Homo Zagreb

Homo Zagreb

Tutustu Kroatian pääkaupunkiin ja suurimpaan kaupunkiin. Zagrebilla on rikas historia, ja siellä on kaunis arkkitehtuuri, kahvilakulttuuri ja kompakti homoelämä.

Zagreb

Meistä Zagreb

Kroatian pääkaupunki Zagreb tarjoaa ihastuttavan yhdistelmän historiallista charmia ja modernia energiaa, mikä tekee siitä houkuttelevan matkakohteen kaikille matkailijoille, myös LGBTQ+-yhteisöön kuuluville. Kaupungin rikas historia esitellään sen upean arkkitehtuurin kautta Zagrebin katedraalin goottilaisista torneista Itävaltalais-Unkarin rakennusten värikkäisiin julkisivuihin, jotka reunustavat vilkkaita katuja.

Kulttuurista kiinnostuneille Zagrebin museot tarjoavat elämysten aarreaitta. Museo of Broken Relationships on erityisen ainutlaatuinen, ja se esittelee koskettavia henkilökohtaisia ​​tarinoita ympäri maailmaa, kun taas Museum of Contemporary Art tuo huippuluokan näyttelyitä esille. Nämä laitokset eivät heijasta vain Zagrebin taiteellista monimuotoisuutta vaan myös sen osallistavaa ja edistyksellistä henkeä.

Zagrebin eloisa kahvilakulttuuri on kohokohta, ja siellä on lukemattomia viihtyisiä paikkoja, kuten Tkalčićeva-kadun varrella, joissa vierailijat voivat nauttia rauhassa kahvia samalla kun nauttivat kaupungin vilkkaasta tunnelmasta. Katu on myös yöelämän hotspot, jossa on useita baareja ja klubeja, jotka toivottavat tervetulleeksi monipuolinen yleisö, mukaan lukien suosittuja LGBTQ+-ystävällisiä paikkoja.

Kesäkuussa vieraileville Zagreb Pride -paraati on pakollinen kokemustapahtuma, jossa juhlitaan monimuotoisuutta ja puolustetaan LGBTQ+-yhteisön tasa-arvoa ja oikeuksia. Se on eloisa esitys kaupungin osallistavasta hengestä, täynnä musiikkia, tanssia ja värikkäitä esityksiä.

Ulkoilun ystäville löytyy myös paljon tekemistä Zagrebista. Kaupunki on täynnä reheviä puistoja, kuten Zrinjevac tai kasvitieteellinen puutarha, jotka sopivat täydellisesti rentouttavalle kävelylle tai piknikille. Jos haluat viettää seikkailunhaluisemman päivän, läheinen Medvednica-vuori tarjoaa kauniita vaellusreittejä ja upeat näkymät kaupunkiin.

Zagrebin yhdistelmä historiallista syvyyttä, kulttuurista rikkautta ja avointa vieraanvaraisuutta tekee siitä tutustumisen arvoisen kaupungin, joka tarjoaa jotain erityistä jokaiselle vierailijalle, myös LGBTQ+-yhteisöön kuuluville.

Homo Zagreb - Travel Gay Ohje

Zagreb Tapahtumat

  • img

    Zagreb Pride 2024

    View Details

    La, 1. kesäkuuta

Zagreb Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Zagrebin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Zagreb matkaasi vartenHanki opas