ibiza-ranta-travelgayEurooppa

Gay Ibiza Island Guide

Suunnitteletko matkaa Ibizalle? Sitten homo Ibizan saariopassivumme voi auttaa sinua saamaan kaiken irti vierailustasi

 

 

ibiza-ranta-travelgayEurooppaPlaya Es Cavallet

 

 

Ibiza

Espanjan Baleaarien saariryhmässä Välimerellä on rehevä, vihreä pieni helmi, jolla on suuri maine klubi- ja juhlaskenessä. Tervetuloa Ibizalle.

Ibiza on houkutellut homoja ja hauskanpitoa etsiviä kesälomalaisia ​​jo vuosikymmeniä. Se houkuttelee myös hyvin erilaisia ​​homo- ja heterovierailijoita, jotka nauttivat saaren kauniista piilosista poukamista, muinaisista kylistä ja joistakin Euroopan upeimmista lomahuviloista, jotka täplävät maisemaa koko saaren pohjoisosassa.

 

ibiza-travelgayEurooppa

 

Dalt Villa

 

 

Gay kohtaus

Homojuhlaeläinten täytyy vain orientoitua kahden keskeisen sijainnin välillä. Päivän aikana suuntaa Playa Es Cavalletille, Ibizan homorannalle. Iltaisin voit maistella Ibizan kaupungin yöelämää (jossa suurin osa homovieraista yöpyy).

Ainoa poikkeama on kokea yksi homojuhlista, joita isännöivät saaren legendaariset superklubit, jotka sijaitsevat eri paikoissa ympäri saarta.

 

Matkalla Ibizalle

Ilmateitse

Ibizalle liikennöi lukuisia tilauslentoja kuten Thomas Cook ja First Choice sekä useimmat Euroopan halpalentoyhtiöt, mukaan lukien EasyJet, Monarch ja RyanAir. Säännölliset reittilennot ovat saatavilla British Airwaysilta, Air Berliniltä ja Iberialta.

Jos matkustat Euroopan ulkopuolelta, sinun on yhdistettävä Manner-Euroopan keskuslentokentille, kuten Madridiin, Barcelonaan, Lontooseen tai Berliiniin.

Taksi lentokentältä Ibiza Towniin maksaa noin 20 €. Reitin 10 bussi lähtee noin 30 minuutin välein ja maksaa 3.50 €.

Veneellä

Manner-Espanjasta on lauttaliikennettä. Barcelonassa ja Valenciassa on ympärivuotisia purjehduksia korkeammalla vuorovälillä päälomakaudella.

 

Liikkuminen Ibizalla

Monille Ibizan homovierailijoille liikkuminen on vähän enemmän kuin päivittäinen vaellus Ibizan kaupungista Es Cavallet -rannalle. Sinun tarvitsee vain päättää kulkuvälineesi, koska se on liian kaukana kävellä. Parhaat vaihtoehdot ovat matkustaa paikallisbussilla tai vuokrata skootteri tai auto (lue lisää alta).

Bussissa tarvitset paljon kärsivällisyyttä, sillä jonot ovat ruuhka-aikoina erittäin pitkiä ja Es Cavallet Beachille on 2.90 minuutin kävelymatka bussipysäkiltä (yksi bussin hinta on XNUMX €). Skootterimatkailijoiden on oltava tietoisia vaaroista, erityisesti monien muiden hauskoja, kokemattomia skootterikuljettajien aiheuttamista vaaroista, jotka täyttävät kiireisen tien rannalta kaupunkiin. Onnettomuudet, kolhut ja naarmut ovat aivan liian yleisiä.

Kun houkuttelet maistelemaan jotakin Ibizan superklubeista, paikallinen taksi on paras tapa päästä sinne ja takaisin turvallisesti.

Jos haluat tutustua saareen ja nauttia kauniista ja vähemmän kehittyneestä pohjoisesta, sen kalastajakylistä, paikallisista käsityö- ja tuotantomarkkinoista ja kauniista syrjäisistä pienistä hiekkalahdista, paras vaihtoehto on vuokrata auto.

Tieverkosto on hyvä, ja liikenne katoaa nopeasti, kun lähdet Ibiza Townista.

 

Missä yöpyä Ibizalla

Katso lista suosituista hotelleistamme Ibizan kaupungissa lähellä homojen yöelämää vierailemalla Gay Ibiza -hotellit -sivu.

 

cala-dhort-ranta auringonlaskun aikaanCala d'Hortin ranta auringonlaskun aikaan

 

 

Tekemistä ja näkemistä

Ibizan kaupungissa kiinnittää huomiosi saaren öisen homoelämän keskipisteenä, ja sen viehättävien mukulakivikatujen ja kujien ympärillä on lukuisia baareja ja pieniä klubeja.

Se on myös Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva linnoitettu vanhakaupunki, joka on tutustumisen arvoinen aina linnaan (Dalt Villa) asti kallioisen paljastuman huipulla, josta on upeat näkymät alas kaupunkiin ja ulos Välimerelle.

Ibizalla on sata kilometriä rantaviivaa ja viisikymmentä rantaa, joten jos voit repiä itsesi pois Se on Cavallet, vaikka vain yhden päivän, ponnistelusi palkitaan hyvin.

Vältä San Antonioa kokonaan (suoran juhlan keskus) ja suuntaa koilliseen löytääksesi saaren täysin erilaisen, rauhallisen ja kauniin puolen. Pysähdy viehättäviin kyliin St Miguel ja Sant Joan de Labritja ennen kuin suuntaat takaisin Ibizan kaupunkiin.

Toinen hieno päiväretki on vierailla Ibizan sisarsaarella, Formentera, tunnin venematkan päässä, ja sinne pääsee helposti lautalla Ibizan kaupungista. Siellä voit vuokrata polkupyörän tai skootterin tutkiaksesi ja todella arvostaaksesi kauneutta ja rauhallista rauhaa, josta tämä saari on kuuluisa.

Saarella on myös hyvä valikoima loma-asuntoja, jos joku päivä rauhan ja hiljaisuuden jättää kaipaamaan enemmän.

 

Kun käydä

Ibizan kesäkausi kestää toukokuun lopusta syyskuun loppuun. Voit olla onnekas lämpimän ja aurinkoisen sään kanssa valitsemalla matkan huhtikuussa, vaikka monet homoseksuaalit ovat avoinna vain sesonkiaikana.

Elokuu on erityisen kiireinen ja suosittu "lisä" rantakohde niille, jotka vierailevat Barcelonassa Circuit Festivalilla.

Touko-, kesä- ja syyskuu ovat hyviä aikoja vierailla. On mahdollista, että saat päivästä toiseen kaunista auringonpaistetta, ja koko näkymä rannasta baareihin on rennompi ja rennompi. Edelleen tapaat monia muita homomatkustajia, mutta yleensä majoitus, lennot ja autonvuokraushinnat ovat halvempia.

 

Visa

Ibiza on osa Espanjaa ja kuuluu Euroopan Schengen-viisumialueeseen. Jos matkustat Euroopan ulkopuolelta, tarkista, tarvitsetko Schengen-viisumia.

 

Raha

Espanja on euroalueen jäsen. Käteisautomaatteja on laajalti saatavilla. Sinulta voidaan pyytää kuvallista henkilötodistusta, jos maksat kaupassa luotto- tai pankkikortilla.

 

Pitäisikö sinun vuokrata auto?

Playa Es Cavallet -gayranta on 5 km:n päässä Ibizan kaupungista. Voit nousta (usein tungosta) bussiin ja kävellä viimeisen kilometrin, vuokrata auton tai skootterin tai varata (kallian) taksin.

Suosituin vaihtoehtomme on vuokrata auto. Pysäköinti rannalla voi kuitenkin olla vaivalloista sesonkiaikana, joten kannattaa saapua paikalle ennen klo 1.

Monissa hotelleissa on pysäköintimahdollisuus. Ibizan kaupungissa on useita suhteellisen halpoja julkisia pysäköintialueita ja joitain rajoittamattomia pysäköintipaikkoja kadulla. Siniviivaiset vyöhykkeet ovat aikarajoitettuja maksu- ja näyttöalueita. Keltaiset vyöhykkeet tarkoittavat, että pysäköintiä ei ole. Kompakti malli on ehdottomasti paras vaihtoehto.

 

Ajo Ibizalla

Lentokentältä Ibizan kaupunkiin kulkee moderni kaksiajoratainen tie. Useimmat muut tiet ovat hyvässä kunnossa, vaikka jotkut voivat olla melko kapeita. Saarella on erinomaisia ​​maisemareittejä ja upeita rantoja, joihin voi tutustua vain autolla.

Autot ajetaan tien oikealla puolella. Turvavyöt ovat pakollisia sekä etu- että takamatkustajille.

Matkapuhelimen tai kädessä pidettävän GPS-laitteen käyttö ajon aikana on laitonta Espanjassa. Älä ohita tai ylitä yhtä valkoista viivaa keskellä tietä. Pidä ajokortti mukanasi ajaessasi.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.