Palm Beach

Gay Palm Beachin baarit ja hotellit

Palm Beach on korkeatasoinen kaupunki Floridassa. Siinä on pieni homoelämä, mutta se on erittäin tervetullut homomatkailijoille.

Palm Beach tuo mieleen tasokkaita putiikkeja, hiekkarantoja ja aidatuissa kartanoissa asuvia miljonäärejä. Se on erittäin suosittu lomapaikka varakkaiden amerikkalaisten keskuudessa. Jos olet todella varakas, sinulla saattaa olla toinen tai kolmas koti Palm Beachissä.

Hotellit Palm Beach


Palm Beach

Jotkut Amerikan rikkaimmista ja kuuluisimmista ihmisistä asuvat Palm Beachillä. Luonnollisesti tarjolla on paljon mukavia hotelleja ja kiinteistöjä, joista valita. Riippuu kuinka syvät taskut ovat. Tutustu Billionaires Row'hun ollessasi kaupungissa. Kirjoitushetkellä Palm Beachillä asuu 43 miljardööriä.

 

Tarkista hinnat ja varaa nyt

West Palm Beachin homobaarit

West Palm Beach on erittäin homoystävällinen. West Palm Beachillä on tällä hetkellä vain yksi homobaari.
  Mad Hatter
  Sijainti-kuvake

  1532 N Dixie Hwy, Lake Worth, Palm Beach, USA

  Näytä kartalla
  Mad Hatter on homobaari West Palm Beachissä. Rento paikallinen homobaari ja melkein ainoa homobaari jäljellä Palm Beachillä. Avoinna seitsemänä päivänä viikossa. Se on Lake Worthissa Palm Beachin piirikunnassa.
  Ominaisuudet:
  bar

  Arkisin: ma-pe: 12-2

  Viikonloppu: la-su: klo 12-2

  Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

  Onko meillä jotain vikaa?

  Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.