Homo Ateena

Homoopas Ateenaan

Ateenalla on tuhansia vuosia vanha homohistoria

Ateena on huumaava kokoelma muinaista historiaa, aitoja ja koskemattomia kaupunginosia, edullista ylellisyyttä ja ainutlaatuista homoelämää. Kaupunkia on pitkään pidetty yhtenä kulttuurisesti ja historiallisesti merkittävimmistä paikoista planeetalla, ja se houkuttelee miljoonia kävijöitä vuosittain.

Kreikka on Euroopan, Afrikan ja Aasian kohtauspaikka, ja sitä ovat jatkuvasti muokanneet ympärillään olevat kulttuurit ja sitä johtaneet imperiumit. Bysantin valtakunnan, neljän vuosisadan ottomaanien hallinnon ja klassisen kreikkalaisen sivilisaation kautta eläneen Ateenan historia on yksi maailman ainutlaatuisimmista ja monipuolisimmista.

Ateenan homoskene ei ole niin äänekäs ja ilmeinen kuin muissa Euroopan kaupungeissa, mutta se on epäilemättä maan liberaalisin kaupunki ja siellä on Kreikan suurin homoväestö. Ateenan homoyhteisö on yleensä hienovaraisempi ja hienovaraisempi, mutta tämä ei tarkoita, että kohde olisi vähemmän hauskaa homomatkailijoille.

Luonnonkaunis näkymä Ateenaan

Gay-baareja ja klubeja Ateenassa

Suurin osa Ateenan homobaareista ja -klubeista löytyy Gazista, ja vaikka paikat eivät aina välttämättä ole selvästi homokohtaisia, useimmissa niistä on jännittävä ja eloisa tunnelma.

BIG Baari oli ensimmäinen karhubaari, joka avattiin Ateenassa ja on siitä lähtien ollut paikallisen homoyhteisön suosikki. BIG tunnetaan ystävällisestä ilmapiiristä, kohtuuhintaisista juomista ja upeasta musiikista. Baari on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä lähimmältä metroasemalta ja on suosittu lämmittelykohde niille, jotka haluavat siirtyä kaupungin suurempiin klubeihin.

Sodade 2 on Ateenan kuuluisin homoklubi ja myös kaupungin suurin. Kahdella tanssilattialla live-DJ:n ja useiden baarien parissa sijaitseva Sodade2 on Ateenan homoelämän sykkivä sydän. Klubilla on erityisen kiire viikonloppuisin, ja asiakkaita voidaan usein nähdä valuvan läheisille kaduille.

Siellä on monipuolinen joukko ja ainutlaatuinen sisustus, Shamone on suosittu tapahtumapaikka drag-esityksiensä, iltaisten live-esiintymistensä ja säännöllisten teemailtojensa vuoksi. Klubilla on myös upeita juomatarjouksia, ja vieraat voivat nauttia vilkkaasta ilmapiiristä erityisen kiireisenä. Lue lisää: Homonudistirannat Kreikassa.

Gay-hotellit Ateenassa

Central Athens -hotelli sijaitsee Plakan vanhan kaupungin sydämessä. Hotelli tarjoaa fantastista vastinetta rahalle, ja sen huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja tyylikkäästi sekä kattoterassi, jolta on vertaansa vailla olevat näkymät Ateenan horisonttiin. Hotelli sijaitsee lähellä ikonista ja uskomattoman suosittua Akropolista, jota voi katsella myös katolta.

Suuri arvo Tyylikäs hotelli on täydellinen kohde homomatkailijoille, jotka haluavat pysyä lähellä Gazin homokylän toimintaa. Kaikki huoneet tarjoavat boutique-elämyksen, ja ne on sisustettu moderniin ja puhtaaseen tyyliin, ja asiakkailla on pääsy hotellin ravintolaan ja baariin.

Se on saanut nimensä samannimisen antiikin kreikkalaisen merkin mukaan Electra Palace Ateena sijaitsee kätevästi kaupungin vanhassakaupungissa, lähellä monia suosituimpia nähtävyyksiä. Asiakkaiden käytettävissä on erilaisia ​​huoneita ja sviittejä, ja kaikki ovat hyvin kalustettuja ja täysin ilmastoituja. Hotellissa on myös upea kattouima-allas, kuntosali ja spa.

Gay Ateena · Hotellit

Antiikin Kreikan historia Ateenassa

Ateena on täynnä viittauksia ja todisteita muinaisesta historiastaan ​​ja demokratian perustamispaikasta. Eri puolilla kaupunkia on useita ikonisia historiallisia maamerkkejä.

Parthenon on kiistatta muinaisen kreikkalaisen sivilisaation kuuluisin ja silmiinpistävin kuva. Vuonna 432 eKr. omistettu jumalatar Athenelle, Parthenonilla on ollut monia toimintoja, mukaan lukien sekä islamilaisen että kristillisen merkityksen kaudet, koska se on ollut kirkko ja moskeija. Parthenon on yleisesti tunnustetun Akropoliksen keskipiste, ja innokkaiden matkailijoiden tulisi tutustua koko Akropoliksen linnoitukseen löytääkseen kaiken, mitä tällä ainutlaatuisella paikalla on tarjota.

Kerameikosin hautausmaa sijaitsee Ateenan keskustassa ja vain lyhyen kävelymatkan päässä Akropolista. Hautausmaa on nimetty alueella ennen hautausmaaksi kehittymistä asuneen savenvalaja- ja käsityöläisyhteisön mukaan. Paikka sisältää useiden muinaisten rakenteiden ja jäännösten jäänteet, mukaan lukien vuonna 479 eaa rakennetun kaupunginmuurin. Lue lisää: Tekemistä Ateenassa.

Odeon Herodes Atticuksesta

Roomalaiskaudella rakennettu Odeon of Herodes Atticus on suuri ulkoilmateatteri, joka kunnostettiin huolellisesti 1950-luvulla. Teatteri rakennettiin alun perin Rooman keisarille Marcus Aureliukselle, joka uskoi rakennuksen olevan yksi hienoimmista laatuaan. Matkailijat voivat silti nähdä esityksen Odeonissa, joka on isännöinyt muun muassa Patti Smithiä, Liza Minelliä ja Florence and the Machinea.

Ateena

Homooikeudet Ateenassa

Kreikka on kuuluisa muinaisesta homoystävällisestä perinnöstään, mutta nykypäivän tilanne on hieman erilainen. Samaa sukupuolta olevien avioliitot ovat laittomia maassa, ja vaikka siviililiitot ovat olemassa, ne tarjoavat vain vähän yhtäläisiä avioliittooikeuksia. Samaa sukupuolta olevat parit eivät myöskään voi yhdessä adoptoida lapsia. On kuitenkin olemassa lainsäädäntöä, joka suojelee LGBT+-ihmisiä seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin perustuvalta syrjinnältä työssä, terveydenhuollossa ja yksityisessä liiketoiminnassa.

Huolimatta LGBT+-ihmisten Kreikan konservatiivisesta oikeudellisesta tilanteesta, Ateenan homomatkustajilla on todennäköisesti mukava ja stressitön vierailu, ja paikalliset ovat yleensä kohteliaita ja kunnioittavia homomatkustajia kohtaan.

Parhaat homo-Kreikan kohteet

Ateenaa lukuun ottamatta monet ihmiset yhdistävät tämän kaupungin Mykonoksen ja muiden Kreikan saarten kanssa. mykonos on epäilemättä yksi maailman tunnetuimmista homoystävällisistä kohteista, mekka homomatkailijoille maailmanlaajuisesti, jotka parveilevat sinne joka vuosi sen jumalallisen yhdistelmän sekä ylellisyyttä että saarielämää vuoksi.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Ateenassa

Selaa valikoima Ateenan retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Ateena matkaasi vartenHanki opas