osakan linna

Kolme päivää Osakassa ja Kiotossa

Osaka, Japanin toiseksi väkirikkain kaupunki, tunnetaan maan ruokapääkaupungista. Se on täydellinen paikka japanilaiseen ruokaseikkailuun samalla kun koet ainutlaatuisen suurkaupunkikulttuurin ja eloisan homoelämän.

Koska Osaka on lähellä Kiotona, Japanin vanhaa pääkaupunkia, voit helposti vierailla molemmissa kaupungeissa samalla matkalla.

Tässä on suositus kolmen päivän matkareittimme homomatkailijoille, ja siinä yhdistyvät Osakan ja Kioton nähtävyydet hauskoilla homoillan viettämisellä.

Missä yöpyä

Osakan Kita-Umedan alue on loistava tukikohta. Umeda on merkittävä metro- ja kaukoliikenteen solmukohta, jossa sijaitsevat Osakan vilkas yöelämä, kaupat ja Doyaman homoalue.

Jäin Hotelli Kinki. Hotelli sijaitsee Doyaman alueella ostoskadulla, jota reunustavat erinomaiset ravintolat. Kitassa on hyvä valikoima hotelleja, mutta älä eksy liian kauas Umedan asemalta.

Liikkuminen

Osakan Kansain lentokentältä Umedaan

Käytä linja-autopalvelua Umedaan (heillä on sille fantastinen nimi - "Airport Limousine"). JR-junalinja kulkee Osakan asemalle Minami-Nambassa, mutta tämä on kauempana homoalueelta.

Osakan sisällä

Turistipäivälippuja on monenlaisia. Yhden päivän "Osaka Amazing Pass" sisältää rajoittamattoman matkustamisen metrolla ja bussilla sekä alennuksia tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten Osakan linnasta, Osakan asumis- ja asumismuseosta, Hep Five -maailmanpyörästä ja Tombori-joen risteilystä.

Kioton päiväretki

Hanki Hankyu Tourist Pass. Tämä on hyvä paluupäiväretkelle Osakan, Koben ja Kioton alueilla.

Päivä 1: Osakan linna, Osakan asunto- ja museo Asuminen, Minamin alue, Tombori River Cruise ja Hokuoukan Gay Sauna

Osakan linna

Suosituin nähtävyyskohde Osakassa. Koe näkymä ylhäältä, kultainen teehuone, kauniisti muotoiltu antiikin haarniska ja taistelukypärät. Kävely linnan puutarhassa tarjoaa mahdollisuuden nähdä linnan muurien rakentamiseen käytetyt jättimäiset kalliot.

Maalis- ja huhtikuun aikana voit nähdä kirsikankukkia - yksi Japanin kauneimmista nähtävyyksistä. Linna sijaitsee noin 15-20 minuutin kävelymatkan päässä Tanimachi 4-chome -metroasemalta (uloskäynnit #1B ja #9).

Osaka

ruoka

Pysähdy lounaalle klo Isetan Tavaratalo Umedan aseman vieressä. Kolme ylintä kerrosta ovat täynnä japanilaisia ​​ja kansainvälisiä ravintoloita. Tulet hämmästymään väärennetyistä ruokanäytöistä, mutta vielä enemmän vaikutat aidon ruoan mausta.

Osakan asumisen ja asumisen museo

Lounaan jälkeen palaa ajassa taaksepäin Osakan asumis- ja asumismuseoon. Vuokraa perinteinen yukata-asu ja kävele Osakan myöhäisen Edo-kauden ympäristössä. Museo sijaitsee Hankyu & Subway Linesin ulkopuolella Tenjimbashisuji 6-chome -asemalla (uloskäynti nro 3).

Tombori-joen / Minamin alue

Aikaisin illalla, kun vielä on valoa, suuntaa Minamin alueelle nähdäksesi kuuluisat neonkyltit Tombori-joki. Jos haluat vielä paremman näkymän, hyppää jokiristeilylle. Kävele kadulla nähdäksesi ravintolan ja kaupan mainostaulujen upeat 3D-mallit. Jotkut liikkuvat ja toiset jopa päästävät höyryä ulos. Illalliselle on tarjolla valtava valikoima ravintoloita. Pääset tänne metrolla Namban asemalle ja kävele koilliseen. Kävelyteitä on monia, joten tutki karttaa metroasemalla.

Hokuoukan Gay Sauna

Lopeta päivä takaisin Doyamassa, lähellä Umedan asemaa, josta löydät homokylpylän rentoutuaksesi.

Hokuoukan on kaupungin tunnetuin ja suurin sauna. Ota kengät pois etuovella tai joudut henkilökunnan moittimiseen. Aseta kenkäsi kolikkokäyttöiseen lokeroon (10 jenin kolikko) ja osta sisäänpääsylippu automaatista. Jos tulet sisään ennen klo 5, sinun on lähdettävä ennen puoltayötä. Hinta on 2,200 jeniä. Jos tulet sisään klo 5 jälkeen, voit maksaa 2,800 2,800 jeniä ja pysyä seuraavan päivän puoleenpäivään asti (jos XNUMX XNUMX jenin vaihtoehto ei ole aktiivinen, sauna suljetaan keskiyöllä). Tarjolla on alennuksia eri ikäryhmille - katso lisätietoja heidän verkkosivuiltaan.

Märkä alue on paikka rentoutua suuressa kylpytynnyrissä ja jääkylmässä pulahdusaltaassa. Kuuman ja kylmän kylvyn vuorottelu antaa yllättävän virkistävän vaikutuksen. Näkymä kylpylästä on myös hyvä, sillä japanilaiset eivät pelkää kävellä alasti. Rakennuksen 3 muuta kerrosta koostuvat videohuoneesta, rentoutumisalueesta, pimeästä huoneesta ja ovistamattomista kaapeista. Ota mukaan oma liukuvoide ja kondomit.

Lue lisää: Homoopas Osakaan.

Päivä 2: Arashiyama

Arashiyama on vuoristoinen alue, jossa on kaunis laakso ja rotko Kioton länsilaidalla.

Alue on erityisen suosittu kirsikankukkien ja syyskauden aikana. Togetsukyon silta on Arashiyaman keskeinen maamerkki ja portti kaupunkiin. Älä missaa Tenryuji-temppeliä ja Arashiyaman kuuluisia bambulehtoja (huviveneet ovat vuokrattavissa Hozugawa-joella).

Arashiyama

Togetsukyon sillan pohjoispuolella oleva alue tunnetaan nimellä Sagano, ja se on tunnettu upeista muinaisista temppeleistä ja kauniista japanilaisista puutarhoista.

Kuinka päästä Arashiyamaan

Pääset Arashiyamaan Hankyu-junalinjalla Osakan Umedan asemalta (vaihda junia Katsurassa, minkä jälkeen on lyhyt junamatka Arashiyaman asemalle). Matka-aika on noin 40 minuuttia. Jos seuraat reittiämme, osta 2 päivän lippu (1,200 XNUMX jeniä), jolla voit matkustaa Kiotoon myös seuraavana päivänä.

Arashiyaman tutkiminen

Arashiyaman asemalla voit vuokrata polkupyörän 1,000 XNUMX jenillä päivässä. Tämä on paras tapa tutustua alueeseen. Kokonainen päivä voidaan helposti viettää ratsastaen kapeilla kaduilla, joita reunustavat vanhoja taloja, kartanoita ja temppeleitä. Pysähdy niin monessa temppelissä kuin voit, sillä jokaisella on ainutlaatuinen puutarha ja maisema, joka voi yllättää.

Street Food ja Gay Bar-Hopping

Suuntaa takaisin Osakaan ja kokeile upeaa katuruokaa Umedan aseman ympärillä olevien kävelyteiden sokkelossa. Ruokamyyjiä ja ravintoloita on kirjaimellisesti satoja – voit viettää koko kuukauden kokeilemalla niitä kaikkia. Ota huomioon Takoyaki, pieni kroketti, jossa on erilaisia ​​täytteitä (mustekala on yleisin) ja Okonomiyaki (japanilainen suolainen pannukakku).

Illallisen jälkeen on aika käydä homobaareissa Doyaman ympärillä. FrenZ-FrenZy, Grand Slam ja G Fysiikka ovat kaikki ulkomaalaisia ​​ystävällisiä. Kerro FrenZ-FrenZyn henkilökunnalle kuullut baarista Travel Gay Aasia ja ensimmäinen juoma on talossa.

Päivä 3: Kioto

Kyoto

Kioto oli aikoinaan Japanin pääkaupunki, joten se on täynnä historiaa ja charmia. On mahdotonta tutkia kaikkea tässä upeassa kaupungissa yhdessä päivässä, mutta tässä on listamme pakollisista kohteista:

Nijo-Jon linna

Muinainen arkkitehtuuri korostaa Edo-kauden upeaa käsityötaitoa.

Kinkaku-ji ("Kultainen paviljonki")

Kioton ikonisin nähtävyys. Rakennuksen kultainen heijastus alla olevaan lampeen on kaunis kaikkina vuodenaikoina.

Kiyomizu-deran temppeli

Hämmästyttävä kallioon roikkuva rakenne, jota tukevat satoja jättimäisiä puisia pylväitä. Temppeliin johtavaa katua reunustavat historialliset talot ja myymälät. Pysähdy teehuoneessa ja maistele herkullisia jälkiruokia tässä kauniissa ilmapiirissä.

Fushimi-Inari-Taisha-pyhäkkö

Kävele pyhäkköporttien läpi, jotka leviävät koko vuorelle.

Gionin piiri

Tapaa kasvokkain tosielämän geisha ja maiko (nuori geisha-oppipoika) alueella, joka on täynnä ravintoloita ja teehuone, jossa he viihdyttävät vieraita.

Kuinka päästä Kiotoon

Voit käyttää samaa 2 päivän lippua, jolla käytit Arashiyamassa. Ota juna Osakasta Kawaramachin asemalle Kioton sydämessä lähellä Gionin aluetta. Matkustaaksesi ympäri kaupunkia osta yhden päivän bussilippu (500 jeniä) ja bussikartta asematoimistosta.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Kiotossa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Kiotossa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Kyoto matkaasi vartenHanki opas