Mykonos vs Ibiza vs Sitges – mikä on Euroopan paras homokohde?

Mykonos vs Ibiza vs Sitges – mikä on Euroopan paras homokohde?

Kumpi on parempi? Vertailemme Sitgesiä, Ibizaa tai Mykonosta, kolmea Euroopan suosituinta gay-rantakohdetta.

Travel GayTiimi on käynyt Ibizalla, Sitgesissä ja Mykonosissa useaan otteeseen. Tässä on näiden kohteiden vertailu ja sijoituksemme homorannan, homoyöelämän, hotellien, ravintoloiden ja yleisen vastineen rahalle Euroopan parhaiden gayrantakohteiden osalta.

Mykonos, Kreikka

  • Kaunis, tilava gay-ranta noin 30 minuutin ajomatkan päässä Mykonoksen kaupungista.
  • Äärimmäisen tyylikäs gay (ja suora) yöelämä homobaareineen, jotka ovat avoinna koko yön.
  • Premium-hinnat lähes kaikkeen.

Kreikan saari Mykonos on erittäin suuri kivi keskellä Egeanmerta. Kaikki pullovedestä samppanjaan ja miehiin tuodaan maahan.

Vastustamattoman tyylikkään valkoiseksi kalkitun kaupungin ja kauniiden rantojen lisäksi saarella on muutamia muita nähtävyyksiä. Mutta siitä huolissaan jättäminen huomiotta. Tulet Mykonokseen osumaan rannalle, nauttimaan ravintoloista ja nähdäksesi ja tulla nähdyksi baareissa. Sen suosio kasvaa joka vuosi.

Mykonosin homorannat 5 Tähdet

Kaksi tärkeintä homojen suosimaa rantaa ovat Elia ja Super Paradise.

Suosituin on Elia Beach. Se on sekoitus hienoa ja karkeaa valkoista hiekkaa, jota kristallinkirkas vesi hiertää varovasti. Heinä- ja elokuussa ranta houkuttelee tuhat tai enemmän kaveria joka päivä. Gay-ranta-alue on myös huomattavan rauhallinen (ei kaiutinjärjestelmiä pumppaamaan musiikkia).

Elia-Ranta-gay-alue-2015-toimitus

Vuokrattavissa on aurinkotuoleja ja -varjoja, ja tarjolla on "at-paikka" -ruoka- ja juomapalvelu. Elia Beach -ravintola tarjoaa laajan menun, joka sisältää erinomaista tuoretta kalaa. Elia-rannan perimmäisessä päässä on risteilyalue, joka muuttuu mielenkiintoiseksi alkuillasta.

Superparatiisi, homojen suosimana rannana on nauttinut renessanssista viime vuosina, kun erittäin homojen ranta on avattu Jackie O's Beach Club. Päivän edetessä Super Paradise herää henkiin musiikin tahdissa ja juhlatunnelma ottaa vallan.

Mykonosin homojen yöelämä 5 Tähdet

Mykonos houkuttelee niin monia homomatkailijoita, että joskus voi tuntua, että koko kaupunki on osa näyttämöä.

Vaikka Ibizalta puuttuu suuria tanssiklubeja, Mykonosin homojen yöelämä on maaginen koko yön kokemus, joka houkuttelee kauniita ja rikkaita ympäri maailmaa. Pukeudu tehdäksesi vaikutuksen ja ole valmis aloittamaan myöhään – useimmat baarit käynnistyvät vasta puolenyön jälkeen. Maailmankuulu Jackie O's Mykonos Townista löydät illan kavereita sekä Elysium Sunset Bar joka on loistava cocktailille ja näkymälle auringon laskiessa.

Majoitus Mykonos, valitse omasi runsaasta valikoimastamme 5 Tähdet

Mykonokselle on avattu viime vuosina paljon uusia hotelleja, erityisesti boutique- ja luksussektorilla. Majoitus on kuitenkin edelleen kallista Ibizaan tai Sitgesiin verrattuna.

Mykonos ravintolat 5 Tähdet

Mykonos Town sisältää hämmästyttävän valikoiman ravintoloita perinteisistä kreikkalaisista tavernoista aina kasvavaan määrään hienostuneita, budjettia hillittyjä fine dining -elämyksiä, jotka eivät olisi paikallaan Lontoossa, Pariisissa tai New Yorkissa. Tämän pienen kaupungin kulinaarinen monimuotoisuus on todella merkittävää.

Mykonos - Vastinetta rahoille 4-tähdet

Epäilemättä lomaa maagisella Mykonoksen saarella ei voi koskaan kutsua halvaksi. Odottaa maksavansa korkealaatuisia hintoja melkein kaikesta. Lennot, hotellit, ravintolat ja baarit ovat yleensä kalliimpia kuin Ibiza tai Sitges.

Milloin mennä Mykonokseen

Mykonos on hyvin kausiluonteinen, ja suurin osa turisteista vierailee kesäkuun alun ja syyskuun lopun välillä. Elokuu ja syyskuun alku ovat kauden huippuja.

Vertailuarvona perustuimme arviomme suunniteltuun 2,500 XNUMX USD:n kokonaiskulutukseen henkilöä kohti viikon lomalle sesonkiaikana (ilman lentoja).

Lue lisää: Mykonos – nähtävää ja tehtävää, Kuinka saada taksi Mykonoksesta.

Ibiza, Espanja

  • Suosittu ja kaunis gay-ranta, kaupungin ulkopuolella.
  • Erinomainen gay-baari ja -klubi.
  • Hotellit, ravintolat ja lennot ovat suhteellisen kalliita.

Ibiza on tunnettu legendaarisesta yöelämästään ja auringonlaskun rantajuhlistaan. Useimmat homomatkailijat eivät uskalla paljon (historiallisen) Ibiza Townin ja Playa Es Cavalletin homorannan ulkopuolelle. Mutta Ibiza on loistava paikka tutkia, ja siellä on paljon nähtävää.

Ibizan homorannat 5 Tähdet

Pehmeä valkoinen hiekkaranta Es Cavallet -gayranta on todellinen herkku. Heinä- ja elokuussa voit odottaa löytäväsi tuhannen tai useamman kaverin nauttivan auringosta. Jopa kesä- ja syyskuussa siellä on yleensä satoja miehiä, jotka lisäävät rusketustaan. Rannan takana oleva vehreä alue on suosittu risteilyalue.

Ranta on noin 5 km:n päässä Ibizan kaupungista, joten sinun on vuokrattava auto, moottoripyörä tai lähdettävä (tähden) bussiin rannan pysäköintialueelle ja kävellä hiekkatietä pitkin 10 minuuttia päästäksesi homoalueelle.

Ibiza Gay Beach kohtaus

Aurinkotuoleja ja -varjoja voi vuokrata. Tyylikäs Chiringay ravintola ja baari tarjoavat laajemman valikoiman ruokia (mukaan lukien erinomaisia ​​tuoreita mereneläviä) ja juomia, mutta maksavat korkealaatuisia hintoja.  Lue lisää Es Cavalletista täältätai katsella video!

Ibizan homojen yöelämä 5 Tähdet

Asiat eivät ehkä ole niin villi kuin vuosikymmen sitten, mutta homojen yöelämä ei petä.

Se on erinomainen valikoima homobaareja historiallisessa Ibizan kaupungissa. Mutta suurimmat gay-tanssijuhlat, joita pidetään kolme tai neljä kertaa viikossa kansainvälisten DJ-kokoonpanojen kanssa, ovat tärkein vetonaula.

Hotellit Ibiza 3-tähdet

Suurin osa homomatkailijoista pysyy kävelyetäisyydellä Ibizan keskustasta. Tällä alueella on suhteellisen rajoitettu valikoima laadukkaita hotelleja, eivätkä hinnat ole halpoja varsinkaan sesonkiaikana. Lue lisää: Ibiza Gay Rated hotellit.

Ibizan ravintolat 3-tähdet

Ibizan kaupungissa on paljon turistiravintoloita, mutta niiden välillä ei ole paljon vaihtelua. Saarella on kulinaarisia helmiä - sinun täytyy vain etsiä hieman kovemmin löytääksesi niitä.

Vastinetta rahoille 4-tähdet

Ibiza ei ole yhtä kallis kuin Mykonos, mutta ei yhtä halpa kuin Sitges. Hotelli- ja lentokustannukset huimasti elokuussa.

Milloin mennä Ibizalle

Ibiza-kausi kestää toukokuusta lokakuuhun. Heinä- ja elokuu ovat sesonkiaikaa, mutta kesä- ja syyskuussa on hyviä aikoja vierailla, sillä rannalla on vähemmän tungosta ja hotellit tarjoavat paremman vastineen rahalle. Suurin osa homojen yöelämästä, ravintoloista ja kaupoista Ibiza Townissa sulkeutuu lokakuun lopusta toukokuuhun.

Sitges, Espanja

  • Erittäin suosittu, joskus liian täynnä, mutta erittäin helppo päästä homorannalle.
  • Ystävällinen gay-baari ja lukuisat villit risteilyklubit ja pimeät huoneet.
  • Huomattavasti halvempi kuin joko Ibiza tai Mykonos.

Tämä kaunis espanjalainen rannikkokaupunki on ollut homokohde vuosikymmeniä. Vaaleanpunainen euro on todellakin tärkeä osa paikallista taloutta. Gay-rannan ja homo-yöelämän lisäksi Sitgesillä on yksi suuri etu. Kaupunki on 30 minuutin junamatkan päässä Barcelona, kaupunki, jossa on loputon määrä tutkittavia nähtävyyksiä ja erittäin laaja homo-yöelämä.

Sitgesin homorannat 4-tähdet

Platja de la Bassa Rodona on aivan kävelykadun toisella puolella kaupungin keskustasta, joten vain lyhyen kävelymatkan päässä useimmista hotelleista. Pehmeä vaaleanruskea hiekka houkuttelee kaiken ikäisiä miehiä, vaikka se ei ole yhtä luonnonkauniita kuin Ibizan tai Mykonoksen rannat.

Playa-de-la-Bassa-Rodona-Sitges-gay-ranta-2015-1

Sitges on erityisen suosittu hauskanpitoa rakastavan "menneisyyden kerhojen" sukupolven, karhujen ja kaiken ikäisten kaveriryhmien keskuudessa, jotka etsivät vastinetta rahoilleen rantalomaa (ja shagging).

Aurinkotuoleja ja -varjoja voi vuokrata, vaikka niistä voi olla pulaa sesonkiaikana. Kahdessa rantabaarissa tarjoillaan juomia ja rentouttavaa musiikkia auringonlaskun aikaan. Promenadin varrella ja kaupungissa on valtava valikoima ravintoloita ja kahviloita.

Sitgesissä on myös kaksi nudistirantavaihtoehtoa. Kokonaisrusketuksen pitäisi olla tärkeää.

Sitgesin homojen yöelämä 4-tähdet

Sitges kukoistaa homobaarikohtaus. Kohtaus on rento, ystävällinen ja paljon vähemmän kiiltävä kuin Ibizalla Mykonosissa. Juomat ovat yleensä myös halvempia.

Sitges on erityisen tunnettu siitä risteilyklubit missä puolenyön jälkeen melkein mitä tahansa ja kaikkea tapahtuu pimeissä huoneissa.

Hotellit Sitges 4-tähdet

Sitgesissä on hyvä valikoima suhteellisen pieniä hotellit kaupungin keskustassa tai sen lähellä, sekä pari suurempaa luksusvaihtoehtoa hieman kauempana. Hinnat ovat halvempia kuin Ibizalla tai Mykonoksella, mutta varaa aikaisin, koska monet hotellit ovat täynnä Gay Pride -viikolle kesäkuussa, koko heinä- ja elokuussa. Katso suosituksemme täältä.

Sitges Ravintolat 4-tähdet

Sitgesissä on paljon ravintoloita, joista löytyy jokaiselle jotakin jokaiseen makuun ja budjettiin. Läheisessä Barcelonassa on laajempi valikoima fine dining -elämyksiä.

Sitges – vastinetta rahalle 5 Tähdet

Lennot läheiselle Barcelonan El Pratin lentokentälle, hotelleihin, ravintoloihin ja jopa baarien juomat ovat halvempia Sitgesissä kuin Ibizalla tai Mykonoksella.

Milloin mennä Sitgesiin

Heinä- ja elokuu ovat kuumimmat kuukaudet, ja ranta ja baarit ovat täynnä. Huhti-kesäkuu, syys- ja lokakuu ovat erinomaisia ​​aikoja vierailla - sää on yleensä hyvä ja yöelämä hieman rennompaa. Suuri osa homojen yöelämästä on avoinna ympäri vuoden.

Lue lisää: Tekemistä Sitgesissä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Ibizalla

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Ibizan retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Ibiza matkaasi vartenHanki opas