Costa Rica

Kreikan homonudistien rantakuvaus

Homot pitävät nudistirannoista. Loppujen lopuksi ne sisältävät sitä, mistä pidämme eniten: merestä, hiekasta ja alastomista miehistä.

Elia Beach Mykonosissa on Kreikan kuuluisin gay-rantakohde, mutta maa tarjoaa loistavan valikoiman homonudistirantoja, jotka vain odottavat tutustumista.

corfu

corfu

Myrtiotissan ranta

Myrtiotissa on yksi Kreikan upeimmista ja tunnetuimmista nudistirannoista. Vain noin 200 metriä hienoa hiekkaa reunustavat upeita puiden reunustamia kallioita. Palveluihin kuuluu sateenvarjot ja kansituolit. Ota bussi Glyfadaan Korfun kaupungista. Oikeanpuoleinen osio kallioiden vieressä ja sen ulkopuolella on homojen suosiota. löytö homoystävälliset hotellit Korfulla.

Kreeta

Kreeta

Saradarin ranta

Sijaitsee lähellä suosittua pohjoisrannikon Hersonissoksen lomakohdetta lähellä Heraklionia. Aja Creta Maris -hotelliin johtavaa tietä ja jatka rannan ympäri pohjoiseen noin kilometriä. Pysäköi ravintola Saradarin lähelle ja seuraa kylttiä rannalle. Rannalla on kiire klo 2 jälkeen ja se houkuttelee kreikkalaisia ​​homomiehiä, jotka työskentelevät läheisissä hotelleissa. Ranta on pieni, joten on helppo aloittaa jutteleminen jonkun kanssa.

Kavrosin ranta

Jos lomailet Haniassa, käy Kavrosin rannalla. Aja Georgoupolikseen. Kaupungin jälkeen käänny ensimmäiselle pysäköintialueelle vasemmalla. Mene itään kohti dyynejä... ja onnittelut! Olet saavuttanut Länsi-Kreetan tärkeimmän homonudistipaikan. Kavrosin rannalla sijaitseva edullinen Hotel Mythologia on myös homoparin omistama.

Kommosin ranta

Etelä-Kreetalla kokeile Kommosin rantaa. Matalan tiellä pääset Pitsidian kylään. Seuraa vasemmalle kiertävää tietä, joka menee suoraan rannalle. Homonudistialue on lähellä arkeologisen alueen oikealla puolella olevia kukkuloita. Tämä valtava 2 km:n hiekkaranta on viimeinen 60-luvun hippirannoista, joilla harjoitettiin vapaata rakkautta. Se ei ole paljoa muuttunut. löytö homoystävälliset Kreetan hotellit.

skiathos

skiathos

Pieni banaaniranta

Vierailetko Skiathosissa? Suuntaa Small Banana Beachille (kyllä!). Se on tunnettu nudismista ja homoristeilyistä kivien perässä. Mene bussilla bussipysäkille 26 ja kävele Banana Beachille. Jatka kävelyä oikealle Banana Beachiltä (jos se on merelle päin) suuren kalliomuodostelman ympärillä löytääksesi Small Banana.

Rodos

Rodos

Falirakin ranta

Faliraki on Rodoksen tärkein nudistiranta. Se on jaettu kahteen osaan. Yksi on yleensä suora, kun taas näkymätön viivan takana puiden osa on lähes yksinomaan homo. Ranta on suosittu homojen keskuudessa kaikkialta Euroopasta. Risteilyalue on dyynien vieressä. Se on avoin homoalue ja siellä on usein kiire. Lue lisää: Gay Rodos.

Lesbos

Lesbos

Eftaloun ranta

Lesbos, Kreikan kolmanneksi suurin saari, on suosittu lesbojen keskuudessa, mutta siellä on myös paljon paikallisia homomiehiä. Nudistirannalla Eftaloussa on pitkä hiekka- ja kivialue, mutta useimmat kävijät eivät mene pidemmälle kuin pieni kylpylärakennus, joka istuu alueen luonnollisten kuumien lähteiden päällä. Eftaloun kaksi viimeistä lahtia (helposti viitoitettu pohjoisrannikon Molyvosista) ovat lähes yksinomaan homoja ja lesboja. Lue lisää: Lesbojen lesbobaarit.

Kykladit

Kykladit ovat Kreikan suosituimpia kohteita, jotka houkuttelevat tuhansia turisteja vuosittain.

mykonos

Mykonoksella on useita homorantoja. Niin paljon, että meidän on täytynyt kirjoittaa täysin erillinen opas. Lue lisää: Mykonoksen homorannat, Mykonos vs Ibiza vs Sitges.

Santorini, Paros, Naxos, Syros, Amorgos ja Andros

Monille näistä saarista on melko helppo päästä Mykonoksesta - vaikka jotkut niistä ovat muutaman päivän yöpymisen arvoisia, koska ne ovat kaikki ainutlaatuisia sinänsä. Lue lisää: Nude Beachin saarihyppely Mykonoksesta.

Manner-Kreikka

Kalogria Beach lähellä Patrasta

Kalogria on upea ranta, jossa on hienoa hiekkaa, joka kulkee 7 km. Se sijaitsee aivan lähellä Araxoksen lentokenttää ja kulkee samansuuntaisesti Prokopou-laguunin kanssa Peloponnesoksen niemimaalla. Se on suosittu Patraksen, Kreikan kolmanneksi suurimman kaupungin, homojen auringonottajien keskuudessa. Pääset Kalogriaan Patrasista bussilla 30 minuutissa (tai ajomatka). Homoosuus on oikealla olevan kukkulan takana, rantabaarin ohi. Pääranta ei sovellu nudismille.

Chalkidiki

Afytos on nudistiranta, joka on suosittu paikallisten, itäeurooppalaisten ja brittiläisten lomailijoiden keskuudessa. Homoosuus on kylän jälkeen viimeinen ranta, jossa on useita kivien ympäröimiä hiekkaosia. Vaihtoehtoinen nudistiranta on Agios Mamasin hiekkaranta. Koska se on helpompi löytää, se on suoraviivaisempi, vaikka siellä on homo-auringonottajia. Se on lähellä Kreikan armeijan tukikohtaa, joten kuka tietää, saatat olla onnekas.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Ateenassa

Selaa valikoima Ateenan retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Ateena matkaasi vartenHanki opas

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli