belize, cay caulker, ambra

Belize Gay Guide ja hotellit

Belize sijaitsee Keski-Amerikan itärannikolla. Se oli viimeinen Amerikan siirtomaa, joka itsenäistyi Britanniasta. Belizessä on yksi maailman hienoimmista valliriutoista ja monia mayalaisia ​​raunioita.

 

Belize hotellit


Huumesotien risteyksessä istuvalla Belizellä on ongelmia rikollisuuden kanssa, joten matkustajien tulee olla varovaisia. Tästä huolimatta Belize houkuttelee paljon matkailua. Belize City on pääkaupunki ja Belizen pienen ja erillisen homoelämän keskus.


Tarkista hinnat ja varaa nyt

Belize Gay Guide ja hotellit

Itzana Resort and Residences
Sijainti-kuvake

Mile 20 Placencia Rd, Belize

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Upea sijainti Karibian rannalla.

It'zana Resort and Residences on ylellinen homoystävällinen lomakeskus Belizen paratiisisaarella. Aivan rannikolla sijaitseva It'zana Resort on kätkeytyneenä Karibianmeren ja mayojen viidakon väliin, luoden rentoutumisen tai seikkailun keitaan sen mukaan, miten aktiivinen haluat olla. 

Valitse rannalla sijaitsevista luksushuviloista, joissa on keittiö, terassi, useita huoneita ja pulahdusaltaita, joista on näkymät idyllisille Karibianmerelle. Heillä on myös yksityinen kokki, täytetyt baarit, lastenhoitajat ja hovimestarit tarvittaessa. 

Tai valitse huoneet ja sviitit, joista on merinäköala, kattohuoneisto, uima-allasnäköala , rantasviitit, joissa on oleskelutila ja deluxe-vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiisi. Kaikissa huoneissa ja huviloissa on king-size-vuoteet, tallelokero, ilmainen WiFi ja upeat sisätilat, jotka on suunniteltu perinteiseen ja moderniin tyyliin.

It'zana Resort and Residencesissä on myös suuri ulkouima-allas, jossa on lepotuoleja rentoutumiseen allaspalvelun avulla, ja yksityinen ranta, jossa on ruoka- ja juomapalvelu allasbaarista, ja siellä on runsaasti aurinkotuoleja upeita auringonlaskunäkymiä varten.

Huoneeseen tai huvilaan on tarjolla kylpylähoitopalvelu, jossa on tarjolla erilaisia ​​hierontahoitoja ja parantavia kokemuksia. Paikan päällä on kauppa, joogakansi ja jopa venesatama, jos saavut veneellä tai haluat kokeilla veneilyä, melontaa ja melontaa. Se isännöi myös monia muita aktiviteetteja, kuten hiusten punontaa, ruoanlaittotunteja, paikallisen kulttuurin rumputunteja ja romminmaistajaisia.

Lomakeskuksen keskustassa sijaitseva Great House on paikka, jossa voit nauttia mahdollisuuksista syödä, juoda ja rentoutua kaikessa siirtomaa-ajan loistossaan. Lomakeskus on myös lemmikkiystävällinen.

It'zana Resort and Residences on täydellinen majoituspaikka sisarlomakeskuksensa kanssa Ka'ana Resort, kun vierailet Belizessä, tarjoten sinulle sekä trooppisen rannikon rannan että viidakkoseikkailumahdollisuuden Belizessä vietetyn ajan ylellisissä ympäristöissä.

Tiedustele suoraan parhaat hinnat ja varaa majoitus.

 

Ominaisuudet:
Luksus
allasbaari
Uima-allas
yksityinen ranta
huviloita
yksityiset pulahdusaltaat
sviittiä
vesiurheilu
Ka'ana Resort
Sijainti-kuvake

69 Western Hwy, San Ignacio, Belize

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Upea Jungle-sijainti, lähellä Mayan Cityä!

Länsi-Belizen trooppisen viidakon sydämessä sijaitseva Ka'ana Resort on homoystävällinen luksuskeidas, jossa on tyyliä, kulttuuria ja ensiluokkaisia ​​mukavuuksia kokeneille seikkailijoille. Lomakeskus sijaitsee San Ignaciossa muinaisen mayakaupungin kynnyksellä, ja se on saanut vaikutteita Ka'anan nimestä, joka tarkoittaa taivaallista paikkaa.

Ka'ana Resortissa on viehättävä ulkouima-allas, jossa on auringonottoterassi, jonka jälkeen voit rentoutua ja seikkailuntäyteinen päivä. Allaspalvelu on saatavilla. Hotellissa on myös spa, jossa on tarjolla erilaisia ​​hoitoja, mukaan lukien paikallinen maya-vatsahieronta. Joogaa on saatavilla pyynnöstä myös tiistaisin ja torstaisin heidän joogaretriitissään, sekä seikkailupöytä, joka auttaa suunnittelemaan matkojasi alueella.

Majoitus sisältää yksityisiä huviloita 1 tai 2 makuuhuoneesta, mukaan lukien omat ulkoterassit, pulahdusallas, puutarhat sekä ilmainen Wi-Fi, kylpytakit, hiustenkuivaaja, suuri taulutelevisio. Tarjolla on myös monia ruokailuvaihtoehtoja, joissa on oma henkilökohtainen hovimestari ja henkilökohtainen minibaari. Tai voit valita sviittivaihtoehdon, joka vaihtelee vaihtoehdoista, joissa on oma terassi, parveke, ulkokylpyamme ja pulahdusallas valituissa master-sviiteissä.

Paikan päällä on La Ceiba -ravintola, jossa on maalaistalomuotoinen ruokasali, jossa on tarjolla paikallista ja kansainvälistä ruokaa, ja suurin osa ainesosista on peräisin lomakeskuksen luomupuutarhasta. Kohderuokailu ja yksityiset elämykset ovat myös saatavilla pyynnöstä. Myös Wallace-baarissa on sisäpiha, jossa voit rentoutua tulen ääressä cocktailin parissa viidakon rennossa ilmapiirissä.

Ka'ana on täydellinen majoituspaikka sisarlomakeskuksensa kanssa It'zana Resort and Residences Kun vierailet Belizessä, saat sekä trooppisen rannikon rannan että viidakkoseikkailumahdollisuuden Belizessä vietetyn ajan ylellisissä ympäristöissä.

Ota yhteyttä suoraan lomakeskukseen tiedusteluja ja varauksia varten.

Ominaisuudet:
Luksus
Uima-allas
yksityinen pulahdusallas
paikan päällä oleva ravintola
bar
Cocktails

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.