Miss Dee ja Mindy Drag Lockdown Bingo

Miss Dee and Mindy Drag Lockdown Bingo

Sijainti

Online-tapahtumaYhdistynyt kuningaskunta

Älä anna lukituksen estää sinua pelaamasta bingoa!

Miss Dee Licious eli Miss Charity Drag UK 2019 ja sisko/aviomies Mindy Pendant ovat palanneet kovasti viihdyttääkseen sinua mukavasti kotonasi! Kutitamme sinua Britannian sulkemisen aikana legendaarisella pilailullamme (lue riitely LOL!!) ja hauskoilla bingopeleillämme!!

Drag Bingo LIVE omassa kodissasi on nyt mahdollisuus kahden suosikkikuningattaresi kanssa samanaikaisesti, kun olemme lukittuina yhteen.

Palkinnot sisältävät mukautetut drag bingo -mukit, Amazon-kupongit ja muut uutuudet!!

Miss Dee & Mindy on joutunut lykkäämään sarjaa Bingo-tapahtumia epidemian vuoksi, joten olemme kiitollisia tuestanne. Tämä on 1.5-2 tunnin viihdettä ja kaksi bingopeliä.

Huomaa: 4 puntaa käytetään tarjottuun viihteeseen, 50 p menee palkintorahastoon ja 50 p on varausmaksu. Mitä enemmän osallistut, sitä parempia palkintoja tulee! ❤️

Miten tämä toimii?
Striimaamme tapahtuman livenä Facebookissa @missdee80. Numerot soitetaan ja julkaistaan ​​myös chatissa live-videon rinnalla (jos streamisi katkeaa sopimattomalla hetkellä). Voittopuhelut tulee soittaa bingo-chatissa ja vahvistaa yksilöllisellä korttinumerollasi. Varmista, että olet valmis ja valmis lähtemään ajoissa sekä luotettavalla internetyhteydellä, koska emme voi palauttaa maksuja, jos et pääse "osallistumaan" tapahtumaan!

Bingokorttisi sähköpostit lähetetään heti lipunmyynnin päätyttyä klo 6. Jokainen lippuostos saa kaksi yksilöllistä pelikoodilinkkiä, jotka lähetetään erikseen. Voit pelata näillä linkeillä verkossa (erillisellä laitteella live-videonäytöllesi) TAI tulostaa ne ja käyttää suosikkisi!

Lipun linkki
hinta Miss Dee ja Mindy Drag Lockdown Bingo

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.