Gay New York City

Gay New York City

New York City on Yhdysvaltojen väkirikkain kaupunki, jossa on joitain maailman kuumimmista homobaareista ja yökerhoista

Mitä tänään

Mitä on huomenna

New York City

Meistä New York City

New York City on pitkään ollut magneetti LGBT+-ihmisille Amerikassa. Jos olet LGBTQ+ Yhdysvalloissa, se oli ja on oikea paikka olla. Ainakin toisen maailmansodan lopusta lähtien New York on kaupunki, joka ilmentää kulttuurista dynaamisuutta, toivottaa tervetulleeksi kansainväliset vierailijat ja vaalii hurjasti kumouksellista henkeä. Pelkästään väestömäärällä mitattuna New York City on valtava, ja matkustajat voivat viettää ikuisuuden tutkiessaan sen monia kaupunginosia. 

Elinkustannukset ovat nousseet pilviin New Yorkissa, mikä tekee siitä monille taloudellisesti kannattamattoman vaihtoehdon. Gentrifikaatioprosessi on kuitenkin johtanut rikollisuuden selvittämiseen kaupungissa, mikä tekee siitä turvallisen ja jännittävän matkakohteen. Kaupungin mittakaava tarkoittaa sitä, että riippumatta siitä, kaipaatko kulttuurista stimulaatiota tai myöhäisillan retkiä, et varmasti lähde liikkeelle pettymyksenä.

New York Cityssä on valtava homoskene, ja se on luultavasti kulttuurisesti merkittävin maailmassa. Loppujen lopuksi se oli NYC:n Stonewall Innissä, jossa vastustuksen puhkeaminen sortavaa poliisia vastaan ​​kiihdytti homojen oikeuksien liikkeen kriittiseen pisteeseen. Nykyään useimmat homobaarit ja -klubit ovat keskittyneet Hell's Kitchenin ympärille, mutta homokohtauksia löytyy myös Chelseasta, Greenwich Villagesta ja Brooklynista.

Homo New York City - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

New York City Tapahtumat

 • img

  The Makeup Show NYC 2024

  View Details

  lauantaina toukokuun 4

 • img

  The New Queens Pride

  View Details

  su, kesäkuun 2

 • img

  Brooklyn Pride 2024

  View Details

  La, 8. kesäkuuta

 • Harlem Pride -logo

  Harlem Pride 2024

  View Details

  La, 29. kesäkuuta

 • img

  New York City Pride March 2024

  View Details

  su, kesäkuun 30

 • img

  Gay & Sober Pride 2024

  View Details

  su, kesäkuun 30

New York City Matkat

Selaa valikoimaa yhteistyökumppaneidemme retkiä New Yorkissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in New York City matkaasi vartenHanki opas