Mene Nizzaan

Gay Nizza · Rannat

Nizza sijaitsee Välimeren rannikolla, joka tunnetaan nimellä Bay of Angels.

Ranta, joka koostuu pääasiassa kivistä, on jaettu julkisiin osiin ja "yksityisiin rantoihin; jotka ovat kaikkien saatavilla ja ovat erittäin kiireisiä kesällä. Mattoa tai pehmustettua rullaa suositellaan, jotta kokemus olisi mukavampi. Rantamuurin huipulla on pitkä, kaunis kävelykatu.

Nice-Promenade-and-Beach

Yksityiset rannat tarjoavat mukavia aurinkotuoleja, varjoja, pyyhkeitä, baaripalvelun ja yleensä melko hyvän ravintolan. Useimmat tarjoavat terassit alas mereen, jotta asiakkaat välttävät kuumilla kivillä kävelemisen epämukavuuden.

Yksityiset rannat tarjoavat enemmän suojaa taskuvarkailta. Useimmat hotellit tarjoavat vieraille edullisia hintoja, joihin kuuluu yksityinen ranta.

Kivat · rannat kaupungin sisällä

Castel Plage
Sijainti-kuvake

Castel Plage, Quai des États-Unis, Kiva, Ranska

Näytä kartalla
3.8
Yleisön ikäraja

Perustuu 15 ääntä

Erittäin tyylikäs yksityinen ranta, baari ja ravintola, joka sijaitsee Promenade des Anglais'n itäpäässä, lähellä linnaa kukkulalla.

Castel Plagella on suhteellisen suojainen ranta, jossa on oma terassi vesirajaan asti. Aina suosittu homojen keskuudessa.

Odottaa maksavan aurinkotuoleista, varjoista ja kaikesta, mitä haluat syödä ja juoda, mutta palvelu on nopeaa ja hinnat ovat kohtuulliset. Suositeltava.
Ominaisuudet:
bar
Ranta
ravintola

Viimeksi päivitetty: 2-Oct-2023

Coco Beach (public beach)
Sijainti-kuvake

2, Avenue Jean Lorrain, Kiva, Ranska

Näytä kartalla
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 34 ääntä

Kivinen mutta kaunis Coco Beach on suosittu ajanviettopaikka homonudistiauringonottajille.

Ranta sijaitsee Nizzan satamasta itään ja vaatii hieman kävelyä päästäkseen. Coco Beach -ravintolasta seuraa polkua itään noin 10 minuuttia.
Ominaisuudet:
Ranta

Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

Kivat · rannat hieman kauempana

St Laurent - Eze
Sijainti-kuvake

St. Laurent-Eze, Kiva, Ranska

Näytä kartalla
3.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 34 ääntä

Yksi Cote d'Azurin suosituimmista homo-/nudistirannoista ja yksi vaikeimmin saavutettavissa olevista. Rannalla ei ole palveluita, joten ota omat juomat ja välipalat mukaan.

Rannalle pääsee bussilla # 100 Nizzasta Monacoon. Nouse "Parking St Laurent d'Ezen" kohdalla ja seuraa viitoitettua polkua "Castelleret Inferieur" rannalle.

Jos haluat vielä yksityiskohtaisemman kuvauksen, katso Paulin lähettämä arvostelu alla.


Rannalla käänny oikealle, nouse betoniportaita ylös ja seuraa polkua ympäri gay-ranta-alueelle. Tämä on kivinen polku, joten käytä asianmukaisia ​​jalkineita. Ranta (ja bussiliikenne) on erityisen vilkas kesäviikonloppuisin.
Ominaisuudet:
Ranta

Viimeksi päivitetty: 15-Oct-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.