London Gay Guesthouses & B&Bs

London Gay Guesthouses & B&Bs

Tässä on valikoimamme Lontoon parhaista homoomisteisista/gay-ystävällisistä putiikeista, aamiaismajoituksesta, majatalosta ja majatalosta

London Gay Guesthouses & B&Bs

The Brownswood
Sijainti-kuvake

271 Green Lanes, Finsbury Park, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Näytä kartalla
4
Yleisön ikäraja

Perustuu 1 ääntä

omistajan kuvaus:Brownswood on tyylikäs B&B Hackneyssa perinteisen pubin yhteydessä. Se sijaitsee hyvällä paikalla - pääset helposti Hackneyyn, Islingtoniin ja Lontoon keskustaan. B&B avattiin vuonna 2019, joten se on uusi ja hyvässä kunnossa.

Huoneet ovat tyylikkäitä, ja niissä on modernia eleganssia. Värit ovat vaaleita ja ilmavia ja huoneet ovat tilavia Lontoon standardien mukaan. Tämä on ihanteellinen valinta, jos etsit korkeatasoisempaa B&B:tä suurkaupungin lomallesi.
Ominaisuudet:
bar
aamiainen
Puutarha
ravintola
terassi

Viimeksi päivitetty: 27-Oct-2023

Camden Town House
Sijainti-kuvake

15 Rochester Square, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Näytä kartalla
Tämä B&B tarjoaa tilavia ja hyvin varustettuja huoneita erittäin suositulla Camdenin alueella. Camdenin metroasemalta on helppo liikkua Lontoossa. Alueella on paljon baareja ja ravintoloita. Voit myös mennä piknikille Primrose Hillille ja katsella Lontoon kalleimpia kiinteistöjä.

Camden Town Housessa on jaettu kylpyhuone. Isäntä on erittäin avulias. Sinulla on myös pääsy keittiötiloihin - säästää sinua syömästä koko ajan ulkona erittäin kalliissa kaupungissa.
Ominaisuudet:
Keittiö

Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.