Homo Sao Paulo

Homo Sao Paulo

Brasilian finanssipääkaupungissa asuu yli 12 miljoonaa ihmistä ja siellä on huomattava homoskene

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Sao Paulo

Meistä Sao Paulo

São Paulo, Brasilian taloudellinen voimatekijä, loistaa myös loistavasti LGBTQ+-matkailijoiden ensisijaisena kohteena dynaamisen yöelämän ja monumentaalisten gay Pride -juhlien ansiosta. Valtavasta taloudellisesta panoksestaan ​​tunnettu São Paulo siirtyy saumattomasti päiväsaikojen liiketoiminnasta vilkkaisiin iltajuhliin ja isännöi maailman suurinta gay Pride -tapahtumaa. Tämä vuosittainen paraati, jota juhlitaan vilkkaalla Avenida Paulistan varrella, on rikkonut jatkuvasti osallistujaennätyksiä ja houkuttelee vuosittain miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.

Vaikka São Paulo ei välttämättä omaa Rion välitöntä turistikohtelua, sen laaja homoelämä on suuri vetovoima. Kaupungin yöelämä on täynnä LGBTQ+-baareja ja -klubeja, erityisesti trendikkäillä kaupunginosilla, kuten Pinheiros ja Bela Vista, jotka tarjoavat kaikkea vilkkaasta tanssilattiasta Bubu Loungessa ja Club Yachtissa maailmankuuluun homoklubiin The Weekiin. Jokainen paikka tarjoaa ainutlaatuisen tunnelman, joka palvelee yhteisön erilaisia ​​mieltymyksiä.

Lisäksi São Paulon LGBTQ+ -tapahtumat ulottuvat Priden ulkopuolelle, ja ympäri vuoden järjestetään lukuisia kulttuurisia ja sosiaalisia aktiviteetteja, jotka korostavat kaupungin osallistavaa henkeä. Halusitpa sitten tutustua tyylikkäisiin kahviloihin kulttuurikohteiden varrella tai osallistua suuriin juhliin, jotka kestävät aamunkoittoon asti, São Paulo lupaa unohtumattoman kokemuksen.

Uutiset ja ominaisuudet

Sao Paulo Tapahtumat

 • img

  Trans Pride March Sao Paulo 2024

  View Details

  pe, toukokuun 31

 • img

  Sao Paulo Pride 2024

  View Details

  su, kesäkuun 2

Sao Paulo Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Sao Paulon retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Sao Paulo matkaasi vartenHanki opas