmäinen ja ainoa homosauna Fuerteventuralla. KM 22 on kooltaan 600 m², jossa on omat suihkut, kuivasauna, labyrintti, poreallas, omat mökit, pimeä huone, iso terassi ja ilmainen langaton internetyhteys.

Saunassa on erillinen, huomaamaton sisäänkäynti. Suljettu maanantaisin ja tiistaisin.
Ominaisuudet:
bar
Pimeä huone
Ilmainen Wi-Fi
Internet-yhteys
Poreallas / kuuma allas
Sokkelo
Musiikki
Rentouttavat mökit
Sauna
Kauppa
Aurinkoterassi
hinta Sauna KM 22 - SULJETTU
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 60 ääntä

T
Tim

28-Apr-2016

Se on suljettu!

Kävelin koko matkan perille (ja sitä on vaikea löytää) vain löytääkseen karmean aution hylätyn paikan, jonka oveen oli kirjoitettu "Suljettu". Älä tuhlaa aikaasi.
A
Andrew

27-Feb-2016

Mahdotonta Löytää

Ymmärrän, miksi raporttien mukaan KM22:lla on hyvin vähän vierailijoita. On mahdotonta löytää. KM22:n verkkosivuilla annettu osoite on väärä. Avenida Grandes Playas 52 on yksityinen asunto keskellä asuinaluetta. Olen etsinyt KM22:ta kaksi päivää ja ajanut Avenida Grandes Playasin koko pituuden useita kertoja ilman onnea. Yritin lähettää sähköpostia KM22:lle, mutta he eivät vastanneet. On huonoa, jos yritys ilmoittaa verkkosivustollaan väärän osoitteen. Miten he odottavat asiakkaiden löytävän heidät? Useimmat ihmiset luovuttavat turhautuneena, kuten minäkin.
F
Francois

30-Oct-2015

TAKE CAR Osoitteen numero on väärä

Ole varovainen: sauna ja baari eivät itse asiassa ole osoitteessa 52... mutta calle dunas ja hotelli ATLANTIS jälkeen
J
Javier

23-May-2015

Valot ja varjot

Kävin perjantai-iltana saunassa ja päädyin positiivisten ja negatiivisten vaikutelmien sekoitukseen: Positiivista: iso poreallas (vaikka hieman vaikea kiivetä sisään), kunnollinen kuuma sauna, siistit rentoutumishuoneet, ilmaiset kondomit/voiteluaineet ja ystävällinen henkilökunta. Negatiivinen: klo 7 sauna oli melkein autio (4 miestä paikalla minua laskettuna) ja myöhemmin kävijämäärä ei ollut vaikuttava, porealtaan rajaa pitkin juoksi valtava torakka, kassakaapin ovet oli suhteellisen helppo avata ilman oikeaa avainta, paikalliset pojat käyttivät saunaa tapaamiseen, joten he eivät olleet innostuneet seksistä muiden kanssa, kylmät juomat olivat lämpimiä (vastaava mies perusteli itsensä sillä, että he ladasivat jääkaappia tunti sitten). Lyhyesti sanottuna, vierailun arvoinen paikka, jos sinulla ei ole mitään tekemistä illalla, mutta älä odota liikaa tai tulet pettymään.
v
vik

4-Mar-2015

erinomainen homosauna, tutustumisen arvoinen

Päiväsaikaan edessä oleva baari näyttää suljetulta ja epäilimme, että myös sauna olisi suljettu, MUTTA.......Kävin siellä tänä iltana ja voin vahvistaa, että se on auki ja mikä parasta, se on varustettu korkeatasoisesti valtavalla kuumalla amme, paljon hyttiä ja kunnollinen sauna. Suuri valaistus, erittäin puhdas, henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Tämä paikka on kunnia kaupungille, ja toivon todella, että tarpeeksi tyyppejä alkaa vierailla varmistaakseen, että tämä upea laitos pysyy auki. Kaverit...... menkää käymään, ette tule pettymään. Voin lämpimästi suositella sitä, parempi kuin monet saunat Isossa-Britanniassa!
J
John

16-Dec-2014

Kiva paikka

Mukava paikka, puhdas, älykäs, ystävällinen kaveri ovella. Oli mukavaa ja paikalliset kaverit ovat erittäin ystävällisiä! Palataan tänne seuraavan kerran.
c
carlo

14-Jun-2014

kuumia majoreja

una sauna con labirinti glory hole tumma e quant'altro a corralejo??!! Una piacevole sorpresa, tra l'altro molto ben fatta. Mi ricorda tanto la royal hammam di milano (manca solo la sauna vapore a 2 piani;)) . Per il resto, mi sono divertito molto, non molta gente ma io preferisco di più, si conclude di più e si conosce anche meglio. Molti majoreri (i selvaggi del posto, un incrocio tra arabi e andalusi) ma anche molti tedesconi arrossati e ben messi. insomma da consigliare !!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.