Johor Bahrun kymmenen parasta nähtävyyttä

Johor Bahrun kymmenen parasta nähtävyyttä

Useimmille ihmisille Johor Bahru on Malesian Johorin pääkaupunki. Se on yhdistetty Singaporeen pengertien poikki, ja se on kohde singaporelaiset, jotka tekevät ostoksia ja jännittävät viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Johor Bahru (tunnetaan myös nimellä JB) on pahamaineinen likaisesta, kaoottisesta rajakaupungista, ja siellä on edelleen enemmän rikoksia verrattuna useimpiin kaupunkeihin Malesia. Se on kuitenkin halpojen ostosten, ruoan ja bensiinin paratiisi, joten tutkittavana on vielä yllättävän monia kosmopoliittisia kulmia.

Kiinan perintömuseo 

Jalan Ibrahimissa sijaitseva Kiinan perintömuseo. JB Tionghua Societyn (joka koostuu JB:n viidestä suurimmasta kiinalaisryhmästä, nimittäin Hokkiensista, Teochewsista, Kantonilaisista, Hakkaista ja Hainaneseistä) perustama museo on mielenkiintoinen paikka oppia kiinalaisen yhteisön alkuperästä, heidän panokset JB:lle, brittiläisen siirtomaavallan ja Japanin miehityskauden historiaan.

Johor Premium -myymälät Ulostulo-JB1

Johor Premium Outlets sijaitsee JB:n laitamilla, lähellä Kulain tai Senain lentokenttää, ja sinne on noin tunnin matka taksilla.

Monet suunnittelijamerkit, kuten Armani, Burberry, Coach, Nike, Guess jne., tarjoavat valtavia alennuksia. Vierailun arvoinen, jos et välitä viime kauden jutuista.

 

Dangan lahti 

Tämä virkistyspuisto sijaitsee lähellä Istana Bukit Sereneä. Voit nauttia venematkasta, juna-raitiovaunusta, pyöräilystä tai kävelystä meren rannalla. Lisäksi tässä rannikkoalueella sijaitsevassa julkisessa puistossa on monia erilaisia ​​kahviloita, ravintoloita ja katukojuja tyydyttämään nälänhätäsi. Siellä on myös yömarkkinat, joissa voit kokea Malesian kulttuuria. 

[Napsauta tästä nähdäksesi hotelleja Johor Bahrussa]

Istana Grounds 

Uppoudu kuninkaallisen perheen loistoon ja voimaan Sultan Ibrahim -rakennuksen Bukit Timbalanin huipulla. Kuninkaallisten näyttely alkaa Royal Abu Bakar -museosta, joka sijaitsee sinikattoisessa Suuressa palatsissa Istanan puutarhan laajoissa osissa. Jalan Tun Dr Ismailin varrella näet Dataran Bandarayan, joka toimii julkisten juhlien pitopaikkana. Läheisyydessä on Sultan Abu Bakar Royal Mausoleum - kuninkaallinen hautausmaa. 

Stulang 

Näköala pohjoisrannalle Singapore on Jalan Stulang Laut. Tämä on paratiisi ruoan ystäville. Gastronominen fanfaari alkaa hajallaan olevasta kauppatalojen ja useiden kahviloiden joukosta ja päättyy lopulta massiiviselle Free Trade Zone -alueelle, jossa voit tehdä verovapaita ostoksia. 

Taman Sentosa ja lähialueet 

Taman Century ja Taman Sentosa ovat kaupunkien ostos- ja viihdealueita. Monet ihmiset vierailevat täällä saadakseen Taman Sentosa Hawker Centren halpoja ruokia, Sentosa Shopping Complexin, Pelangi Plazan, Pelangi Leisure Mallin ja Crowne Plazan lyömättömiä löytöjä tai edullista viihdettä karaokepaikoissa ja baareissa. 

[Napsauta tästä löytääksesi hotelleja lähellä Pelangi Leisure Mallia]

Stepping-Stone muihin JB:n osiin

JB on alle kahden tunnin ajomatkan päässä useista perinteisistä malaijilaiskylistä ja Endau-Rompinin kansallispuiston koskemattomista sademetsistä. Jos olet seikkailunhaluinen, voit ajaa Mersingin kalastajakaupunkiin tai Kota Tinggin ja Lombongin vesiputouksille. 

Legoland-JB1LEGOLAND Malesia 

Maailmassa on 6 LEGOLAND-puistoa, ja vain yksi niistä on Aasiassa. JB:ssä sijaitseva LEGOLAND Malaysia tarjoaa yli 40 ajelua ja esitystä.

Sen lisäksi nähtävyydet sijaitsevat siellä, missä Aasian maamerkkejä rakennetaan yli 30 miljoonalla legopalikalla.

 

Jalan Tan Hiok Nee 

Jalan Tan Hiok Neessa on monia omituisia kahviloita ja ruokapaikkoja. Se on JB:n "Chinatown" ja on hyvin lähellä Kiinan perintömuseota. Viikonloppuisin tie on suljettu ja kadun varrelle pystytetään kojuja, joissa myydään matkamuistoja ja uutuustuotteita. 

KSL City Mall 

Jos pidät halvoista matkapuhelinkuorista ja -tarvikkeista tai räikeästä muotista, KSL City Mall on oikea paikka sinulle. Puhelinkuoret ja lisävarusteet, kuten näytönsuojat ja kaapelit kaikenmuotoisina ja -kokoisina, voidaan myydä niinkin alhaisina kuin 5 RM.

[Napsauta tästä löytääksesi hotelleja lähellä KSL City Mall -ostoskeskusta]

Kuvan tunnustus

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Johor Bahrussa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Johor Bahrun retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Johor Bahru matkaasi vartenHanki opas

Lisää Gay Johor Bahru