Hotelli Le Place d'Armes Luxembourg

Gay Luxemburg · Hotellit

Etsitkö täydellistä yöpymispaikkaa? Vuoden 2022 parhaat hotellimme Luxemburgissa homomatkailijoille sijaitsevat vanhan kaupungin keskustassa, lähellä Unescon kulttuuriperintökohdetta, suosittuja ostosalueita ja homojen yöelämää.Jos haluat lisää hotellivaihtoehtoja, napsauta tästä etsi kaikki Luxemburgin hotellit.

Gay Luxemburg · Hotellit

Sofitel Luxembourg Grand Ducal
Sijainti-kuvake

40 boulevard d Avranches,,

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Gay-suosittu hotelli. Erinomainen nähtävyyksien katseluun ja ostoksille. Luksusvalinta.
Sofitel Le Grand Ducal tarjoaa ylellisiä huoneita lähellä kaupungin keskusta, kävelyetäisyydellä historiallisesta Unescon maailmanperintöalueesta, putiikeista ja paikallisesta homoelämästä.

Sofitelin ylimmässä kerroksessa on korkealuokkainen gourmet-ravintola. Cocktailbaari 8. kerroksessa on oma kohde - paikallisten homojen ja turistien rakastama.

Kaikissa tyylikkäissä huoneissa on ilmainen WiFi, minibaari ja kahvinkeitin.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
Kunto
Viestikenttä
ravintola
Hotel Parc Beaux Arts
Sijainti-kuvake

1 Rue Sigefroi,

Näytä kartalla
2018 Varatuimmat
2018 Varatuimmat

ylin 100

Miksi tämä hotelli? Keskeinen sijainti Kodikas tunnelma, aamiainen tarjoillaan.
Hotel Parc Beaux Arts tarjoaa suuria ja viihtyisiä sviittejä englantilaiseen maalaistyyliin, joissa on takka, ilmainen WiFi ja taulu-tv satelliittikanavilla. Tämä sopii loistavasti homopareille, jotka haluavat enemmän tilaa ja yksityisyyttä.

Sijainti on myös loistava - ympäröivät Luxemburgin keskusta, Palais Grand-Ducal, National Museum of History & Art sekä ravintoloita, baaritja homo kohtaus.

Aamiainen tarjoillaan päivittäin, ja paikan päällä on hyvin arvioitu ravintola. Homovieraamme kommentoivat aina koko henkilökunnan suurta vieraanvaraisuutta.
Ominaisuudet:
Ilmainen Wi-Fi
ravintola
huonepalvelu
Hotel Français
Sijainti-kuvake

14 Place d'Armes,

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Budjettivalinta. Erinomainen nähtävyyksien katseluun, ostoksille ja homoelämään.
Hotel Français on edullinen hotelli Luxemburgin keskustassa, aivan Place d'Armes -aukiolla, jossa on kulttuurikohteita, kahviloita ja ravintoloita. ympäröivät alueet.

Huoneissa ja studioissa on mukavat vuoteet ja ilmainen WiFi. Vastaanotto on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Restaurant-Café Françaisissa on mukava ulkoterassi ja hyvää ranskalaista ja luxemburgilaista ruokaa.
Ominaisuudet:
bar
ravintola

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.