Lontoon ylpeys

Pride in London 2024: paraati, reitti ja kokoonpano

Pride in London 2024: parade, route & lineup

29. kesäkuuta 2024.–30. kesäkuuta 2024

Sijainti

Trafalgar Square Trafalgar Square, Trafalgar Sq, Lontoo, Englanti WC2N 5DP, Iso-Britannia, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Lontoon ylpeys

Merkitse kalenteriisi Pride in London 2024!

Pride in London 2024 järjestetään lauantaina 29. kesäkuuta, joten aloita matkasi suunnittelu osallistuaksesi juhliin. Vilkas paraati kiertelee kaupungin sydämessä alkaen Oxford Circuksesta ja päättyen Whitehalliin ohittaen kuuluisia maamerkkejä, kuten Trafalgar Squaren.

Osallistumiseen ei tarvita lippuja!

Parasta Pride in Londonissa on, että juhlallisuuksiin osallistuminen ei vaadi lippuja tai rekisteröitymistä. Tule vain paikalle ja nauti sähköisestä tunnelmasta, kun marssijat täyttävät kadut heiluttaen sateenkaarilippuja. Voit halutessasi myös osallistua paraatiin!

Suositun paraatireitin jälkeen

Paraati alkaa Regent Streetin huipulta ja kulkee Oxford Circusin, Piccadilly Circuksen ja Trafalgar Squaren suurten risteysten kautta matkalla Whitehalliin. Valitse hyvä paikka missä tahansa reitin varrella kannustaaksesi marssijia ja imeäksesi iloista energiaa.

Viikko juhlia, esityksiä ja muuta

Vaikka paraati on keskipiste, Pride-tapahtumia järjestetään Lontoossa koko viikon ajan.

Pride in London tarjoaa runsaasti LGBTQ+-kykyjä useissa vaiheissa. Vaikka vuoden 2024 kokoonpanoa ei ole vielä julkistettu, viime vuoden vaiheisiin kuuluivat:

  • Trafalgar Squaren päälava - Sisältää otsikkonäyttelijöitä ja merkittäviä LGBTQ+ -esiintyjiä.
  • Dean Street Cabaret Stage - Erilaisten kabareeesitysten järjestäminen.
  • Golden Square World Stage - Kansainvälisten esitysten ja monipuolisten kulttuuriesitysten esittely.
  • LGBTQIA-naiset ja ei-binaarinen lava Leicester Squarella - Juhlistaa naisia ​​ja ei-binaarisia taiteilijoita sarjalla tehokkaita esityksiä.

Pysy toiminnan ytimessä

Ota kaikki irti London Pride 2024 -tapahtumasta varaamalla huone johonkin gay-ystävällisistä hotelleista lähellä paraatireittiä tai Sohon naapurustossa. Mukavan majoituksen ja helpon pääsyn kaikkiin juhliin takaat unohtumattoman Pride-kokemuksen. Tarkista luettelomme Lontoon parhaat hotellit homomatkailijoille Pride in London 2024 -tapahtuman aikana.

hinta Pride in London 2024: paraati, reitti ja kokoonpano
M
Mohammad sueb Al

19-Jan-2019

MR

Pidän ERITTÄIN PALJON.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.