Homo Brisbane

Gay Brisbane · Kaupunkiopas

Kaikki Dallasin olennaiset tarvikkeet yhdellä sivulla avuksesi.

Homo Brisbane

 

Brisbane on Australian kolmanneksi suurin kaupunki ja yksi maan vanhimmista. Alkuperäisheimot asuivat alueella 22,000 XNUMX vuotta ennen eurooppalaisten tuloa, ja tämä kulttuurinen ja historiallinen rikkaus on edelleen havaittavissa kolonisaatiosta ja massakehityksestä huolimatta. . Yksi Australian monikulttuurisimmista kaupungeista, Brisbane on täynnä mahdollisuuksia löytöihin, tutkimiseen ja viihteeseen.

Muiden Australian suurten kaupunkien jälkeen Brisbanessa on parhaillaan käynnissä kulttuurin, taiteen ja keittiön uudestisyntyminen, ja rahoitusta pumpataan taiteeseen ja useita pieniä gallerioita, putiikkeja ja luovia tiloja avautuu ympäri kaupunkia. Australiassa on yksi innovatiivisimmista ja lupaavimmista kulinaarisista kohtauksista maailmassa, eikä Brisbane petä.

Brisbanessa ei ole erityisen merkittävää homoaluetta, ja homokeskeiset tapahtumapaikat ovat yleensä hajallaan eri puolilla kaupunkia. Tästä huolimatta Fortitude Valleyn alueella on pieni mutta eloisa kokoelma homoseksuaaleja ja yhteisötiloja. Sosiaaliset asenteet LGBT+-ihmisiä kohtaan ja kukoistava kulttuurielämä ovat tehneet Brisbanesta yhä suositumman kohteen homomatkailijoiden keskuudessa.

Homooikeudet Brisbanessa

Samaa sukupuolta olevien avioliitto laillistettiin Australiassa vuonna 2017, ja kansalaisilla on nyt yhtäläiset aviooikeudet sekä suoja syrjinnältä. Homomatkailijat Brisbanessa voivat odottaa, että heitä kohdellaan kunnioittavasti ja arvokkaasti. Tutkimusten mukaan 80 % australialaisista hyväksyy homoseksuaalisuuden, ja Brisbanen kaltaisella kosmopoliittisella alueella tämä prosenttiosuus on huomattavasti suurempi. Transsukupuolisten ihmisten oikeudet maassa vaihtelevat osavaltioittain, ja Queensland edellyttää transsukupuolisten ihmisten läpikäyvän sukupuolen vahvistusleikkauksia ennen kuin he saavat vaihtaa sukupuoltaan laillisilla asiakirjoilla ja lomakkeilla.

Homo-yöelämä Brisbanessa

Brisbanessa ei ole erityisen suurta tai selkeää homoaluetta, ja kaupungin yöelämän paikat tarjoavat yleensä vaihtelevia kerhoelämyksiä. On kuitenkin olemassa useita homokeskeisiä paikkoja, jotka ovat kaikki paikallisen homoyhteisön suosittuja hangouteja. Suurin osa homobaareista ja klubeista sijaitsee Brisbanen vilkkaassa keskustassa ja Fortitude Valleyn alueella.

Wickham on homopubi Fortitude Valleyn sydämessä, joka on ollut kaupungin homo-yöelämän keskeinen osa vuosikymmeniä. Baari on muotoilultaan tyylikäs ja moderni ja houkuttelee nuoria ja kosmopoliittista asiakaskuntaa. Tila on laaja, ja siinä on ulkoterassi, täysi yökerho, rento baarialue ja pelihuone. Saatavilla olevien herkullisten juomien ja kokeellisten cocktailien lisäksi Wickham tunnetaan myös erinomaisesta ruoastaan.

Yksi Brisbanen vanhimmista homoklubeista, Beat Megaclub on Brisbanen homoelämän kohokohta. Paikka on todella massiivinen, ja se sisältää kuuden baarin ja klubihuoneita, joista jokainen on erikoistunut omaan genreen, joten voit hypätä suoraan diskoklassikoista intensiivisimpiin trap- ja rap-biittiin. Suurin osa homomatkailijoista Brisbanessa päätyy The Beatille jossain vaiheessa.

Brisbane

Gay-hotelli Brisbanessa

Suurin osa Brisbanen hotelleista voidaan pitää homoystävällisinä, sillä Australian syrjinnän vastaiset lait kieltävät erilaisen kohtelun koetun seksuaalisen suuntautumisen tai sukupuoli-identiteetin perusteella. Muutamilla hotelleilla on kuitenkin fantastinen maine homomatkailijoiden keskuudessa, ja ne ovat tunnettuja osallistavan, ystävällisen ja avoimen palvelun tarjoamisesta. Nämä hotellit sijaitsevat yleensä Brisbanen keskustassa ja Fortitude Valleyn alueella.

Jos etsit ylellistä majoitusta lähellä parhaita kauppoja, ravintoloita ja baareja sekä suurinta osaa Brisbanen homo-yöelämästä, harkitse yöpymistä Limes-hotelli. Minimalistiseen ja nykyaikaiseen tyyliin sisustettu hotelli on yksi kaupungin trendikkäimmistä. Kattouima-altaalta ja baarista voit ihailla Brisbanen parhaita näkymiä.

Parhaan keskeisen sijainnin saamiseksi, etsi kauempaa Hotelli Jen Brisbane, klassinen tapahtumapaikka tuoreella ja modernilla otteella. Hotel Jenin tyylikkäissä huoneissa on mukavat ja tyylikkäät kalusteet, ja ne on sisustettu samaa standardia noudattaen. Paikan päällä olevat tilat ovat monipuolisia ja jännittäviä, ja niihin kuuluu kahvila, katolla sijaitseva kuntokeskus ja jopa aasialainen fuusioravintola.

Saapuminen Brisbaneen

Kaupunkia palvelee Brisbanen lentokenttä. Lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometrin päässä keskustasta ja keskustaan ​​pääsee useilla tavoilla. Taksit ovat suosituin tapa päästä lentokentältä keskusta-alueelle 24/7 ja kuljettajat tuntevat nopeimmat reitit. Vaikka taksit voivat olla kalliimpia kuin vaihtoehdot, ne ovat nopeita, luotettavia ja käteviä.

Airtrain on toinen suosittu tapa matkustaa lentokentän ja Brisbanen keskustan välillä, ja se tarjoaa nopean ja tehokkaan yhteyden. Juna kestää noin 20 minuuttia, eikä reitillä ole suuria muutoksia. Palvelut kulkevat ruuhka-aikoina 15 minuutin välein ja ruuhka-aikoina 30 minuutin välein.

Vaihtoehtoisesti lentokentällä ja sen ympäristössä on paljon autovuokraamoja. Uber on myös suosittu kulkuväline Brisbanessa, ja kyydinjako on täällä yleistä.

Liikkuminen Brisbanessa

Juna

Brisbanen rautatieverkosto on puhdas, tehokas ja luotettava, ja reitit kattavat koko kaupungin. Juna on suosittu valinta matkailijoiden keskuudessa, jotka haluavat kokea kaupunkia ympäröivät alueet, sillä rautatieverkostolla on linjat useisiin Brisbanen viehättäviin esikaupunkialueisiin.

bussi

Brisbanen bussiverkosto on erityisen hyvä, koska sen kaduilla on niin paljon bussikaistoja, mikä tarkoittaa, että bussilla matkustaminen on nopeaa ja usein ruuhkatonta. Kaupungin keskustassa ja keskustan alueella on myös ilmaisia ​​bussilinjoja, jotka vievät matkustajat moniin Brisbanen tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Lautta

Brisbanen keskustan läpi kulkeva Brisbane-joki on yhtä vilkas kuin kaupungin tiet, ja lautta- ja venematkat ovat kätevä ja nopea tapa navigoida kaupungissa. Lautat ovat halpoja, ja prepaid-kortteja voi ostaa, mikä tekee tämän kuljetusmuodon käyttämisestä erittäin helppoa.

Tekemistä Brisbanessa

Brisbanessa on lukemattomia vaihtoehtoja tekemistä. Arvokkaimpia nähtävyyksiä ovat kuitenkin mm.

 

 

  • Vieraile kulttuurikeskuksessa
  • Kulje South Banks Parklandin läpi
  • Ota jokiristeily
  • Katso auringonlaskua Story Bridgeltä
  • Tutustu Brisbanen museoon
  • Rentoudu Brisbanen kasvitieteellisessä puutarhassa
  • Vieraile Lone Pine Koala Sanctuaryssa

 

 

UKK

Visa

Kaikkien ulkomaisten vierailijoiden on haettava joko viisumia tai sähköistä matkaviranomaista ennen kuin he matkustavat Australiaan. Tämä ei sisällä Uuden-Seelannin kansalaisia, joille myönnetään viisumi saapuessaan Australiaan. Useimpien Euroopan maiden kansalaiset voivat hakea viisumia verkossa.

Raha

Brisbanessa on runsaasti pankkiautomaatteja, ja suurin osa laitoksista hyväksyy luotto- ja pankkikortit. Jotkut pankkiautomaatit ja kortinlukijat voivat kuitenkin periä lisämaksun ulkomailla tehdyistä maksutapahtumista.

Yleisesti hyväksytyt ja odotetut juomarahat Brisbanessa ovat 15-20 % hyvästä palvelusta ravintoloissa ja 5-10 % kahviloissa.

Milloin vierailla

Syksy Australiassa on touko-kesäkuussa, ja tämä on luultavasti paras aika vierailla Brisbanessa. Lämpimien ja miellyttävien lämpötilojen ansiosta, mutta ei kesän helteisiä huippuja, syksy on täydellinen vuodenaika tutustua kaupunkiin ja nauttia myös upeasta säästä ja upeista rannoista. Jos haluat toiminnantäyteisimmän matkan, harkitse vierailua syyskuussa, jolloin monet kaupungin jännittävimmistä festivaaleista ja tapahtumista järjestetään.

Vaikka se voi ajoittain olla märkää ja kosteaa, talvi Brisbanessa tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden saada loistavia hotelleja, lentoja ja lomapaketteja.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.