Parhaat Tekemistä Kuala Lumpurissa

Parhaat Tekemistä Kuala Lumpurissa

Kuala Lumpur. Tämä dynaaminen Malesian pääkaupunki asuu ainutlaatuisella yhdistelmällä hämmästyttäviä pilvenpiirtäjiä ja historiallista arkkitehtuuria. Mutta on muutakin...

KL houkuttelee miljoonia kävijöitä vuosittain maailmanluokan ostosmahdollisuuksineen, edullisia hotelleja, hyvää ruokaa ja kulttuurikohteita. Tässä on yhteenveto kaupungin parhaista näkemistä ja tekemistä.

Bukit Bintang

KL:n ostos- ja viihdealueen sydän. Shoppaile, syö ja katso ihmisiä. Mega-ostoskeskus - Pavilion-ostoskeskus on tutustumisen arvoinen, sillä löydät paikallisia ja kansainvälisiä brändejä, kaikki yhdestä paikasta.

[Napsauta tästä löytääksesi hotelleja lähellä Bukit Bintangia]

Shoppaile Keskustorilla

Aiemmin kala- ja lihatori toiminut art deco Central Market on nyt Malesian kulttuuriperintökohde. Liikkeissä ja kojuissa myydään matkamuistoja, taidetta ja paikallisia tuotteita. Kokeile myös monipuolista valikoimaa erinomaisia ​​ruokia - Hokkien Mee, Ice Kachang, Bak Kut Teh muutamia mainitakseni.

Sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Petaling Streetiltä. Avoinna joka päivä (10-10).

[klikkaa tästä hotellit lähellä Central Marketia]

Vieraile Thean Thou -temppelissä

Yksi maailman suurimmista kiinalaisista temppeleistä, joka sijaitsee Robson Hillillä ja tarjoaa näkymät KL:n siluettiin. Tämä valtava, monikerroksinen temppelirakenne koostuu upeista lakaisuista kattoista, kaiverruksista ja patsaista.

Petronas-Towers-KL

Ota selfie Petronas Towersissa

KL:n luultavasti ikonisin esitys on 452 metriä korkea Petronas Towers. Osta lippu 86. kerroksen näköalatasannelle tai kävele tornista toiseen käyttämällä maailman korkeinta kaksikerroksista taivasiltaa.

[Napsauta tästä löytääksesi hotelleja lähellä Petronas Towersia]

...ja toinen KL Towerissa (Menara Tower)

Kaupungin toiseksi ikonisin rakennus on Kuala Lumpur Tower. Vaikka se on ensisijaisesti lähetystorni, siinä on näköalatasanne ja useita muita vierailukohteita.

Vieraile kansallismoskeijassa

Kansallismoskeija on yksi Malesian suosituimmista moskeijoista. Sen suunnittelu perustuu Mekan suureen moskeijaan, jossa on 48 pientä kupolia. Pääkupoli symboloi islamin viittä pilaria ja Malesian 5 osavaltiota.

Irrota kengät ennen sisääntuloa. Kylpytakit tarjotaan, jos et ole asianmukaisesti pukeutunut.

Kävele Merdeka-aukiolla

Merdeka ("itsenäisyys") -aukiolla on yksi maailman korkeimmista lipputankoista, ja sitä ympäröivät historiallisesti kiinnostavat rakennukset, mukaan lukien alkuperäinen siirtomaa-aikainen KL-rautatieasema. Uppoudu KL:n historiaan.

Batu Caves KL

Tutustu Batu-luoliin

Batu Caves on yksi Malesian kuuluisimmista nähtävyyksistä, ja siellä on upea hindujen pyhäkkö. Se sijaitsee noin 10 km Kuala Lumpurista pohjoiseen, ja siinä on jättiläinen kultainen patsas 272 jyrkän askelman juurella, joita kiivetät päästäksesi luolan sisäänkäynnille.

Varo apinoita, sillä niiden tiedetään nappaavan tavaroita hyväuskoisilta vierailijoilta. Helpoin tapa päästä Batu-luoliin on taksilla.

Edullinen Petaling Street

Petaling Street on Kuala Lumpurin Chinatown. Kujat ovat täynnä kapeita ja tungosta kojuja, joissa myydään vaatteita, asusteita, suunnittelijoita ja elektroniikkaa.

Varmista vain tinkiminen lujasti, koska hintapyyntö on yleensä merkitty.

Kuvakiitokset

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Kuala Lumpurissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Kuala Lumpurissa olevia matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Kuala Lumpur matkaasi vartenHanki opas

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli