Gay Lissabon

Gay Lissabon

Portugalin pääkaupunki ja Länsi-Euroopan vanhin kaupunki, Lissabonin värikäs kaupunkikuva, nykykulttuuri ja kukoistava homoelämä ovat tutustumisen arvoisia

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Lissabon

Meistä Lissabon

Kun Lissabona pidettiin viehättävänä mutta valitettavasti väsyneenä eurooppalaisena kaupunkina, se on kovasti nousussa. Nouseva kulttuurin ja kulinaaristen innovaatioiden pääkaupunki, alhaiset vuokrat, hyvä sää ja jännittävä yöelämä ovat vauhdittaneet Lissabonin mainetta kosmopoliittisena pääkaupunkina. 2010-luvun lopulla kaupunkiin saapui kansainvälisiä taiteilijoita, erityisesti Madonnaa. 

Lissabonin homomaailma kasvaa nopeasti. Viehättävästä Bairro Alton alueesta vilkkaaseen Príncipe Realin kaupunginosaan, LGBTQ+:n tapahtumapaikat peittävät kaupungin ja tarjoavat monipuolisen valikoiman yöelämän kokemuksia. Lissabon tarjoaa kattavan ja ikimuistoisen kokemuksen jokaiselle matkailijalle, olitpa sitten tutustumassa tyylikkäisiin baareihin, tanssimassa eloisissa klubeissa tai tapaamassa paikallisia tapahtumia.

Tejo-joen rannalla sijaitseva Lissabon on täynnä tarinoita rikkaasta menneisyydestä. Kaupungin kaduilla kaikuvat tutkimusmatkailijoiden ja kauppiaiden jalanjälkiä sen muinaisesta toiminnasta foinikialaisena kauppapaikkana sen keskeiseen rooliin tutkimusten aikakaudella. Muista kuunnella elävää fado-musiikkia; Lissabonin sävelmäinen hymni herättää tarinoita kaipauksesta ja intohimosta. 

Gay Lissabon - Travel Gay Ohje

Nousussa olevia hotelleja Lissabon

Uutiset ja ominaisuudet

Lissabon Tapahtumat

  • Lissabon Bear Pride 2024

    Lisbon Bear Pride 2024

    View Details

    ma, toukokuun 27

  • img

    Lisbon Gay Pride 2024

    View Details

    La, 22. kesäkuuta

Lissabon Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Lissabonin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Lissabon matkaasi vartenHanki opas