Homo Intia

Homo Intia

Uskomaton Intia – miljardin ihmisen koti, monipuolinen maantiede, ainutlaatuinen kulttuuri ja hämärä LGBT-elämä.

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli

Intia

Meistä Intia

Vaikka Intian korkein oikeus hylkäsi äskettäin vetoomukset samaa sukupuolta olevien avioliittojen laillistamiseksi, maa on vähitellen hyväksymässä LGBTQ-identiteettejä. Vaikka julkisilla asenteilla on vielä kehitettävää, eloisia homoyhteisöjä löytyy suurimmista kaupungeista, kuten Mumbaista, Delhistä, Bangaloresta ja Kolkatasta. Gay-yöelämä kukoistaa klubeista risteilykohteisiin.

Huolimatta oikeudellisesta takaiskusta, LGBTQ-aktivistit toivovat yhä suurempia oikeuksia ja näkyvyyttä tulevaisuudessa. Toistaiseksi Intian homoskene saa edelleen hyväksyntää, etenkin suurkaupunkien solmukohdissa. Koe LGBTQ-ryhmien ja tukevien liittolaisten vieraanvarainen henki vieraillessasi maan kosmopoliittisissa kaupungeissa.

Intian LGBTQ+ -oikeuksien virstanpylväitä

Pykälä 377 on saattanut kriminalisoida homoseksin, mutta Intian LGBTQ+-yhteisö jatkaa edistymistä. Vuonna 1996 "Fire" oli ensimmäinen intialainen homoseksuaalisuutta käsittelevä elokuva. Vuonna 2009 Delhi ja Bangalore pitivät ensimmäiset pride-kulkueensa. Ja vuonna 2014 Intian ensimmäinen transsukupuolinen pormestari valittiin Raigarhissa. Bollywoodissa on myös outoja tarinoita "Shubh Mangal Zyada Saavdhanista" ylistettyihin sarjoihin, kuten "Made in Heaven". Esteistä huolimatta Intian aktivistit ja liittolaiset jatkavat edelleen LGBTQ+:n tasa-arvon edistämistä.

Nousussa olevia hotelleja Intia

Uutiset ja ominaisuudet