Milos

Milos Gay -opas ja hotellit

Milos on vulkaaninen saari Kreikassa, joka tunnetaan Venus de Milon kotina - nyt ylpeänä Louvressa.

Milos on edullisempi ja vähemmän kiireinen kuin Kreikan kuuluisimmat saaret. Se on todellinen paratiisisaari, jossa on viehättäviä rantoja, hyvää ruokaa ja viehättäviä pieniä kyliä tutkittavaksi.

Hotellit Milos


Milos

Milos on loistava paikka tutkia Kreikan saarihyppelyreittiä. Milosissa on paljon erinomaisia ​​boutique-hotelleja. Voit vierailla Miloksen katakombeissa ja tehdä AVT-kierroksen saaren ympäri. Veneretki Kleftiko-luoliin on myös pakollinen.

 

Tarkista hinnat ja varaa nyt

Gay-rannat Milosissa

Miloksella ei ole virallisia homorantoja, mutta löydät pari rantaa, jotka ovat suosittuja homomatkailijoiden keskuudessa. On myös nudistialueita, jos olet taipuvainen antamaan kaiken hengailla.
  Achivadolimni Beach
  Sijainti-kuvake

  Milos, Kreikka

  Näytä kartalla
  0
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 0 ääntä

  Vaikka Achivadolimni Beach ei ole virallinen gay-ranta, siellä on nudistiosasto ja se on suosittu homomatkailijoiden keskuudessa. Pieni kyltti kertoo, että olet nudistirannalla - alastomia ihmisiä voi myös tarjota.
  Ominaisuudet:
  Ranta

  Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

   Paliochori Beach
   Sijainti-kuvake

   Milos, Kreikka

   Näytä kartalla
   0
   Yleisön ikäraja

   Perustuu 0 ääntä

   Värikäs ranta lähellä olevia tavernoja. Se on yksi Miloksen suosituimmista rannoista. Löydät joitain nudistialueita. Rantaa ympäröivät punaiset ja keltaiset kalliomuodostelmat ovat erittäin silmiinpistäviä.
   Ominaisuudet:
   Ranta

   Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

   Onko meillä jotain vikaa?

   Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

   Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli