Amorgos

Amorgos Gay -opas ja hotellit

Amorgos on saari Kreikan Kykladeilla. Se on yksi Kreikan kauneimmista saarista.

Amorgos ei houkuttele suuria turistimääriä kuten jotkut muut Kreikan saaret. Se on koskematon Välimeren paratiisi. Loistava valinta unenomaiseen aurinkolomaan.


Amorgosissa on paljon hotelleja, joista valita. Tutustu viehättäviin Kykladien rakennuksiin ja kyliin, erityisesti Choraan, Amorgosin pääkaupunkiin.

Tarkista hinnat ja varaa nyt

Amorgos Gay -opas ja hotellit

Aegialis Hotel and Spa
Sijainti-kuvake

AIGIALI, Amorgos

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Luksus Island Resort! Täydellinen luksus, rento saarihyppelyhotelli, syrjässä!
Aegialis Hotel and Spa on homoystävällinen 5 tähden luksushotelli Amorgosin saarella Kreikassa. Hotellissa on pitkä historia, ja se on perheomisteinen ja tarjoaa täydellisen saarihyppelyn rentoon, hemmottelevaan oleskeluun vierailleen. Hotellista on helppo yhteys Manner-Kreikkaan sekä läheisille Naxoksen, Santorinin ja Mykonoksen saarille.

Huoneet alkavat Superiorista aina ylellisiin sviitteihin, ja ne ovat modernia mutta kykladilaista tyyliä, ja niistä on näkymät Aegialin lahdelle. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio, ilmainen Wi-Fi, ilmastointi, oma parveke, jääkaappi, tallelokero, teen ja kahvin valmistusvälineet, kylpytakit, allaspyyhkeet, kylpytuotteet, tervetuliaisdrinkki saavuttaessa ja ilmainen pääsy kylpylään. Joissakin sviiteissä on jopa omat porealtaat parvekkeella nauttimista varten sekä useita makuuhuoneita suuremmille ryhmille.

Aegialis-hotellin Ambrosia Gallery -ravintolassa tarjoillaan amerikkalaista ja kreikkalaista aamiaista sekä takeaway-vaihtoehtoja. He tarjoavat myös lounas- ja illallisvaihtoehtoja autenttisella Egeanmeren gastronomialla sekä kasvissyöjä-, vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja pyynnöstä.

Hotellin Lalon Idor Spa tarjoaa asiakkailleen ilmaisen pääsyn sisämerivesialtaaseen, saunaan, turkkilaiseen saunaan, porealtaaseen, tuoreeseen baariin ja täysin varustettuun kuntokeskukseen merinäköalalla. Saatavilla on myös erilaisia ​​hierontahoitoja sekä säännöllisiä joogatapahtumia ympäri vuoden lomakeskuksessa tai voit jopa vuokrata isännöimään oman joogaretriitin. Paikan päällä on myös kampaamo ja Mani-Pedi Spa.

Aegialisissa on 24h-vastaanotto, ja se voi järjestää sinulle paljon retkiä saarella ja auttaa tarvittaessa auton/pyöränvuokrauksessa. Aegialis-hotellissa on myös omia ruoanlaittotunteja, jooga-/meditaatiotunteja, pilates, kreikkalaisia ​​iltoja, snorklausta ja viininmaistelutapahtumia mainitakseni muutamia kalenterissa, joten sinulla on aina paljon valinnanvaraa, kun olet lopettanut rentoutumisen! Hotelli on myös suosittu hääpaikka saarella.

Katso lisätiedustelut ja varaustiedot Aegialis Hotel and Span virallisilla verkkosivuilla.
Ominaisuudet:
bar
retket
poreammeet
sisä-/ulkoaltaat
luksussviittejä
ravintola
Snorklaus
Kylpylä
matkat
viinin maistelua
jooga

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli