Homo Mykonos

Homo Mykonos

Mykonos on ainutlaatuinen kesäsaari, joka houkuttelee kymmeniä tuhansia homovierailijoita vuosittain

Mitä tänään

Mitä on huomenna

mykonos

Meistä mykonos

Mykonos, Euroopan homovetoisuuden ruumiillistuma, on paikka, jossa maailmanlaajuinen LGBTQ+:n jet-setting eliitti kokoontuu joka kesä. Taivaansinisen kauneuden ja kalkittujen rakennusten keskellä Elia Beach ja ikoninen JackieO's ovat saaren eloisan omituisen toveruuden keskus. Mykonos on rennon mutta elegantin tyylin ruumiillistuma, ja se tarjoaa sekoituksen ylellisiä hotelleja, koko yön homojen yöelämää ja maailmanluokan rantoja. 

Mykonos Town on paikka, josta löydät saaren homokulttuurin eloisan sydämen. Nammos Beach, varakkaiden turvasatama, säteilee ylellisyyttä, kun jahdit koristavat rauhallista satamaa. Kun olet hemmotellut Mykonoksen loistoa, harkitse saumatonta siirtymistä Santorinin rauhalliseen syleilyyn, jossa rentoutuminen rauhoittaa aisteja viikon eloisan Mykonoksen rannoilla.

Se ei ole vain homokulttuuri, joka tekee Mykonoksesta niin väistämättömän matkakohteen. Älä missaa mahdollisuutta lähteä matkalle lomasi aikana kuuluisiin tuulimyllyihin, joiden ikoniset siluetit koristavat sekä muistojasi että Instagram-syötettäsi.

Homo Mykonos - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

mykonos Tapahtumat

  • XLSIOR Mykonos 2024

    XLSIOR Mykonos 2024

    View Details

    torstaina elokuun 22

mykonos Matkat

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Mykonoksen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in mykonos matkaasi vartenHanki opas

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli