Gay Marrakesh

Gay Marrakesh

Marrakesh on arvoituksellinen kaupunki Länsi-Marokossa, joka on ollut valtava turistinähtävyys useiden vuosien ajan. Homoseksuaalisuus on laitonta Marokossa, mutta siellä on pieni, erillinen kohtaus ja se on aina ollut homojen suosima maa.

Marrakesh

Meistä Marrakesh

Marrakesh on kaunis kaupunki Marokossa, joka on täynnä eurooppalaisia, Lähi-idän ja afrikkalaisia ​​kulttuureja. Joka vuosi Marokko toivottaa tervetulleeksi keskimäärin 12 miljoonaa erilaista turistia, joista suurin osa menee Marrakeshiin. Tästä huolimatta kaupungilla on monimutkainen suhde LGBTQ+-asioihin.

Vaikka maassa ei ole virallista laillista tunnustamista samaa sukupuolta olevien parisuhteille, Marrakeshissa on kasvanut maanalainen LGBTQ+-skene, ja joitain laitoksia pidetään homoystävällisinä.

Harkintavalta on avainasemassa homomatkailijoille, sillä julkinen kiintymyksen osoitus voi johtaa oikeudellisiin ongelmiin tai syrjintään. Matkustajien tulee olla tietoisia kulttuurisesta ja oikeudellisesta kontekstista ja olla varovaisia, sillä asenteet LGBTQ+-henkilöitä kohtaan voivat vaihdella paikallisten välillä.

Viime vuosina on pyritty edistämään suvaitsevaisuutta ja tietoisuutta. Niin kauan kuin LGBTQ+:n vierailijat ovat tietoisia paikallisista tavoista ja laeista, tämä eloisa Marokon kaupunki on piilotettu helmi, joka odottaa paljastumista.

Marrakesh Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Marrakeshin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Marrakesh matkaasi vartenHanki opas