Hoi An Gay hotellit

Hoi An Gay hotellit

Hoi An, viehättävä kaupunki Vietnamin keskirannikolla, tunnetaan hyvin säilyneestä vanhastakaupungistaan, kiinalaisista kauppataloistaan ​​ja ranskalaisista siirtomaarakennuksistaan.

 

Hoi An Gay hotellit

Hoi An Local Villa
Sijainti-kuvake

Thôn Thanh Nhứt, ĐX18, Cẩm Thanh,, Hoi

Miksi tämä hotelli?
Hotelli sijaitsee idyllisellä paikalla Vietnamin kulttuurisesti rikkaalla keskusrannikolla.
Hoi An Local Villa sijaitsee Cam Thanh Coconut Villagen valtavan palmumetsän ja luonnollisten vesistöjen keskellä.

Villa sijaitsee strategisesti maaseudulla lyhyen matkan päässä rauhallisten rantojen hiekkarannan ja Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvan Hoi Anin muinaisen kaupungin, poikkeuksellisen hyvin säilyneen entisen kauppasataman, välissä.

Villa tarjoaa 14 hyvin varustettua huonetta, joissa on suora luonnonvalo ja näkymät ympäröivään vehreään mangroveekosysteemiin.

Kansainvälisesti koulutettu tiimi pyrkii ylittämään vieraiden odotukset ja on innostunut jakamaan salaisuutensa kaupungin parhaista pakolaisista.

Hoi An on vapaa-ajan ja nautinnon keskus, jossa on tarttuvaa energiaa. Sen strategisen maustekaupan historian, sen havaittavan ulkomaalaisvaikutteisen arkkitehtuurin,

Sen ainutlaatuinen biosfäärialue, sen eloisa ruokaskene, sen maine kulttuurin ja taiteen keskuksena, sen rentouttavat trooppiset rannat sen bukolisiin kyliin, ja mikä tärkeintä, sen asukkaiden ystävällisyys hurmaa jokaisen matkailijan.
Ominaisuudet:
ilmastointi
Aamiainen sisältyy
Ilmainen wifi
Viestikenttä
pysäköinti
Yksityinen kylpyhuone
ravintola
Uima-allas

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli