Gay Auckland

Gay Auckland

Tutustu homoseksuaaliseen Aucklandiin, Uuden-Seelannin eloisaan, monipuoliseen ja ystävälliseen "City of Sails" -kaupunkiin.

Mitä tänään

Auckland

Meistä Auckland

Auckland, Uuden-Seelannin suurin kaupunki, on vilkas ja luonnonkaunis kaupunkikeskus, jossa on vilkas LGBTQ+-elämä, joka heijastaa sen monipuolista ja osallistavaa yhteiskuntaa. Kaupungin homoyhteisö on aktiivisinta Karangahape Roadilla, joka tunnetaan hellästi nimellä K' Road. Se tunnetaan monipuolisesta yöelämästään, kuten baareista, klubeista ja kahviloista, jotka palvelevat erityisesti LGBTQ+ -yhteisöä.

Joka helmikuuta Aucklandissa juhlitaan Pride-festivaaliaan, joka on yksi maan suurimmista ja värikkäimmistä LGBTQ+ -tapahtumista, ja se sisältää paraatteja, taidenäyttelyitä ja live-esityksiä, jotka osoittavat kaupungin sitoutumisen monimuotoisuuteen ja hyväksyntään. Lisäksi Aucklandissa järjestetään Big Gay Out, Uuden-Seelannin suurin LGBTQ+ -festivaali, joka järjestetään Pride-juhlien aikana ja houkuttelee suuria väkeä vilkkaasta ilmapiiristä ja yhteisöllisyydestään.

Näiden tapahtumien lisäksi Auckland tarjoaa upeita luonnonnähtävyyksiä Viaduct Basinin satamanäkymistä Waiheke Islandin rauhallisiin rantoihin, mikä tekee siitä täydellisen yhdistelmän kaupunki- ja luontokohteita matkailijoille.

Gay Auckland - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Auckland Matkat

Selaa valikoima Aucklandin matkoja kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Auckland matkaasi vartenHanki opas