Koh Tao, sukeltajien paratiisi

Koh Tao, sukeltajien paratiisi

Etsitkö laitesukellusta Thaimaassa? Harkitse sitten Koh Taota, joka on yksi Aasian ja Tyynenmeren kuuluisimmista sukelluskohteista.

Sukellus on erittäin suosittua Thaimaassa. Joka vuosi Thaimaahan saapuvien homosukeltajien määrä jatkaa kasvuaan. Koh Samuilla on jopa homosukelluskoulu nimeltä Rainbow Scuba & Tour.

Thaimaassa on useita upeita sukelluskohteita eteläisen mantereen molemmin puolin. Andamaanienmeren kuuluisia sukelluskohteita ovat mm Phuket, Krabi, Koh Lipe ja Similan saaret. Thaimaanlahdella on yli 100 saarta, joilla on lukemattomia riuttoja. Nämä sisältävät Koh Samui ja Koh Phangan. Mutta Thaimaan suosituin saari sukeltamiseen on ehkä Koh Tao.

Koh Tao 2Koh Tao (joka tarkoittaa "kilpikonnasaari") sijaitsee Koh Samuin pohjoispuolella ja sen pinta-ala on vain 21 km². On olemassa lukuisia sukelluskouluja ja lomakohteet Koh Taolla jotka tarjoavat PADI-kursseja ja retkiä.

Koh Taon suositut sukelluskohteet:

Mango Bay. Vain 16 metrin enimmäissyvyydellä tämä on täydellinen sukelluspaikka aloittelijoille. Sillä on hiekkapohjainen ja matala riutta, jossa on pieniä riuttakaloja, puffereita ja mureenia. Lahdelle pääsee veneellä tai Sairee Beachiltä viidakon läpi kulkevaa tietä pitkin.

Vihreä rock. Tämä avovesialue on täynnä lohkaremuodostelmien luomia luolia ja uimareittejä. Erinomainen kaikentasoisille sukeltajille, jotka voivat odottaa näkevänsä rauskuja, triggerfish-kaloja, papukaijakaloja ja satunnaisia ​​riuttahaita.

Shark Island (Red Rock). Tämä lounaisrannikon edustalla sijaitseva tavallinen sukelluspaikka on lähes 30 metriä syvä ja sisältää valtavia lohkareita ja upeita pehmeitä koralleja. Tältä alueelta löytyy merieläimiä, kuten triggerfish, kilpikonnat, siniharjanteiset enkelit ja riuttahait.

NangYuan Pinnacle. Avovesialue, jonka enimmäissyvyys on 19 metriä, jossa on suuret lohkareiden läpikulkukaaret ja suuri luola. Trooppisten riuttakalojen, kuten rypäleiden, pitkäevät ja rauskut, koti.

Chumphonin huippu. Sijaitsee 11 km:n päässä Koh Taosta ja sopii kokeneemmille sukeltajille. Sen enimmäissyvyys on 45 metriä ja se koostuu valtavista graniittihuivista, jotka on peitetty merivuokkoilla. Sukeltajat voivat odottaa näkevänsä barrakudoja, jakkikaloja, rypäleitä, lepakkokaloja ja jopa valashaita oikeana vuodenaikana.

lomakohteet Koh Taolla

Siellä on hyvä valikoima majoitus Koh Taolla. Suurin osa vierailijoista yöpyy Sairee Beachillä, joka on tärkein rantalomakohdealue, jolla on eniten ravintoloita, baareja ja hotellit kaikkiin budjetteihin, perusbungaloweista 4 tähden yksityishuviloihin.

Koh Taolla ei ole homoelämää, mutta kuten kaikilla muillakin Thaimaan saarilla, löydät varmasti paljon muita homomatkustajia ja saat lämpimästi tervetulleeksi.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Koh Taossa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Koh Taon retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Koh Tao matkaasi vartenHanki opas

Lisää Gay Koh Tao