Wien

Gay Wien

Itävallan pääkaupunki. Wien tunnetaan maailmanluokan musiikillisesta ja kulttuuriperinnöstä, liberaaleista asenteista ja näkyvästä homoelämästä

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Wien

Meistä Wien

Suurten oopperatalojen ja keisarillisten palatsien lisäksi Wien houkuttelee homomatkailijoita energisellä homokaupungilla, joka on täydellinen baarihyppelyyn, klubeihin ja paikalliseen LGBTQ-yhteisöön.

Naschmarkt, Wienin upea LGBTQ-keskus, on siellä missä se on. Kiertele myyntikojujen läpi, joissa on tuoreita hedelmiä ja käsintehtyjä askartelutuotteita ja huomaa sateenkaarilippuja. Ennen pitkää voit kikittää graffiteilla merkittyjen cocktailbaarien, villiin maanalaisten diskojen ja pirteän kabaree-loungen ympärillä aamunkoittoon asti.

Suosikit pitävät Felixx, Kyläja Miksi ei toimii päämajana, jossa Wienin eloisa queer-yhteisö palaa iltaisin. Flirttailevista Happy Houreista, rajuista revyyistä ja sykkivistä tanssilattioista – aina löytyy iltapala, johon sukeltaa. Ja itävaltalaiset osaavat päästää irti!

Onko Wien kallis kaupunki?

Paras osa Wienistä? Rohkeetonta hauskaa odottaa. Halpojen kulkukorttien ja lukuisten ilmaishintojen ansiosta Wienin satupalatsejen ja museoiden kokeminen päivällä ei riko pankkia. Voit harrastaa yöelämää. Joten valmistautukaa, diivas - Naschmarkt kutsuu. Älä unohda korkeita korkokenkiäsi ja täyteen ladattua puhelinta kuvia varten! Kaipaako joku muu yhtäkkiä šnitseliä?

Gay Wien - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Wien Matkat

Selaa valikoimaa Wienin retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Wien matkaasi vartenHanki opas