Sitges - Espanjan innokkain kaupunki

Sitges - Espanjan innokkain kaupunki

Sitges on homomatkailijoiden parhaita kohteita Euroopassa

Sitges on vertaansa vailla oleva lomakaupunki, ja se huokuu charmia. Palmujen reunustamat merenrannat, mukulakiviset takakujat ja upea historiallinen arkkitehtuuri tekevät Sitgesistä yhden Euroopan parhaista homolomapaikoista. Vain 40 minuutin junamatkan päässä Barcelonasta sijaitseva Sitges on helposti saavutettavissa, ja se on lähellä yhtä mantereen vilkkaimmista kaupungeista.

Lempinimeltään "Espanjan St Tropez" ja "Pikku Ibiza" kutsuttu kaupunki on täynnä yöelämää. On noin 24 gay-baaria tutkittavana. Sitgesin pienen koon ansiosta on helppo hypätä tapahtumapaikasta toiseen. Kyse ei ole yöelämästä. Myös rannat ovat mahtavia.

Usein "Välimeren homoksi kyläksi" kutsuttuna kesäkuukausina LGBT+-turisteja voi olla enemmän kuin heteroseksuaaleja, ja kaupungin kukoistava homokulttuuri näkyy kaikkialla. Kaupungin yleisen yöelämän ohella on myös runsaasti LGBT+-ihmisille tarkoitettuja paikkoja ja tiloja, ja tämä viehättävä kaupunki houkuttelee vuosittain tuhansia ihmisiä.

Mene Sitgesiin

 

Gay-baareja ja klubeja Sitgesissä

 

Suurin osa Sitgesin homobaareista ja klubeista sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Baarihyppely on erittäin helppoa. Paikallisen homoskenen keskipiste on kuitenkin Parrot's Pub, Sitgesin suosituin homobaari ja täydellinen paikka aloittaa yö. Ulkopatio on kadulle päin, joten se on täydellinen paikka siemailla juomia ja katsella ihmisiä ennen lähtöä.

Uuni on yksi Sitgesin vanhimmista homobaareista ja myös yöelämän keskeinen osa täällä. Perinteiseksi tavernaksi muotoiltu baari, jossa on klassista taidetta ja designia, on erityisen suosittu vanhempien paikallisten ja turistien keskuudessa. El Horno on tärkeä paikka kaupungin karhuyhteisössä, ja se toimii Bear Sitges Clubin päämajana ja on myös vuotuisen Bear Festivalin keskipiste.

Tunnetaan yhtenä kaupungin vanhimmista toimivasta homoklubista, Organic Dance Club on myöhäisillan paikka, joka todella käynnistyy kello kolmen jälkeen. Klubi järjestää vaahtojuhlia kahdesti viikossa, ja se on erittäin kiireinen sesongin aikana.

Jos haluat rentoutua kokemuksen, harkitse vierailua Central Bar Cafe. Tämä viehättävä ja rento paikka on avoinna joka päivä klo 10-2 ja on täydellinen paikka rentoutua ja jutella drinkin ääressä. Baarissa on suuri patio, ja kesäkuukausina se on täydellinen paikka katsella ohikulkevia silmänruokaa.

Sitges

 

Gay-hotellit Sitgesissä

 

Sitgesin identiteetti yhtenä maailman suosituimmista homokohteista tarkoittaa, että siellä on laaja ja monipuolinen valikoima homoystävällisiä hotelleja ja homokeskeisiä BnB:itä ja majataloja. El Cigaliere guesthouse sijaitsee vain 15 minuutin päässä Sitgesin sydämestä, ja se lepää rauhallisesti viinitarhojen ja mäkien keskellä. Hotelli on tarkoitettu vain homomiehille, mikä tarkoittaa, että voit rentoutua muiden homojen seurassa. Tässä boutique-majoituksessa on 5 makuuhuonetta ja yhteinen välimerellinen puutarha, jossa on vehreää ja uima-allas.

Kalipolis on suuri rantahotelli, josta on esteettömät näkymät merelle. Tämä moderni ja mukava majoituspaikka on laajalti suosittu homomatkailijoiden keskuudessa, koska se sijaitsee kätevällä paikalla kaupungin keskustassa ja lähellä monia parhaita homojen yöelämää. Calipoliksessa on suuri ulkouima-allas ja aurinkoterassi, ja ranta on vain muutaman askeleen päässä. Tämä on täydellinen valinta, jos haluat rentoutua päivällä ja uppoutua paikalliseen ympäristöön yöllä. Se on aivan gay-rantaa vastapäätä.

Tyylikkäästi sisustettu nykyaikaisella tyylillä, Hotelli MiM sijaitsee kätevästi Sitgesin suosituimman homorannan Platja de la Bassa Rodonan vieressä. Hotelli on yksi kaupungin tyylikkäimmistä, ja siinä on raikas ja jännittävä tunnelma. Suurella kattoterassilla on ulkouima-allas, baari ja henkeäsalpaavat näkymät Sitgesiin ja Välimerelle.

Sitges

 

Gay-rannat Sitgesissä

 

Sen maine on yksi parhaista rannikkokaupungeista homomatkailijoille, joten ei ole yllätys, että Sitgesissä on useita homorantoja. Pehmeä hiekka on yleistä täällä ja lämmin vesi tekee virkistävästä rentoutumisesta.

Platja de la Bassa Rodona on Sitgesin suosituin homoranta ja kesäkuukausina se on täynnä aurinkoa etsiviä homomiehiä. Sijaitsee lähellä kaupungin homojen yöelämän keskustaa, ranta on pakollinen käyntikohde Sitgesin matkasuunnitelmassa lähellä olevien cocktailbaarien, houkuttelevien kaverien ja rennon ilmapiirin ansiosta.

Jos sanat vaatteet valinnainen kuulostaa hyvältä, tarkista Platja de l'Home Mort - Sitgesin ensisijainen homonudistiranta. Vaikka ranta on 45 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, se on vilkas toiminnan keskus, jossa metsät ja pensaat ovat yhtä vilkkaita kuin ranta. Rannalle johtavat polun osat kulkevat hyvin lähellä junaraitoja, ja nämä raiteet ovat käytössä, joten ole erittäin varovainen, kun teet paljon suositeltua matkaa Platja de l'Home Mortiin.

 

Barcelona

 

Barcelona on vain 40 minuutin junamatkan päässä Sitgesistä, ja se on vilkas kulttuurihistoriallinen keskus. Barcelonassa on lukemattomia asioita Gaudin arkkitehtuuriin tutustumisesta Camp Noun kiertoajeluihin. Jokaisen homomatkailijan mielenkiinnon ja maun mukaan löytyy jotakin. Gaudin töitä voi nähdä kaikkialla kaupungissa, ja hänen goottilainen tyylinsä on esillä joissakin Barcelonan tunnetuimmista rakennuksista. Useilla opastetuilla kierroksilla voidaan tutustua hänen vaikutukseensa kaupunkiin.

Lue lisää: Opas Gaudille Barcelonassa

Barcelonassa asuu myös Eixample, kaupungin homoalue, ja alue, jolle on ominaista gay-baareja ja -klubeja sekä kukoistava yhteisö. Eixample on ehdottomasti vierailun arvoinen, ja sen pienen koon ansiosta se on helppo tutkia yhdessä päivässä. Sitges on paikka, jossa voit juhlia ja rentoutua, ja Barcelona on paikka, jossa etsit kulttuuria. Voit myös juhlia Barcelonassa, jos tunnelma vie.

Lue lisää: Homoopas Eixampleen

 

Gay Pride Sitgesissä

 

Sitgesin homopride

Viideksi päiväksi joka kesäkuussa Sitges muuttuu homoisemmaksi kuin se jo on, kun tuhannet LGBT+-henkilöt laskeutuvat kaupunkiin vuotuisiin Pride-juhliin. Sitges Pridea pidetään usein yhtenä Euroopan parhaimmista, sillä siellä järjestetään useita rantajuhlia, marsseja ja vilkkaita paraatteja. Juhlien aikana yli 70,000 XNUMX ihmistä saapuu kaupungin kaduille pukeutuneena lukemattomiin kuninkaallisiin puvuihin ja tekee Sitges Pridestä yhden Espanjan värikkäimmistä.

Sitgesin karhuviikko järjestetään joka vuosi syyskuussa, ja se pyörii El Horno -baarin, kaupungin suosituimman Bear-paikan, ympärillä. Festivaali on kehittynyt 10 päivän tapahtumaksi, ja siellä on lukuisia tapahtumia ja juhlia, joissa juhlitaan karhuja eri puolilta maailmaa.

 

Homooikeudet Sitgesissä

 

Sitgesin asukkaat ja matkustajat voivat nauttia LGBT+-ihmisten oikeuksista ja suojasta muualla Espanjassa. Homoavioliitot ovat olleet laillisia maassa vuodesta 2005, ja on olemassa useita lakeja, jotka suojelevat LGBT+-ihmisiä syrjinnältä ja vaaroilta.

Huolimatta siitä, että Espanja on suurelta osin katolinen maa, jossa 69 prosenttia väestöstä tunnustaa olevansa sellaiseksi, suurin osa yleisöstä suhtautuu avoimesti ja hyväksyvästi LGBT+-ihmisiä kohtaan. Sitgesin identiteetti homomatkailun globaalina hotspotina tarkoittaa myös sitä, että yhteiskunnalliset asenteet ovat täällä todennäköisesti liberaalimpia kuin muualla Espanjassa, koska paikalliset ovat riippuvaisia ​​LGBT+-matkailusta. Homomatkailijoiden tulee tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi tutustuessaan Sitgesiin ja ympäröivään alueeseen. Löydät monia LGBT+-asukkaita, mukaan lukien muista maista tulevat ihmiset, jotka kerääntyvät Sitgesiin joka kesä ja heidän toinen kotinsa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Sitgesin parhaat retket

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Sitgesin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Sitges matkaasi vartenHanki opas