Costa Navarino Gay Guide ja hotellit

Costa Navarino Gay Guide ja hotellit

Costa Navarino on johtava luksuslomakohde Kreikassa

Costa Navarino sijaitsee Messiniassa Peloponnesoksen lounaisosassa, yhdessä Välimeren koskemattomimmista ja henkeäsalpaavimmista maisemista. Se on maailmanluokan golfkohde sekä ensisijainen kestävä kohde Kreikassa.

 

Costa Navarino Gay Guide ja hotellit

Majoitus Costa Navarino, valitse omasi runsaasta valikoimastamme

W Costa Navarino
Sijainti-kuvake

Navarino Waterfront, Navarinon rannikko

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Ylellinen lomakeskus valkohiekkaisella rannalla. Boutique kylpylä. Upeita vapaa-ajan vaihtoehtoja.
Tämä hiljattain avattu rantalomakeskus sijaitsee vain muutaman askeleen päässä pitkältä valkohiekkaiselta rannalta Costa Navarinossa Kreikassa. Suunniteltu mm Kreikan rannikko kylä, ylellinen 5 tähden hotelli on homoystävällinen ja tarjoaa monipuolisille vierailleen ainutlaatuisen ja autenttisen kokemuksen oleskelunsa aikana.

W Costa Navarinossa on valikoima tyylikkäitä huoneita, sviittejä ja huviloita, joissa on omat infinity-altaat ja jotka on lavastettu Navarinon lahdelle ja josta on upeat näkymät Joonianmerelle. Jokainen majoituspaikka on sisustettu tyylikkäästi, ja niissä on huippuluokan mukavuudet.

W Costa Navarinon palveluihin kuuluu boutique-spa- ja wellness-keskus, täysin varustettu kuntosali ja lämmitetty ulkouima-allas, tenniskenttiä, oma vesiurheilukeskus ja golfkenttä. Vieraille on tarjolla laaja valikoima elämyksiä ja ruokailumahdollisuuksia.

Tämän lomakeskuksen kohokohta on kohderantaklubi, jossa paikalliset ja kansainväliset DJ:t lisäävät tunnelmaa myöhäisillan tanssitapahtumiin. Vieraat voivat siemailla viileitä cocktaileja auringonlaskubaarissa ja nauttia aitoja välimerellisiä ruokia kulinaarisella aukiolla, joka on leikkisä tunnelma deli-ruokatorilla.

Lomakeskuksessa on lukuisia jännittäviä baareja, ravintoloita ja vapaa-ajan aktiviteetteja, joita voit tutkia ympäri lomakeskusta – markkinoita, festivaaleja, kauppoja, urheilua ja paljon muuta!

Lisätietoja huoneista, tiloista ja varauksista on W Costa Navarinon verkkosivuilla.
Ominaisuudet:
A / C
bar
Beach Club
deli ruokaa
kuntokeskus
Golf-kurssi
lämmitetty ulkouima-allas
Hotelli
Kylpylä
tenniskenttä
vesiurheilukeskus
hyvinvointi

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.