Vanhakaupunki/Vieux Nice

Tekemistä Nizzassa

Nizzassa on Ranskan Rivieran paras homoskene

Nizza on rannikkokaupunki Ranskan Rivieralla. Se on yksi Ranskan suosituimmista turistikohteista. Nizza on ollut pitkään suosittu homomatkailijoiden keskuudessa. Löydät vilkkaan homoelämän, jonka ympärillä on useita baareja ja klubeja.

Englantilaiset ylemmät luokat tekivät Nizzasta matkailukohteen ennen kuin matkailusta tuli laaja teollisuus. Nizza on ollut suunnattu matkailuun 18-luvulta lähtien. Noin neljä ihmistä vierailee Nizzassa vuosittain.

Pitkä rannikko erinomaisista rannoista, dynaaminen keittiö, barokkikirkot, Belle Epoque -arkkitehtuuri ja virheetön välimerellinen ilmasto tekevät Nizzasta suuren vetovoiman.

Mene Nizzaan

Promenade des Anglais

Promenade des Anglais on nimetty englantilaisen aateliston mukaan, joka auttoi saamaan Nizzan kartalle. Se kattaa viisi mailia Nizzan rannikosta. On monia viehättäviä kauppoja tutkittavaksi, mukaan lukien 19-luvun leivonnaiset ja torit, jotka myyvät klassisia ja erittäin värikkäitä provencelaisia ​​ruokia. Promenade des Anglais'ta pidetään Ranskan viehättävimpänä rantaviivana.

Pidä silmällä art deco -tyylinen Palais de la Méditerranée ja Grand Hotel - Queen Victorian suosikkihotelli Nizzassa. Itse asiassa, kun kuningatar Victoria oli kuolinvuoteellaan, hän pohti, voisiko matka Nizzaan parantaa hänen vaivojaan.

Promenade des Anglais on erittäin kiireinen sesonkiaikana. Baarit ja ravintolat ovat täynnä. Ennakkovaraus suositeltavaa.

Vanhakaupunki/Vieux Nice

Kaupunki/Vieux Nice

Vanhakaupunki koostuu mutkaisista kujista, jotka ovat täynnä kauppoja, baareja ja ravintoloita. Siinä on italialaista tunnelmaa, mikä on ymmärrettävää, koska Nizza oli osa Italiaa vuoteen 1860 asti. Place du Palais de Justice on Nizzan vanhankaupungin keskusaukio.

Löydät Cours Saleyan vanhastakaupungista. Se on vilkas markkina, joka on suosittu paikallisten keskuudessa. Hyvä paikka mennä maistamaan provencelaista elämää.

Jos haluat vilauksen Ranskan kaukaiseen menneisyyteen, suuntaa Palais Lascarisiin. Se on 18-luvun palatsi, jossa on monia kulttuurisia ihmeitä Ranskan historiasta. Jos haluat toisen kulttuurikorjauksen, suuntaa Matisse's Houseen. Se oli Nizzan kuuluisimman taiteilijan koti 1920- ja 1930-luvuilla.

Kiva · Gay-tanssiklubit

Tutustu Nizzan homoelämään

Nizzassa on paljon homobaareja ja homoklubeja tutkittavana. La Cave Wilson on kabaree-baari, joka houkuttelee suuren homojoukon. Se aukeaa klo 6. Hyvä paikka sivistyneelle alkuillan cocktailille. L'insta Baari, entinen Bar Bitch, on tilava terassi. Hyvä paikka iltapäivädrinkille ja vähän ihmisiä katsomaan.

Jos haluat tehdä siitä yön, 6 on yksi Nizzan pisimpään toimivista homoklubeista. Erityisen kiireistä on viikonloppuisin. Le Glam on luultavasti suosituin homobaari Ranskan Rivieralla. Siellä päädyt todennäköisesti homoillan viettoon Nizzassa.

Kiva

Ruoka ja juoma

Nizza on loistava paikka ruokailijoille. Nicoise-salaatti on merkittävä paikallinen ruokalaji. Ratatouille on myös paikallinen suosikki. Socca on väistämätön katuruoka. Se on ohut pannukakku pehmeällä täytteellä - ihanteellinen kevyt välipala.

Rose on erityinen erikoisuus Nizzassa. Voit ostaa erinomaisen pullon kuivaa ruusua Nizzasta hyvin pienellä hinnalla. Nizza on ollut viinintuotantoalue antiikista lähtien. Phonecians olivat luultavasti ensimmäiset viinintuottajat Nizzassa. Muista kokeilla hedelmäistä Provence-punaista aterian kanssa.

Muita merkittäviä kohteita Nizzassa

Hieno oopperatalo on väistämätön vetovoima. Se on niin tyylikäs rakennus. Voit halutessasi mennä oopperaan illalla. Jos ei, varmista, että kävelet sen ohi. Cathédrale Sainte-Réparate Nizzassa on peräisin 11-luvulta, mutta nykyinen rakennus perustettiin 17-luvulla. Se on Nizzan henkinen sydän. Rakennus on nimetty Nizzan suojeluspyhimyksen Saint Reparatan mukaan.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat retket Nizzassa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Nizzan retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Kiva matkaasi vartenHanki opas

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli