Therasia

Therasia

Therasia, joka tunnetaan myös nimellä "Therasía" tai "Thirasia", on pieni tuliperäinen saari, joka sijaitsee Tyrrhenanmerellä, joka on osa Välimerta.

Suhteellisen pienen kokonsa ja luonnonkauneutensa vuoksi Therasia on edelleen hieman vähemmän tunnettu kohde verrattuna joihinkin muihin Liparisaariin, mikä voi tehdä siitä houkuttelevan vaihtoehdon matkailijoille, jotka etsivät rauhallisempaa ja syrjäisempää kokemusta. Saari tarjoaa mahdollisuuksia rentoutumiseen, vulkaanisten maisemien tutkimiseen sekä paikallisen kulttuurin ja keittiön nauttimiseen.

Therasia

Santa Irini Retreat
Sijainti-kuvake

Agia Irini Riva, 84702, Therasia,

Santa Irini Retreat on ylellinen homoystävällinen kiinteistö, joka sijaitsee Therassiassa, Kreikassa. Agia Irinin [italialainen Santa Irene] Therassiassa vuonna 1867 valmistunut kirkko sijaitsee retreatin kartanolla. Santorinin saaren väitetään olevan nimensä velkaa tälle maailmankuululle kirkolle, joka muodostaa retriitin pihan luonnollisen rajan sen eteläpuolella.

 

Santa Irini Retreatissa koet absoluuttisen kreikkalaisen tunteen saarella, jolla on vain 180 asukasta, kaukana ja hyvin erilainen kuin mikään tyypillinen turistinähtävyys, ja vain lyhyen saaren hopin päässä vilkkaammasta Santorinista, se on piilotettu. helmi!

 

Santa Irini Retreat takaa yksityisyytesi ja voi majoittua yhteensä 15 henkilöä. Se on perinteinen asuinpaikka, joka on rakennettu 3 erilliseksi sviitiksi (3 päämakuuhuonetta, joissa molemmissa oma oleskelutila), kaksi konseptihuonetta, viisi kylpyhuonetta suihkulla, perinteinen keittiö, joka toimii myös ruokailuhuoneena, sisäpiha, josta on näköala kaldera ja uima-allas.

 

Sitä ympäröi nuori viinitarha. Se on suunniteltu kreikkalaisen ison kirjaimen "Π" muotoon suojellakseen asukkaitaan meltememialta, Ageanin kuivilta koillistuulilta ja tarjotakseen heille varjoisia alueita koko päivän. Siksi vierailijat voivat nauttia upeista näkymistä kalderalle ja ympäröiville Ios-, Sikinos- ja Folegandros-saarille suojattuna tuulelta ja häikäistävältä Välimeren auringolta.

 

Uima-altaalta, joka on myös vammaisten käytettävissä, on upeat näkymät: itään vierailijat voivat nauttia upeasta kalderasta sekä Oian ja Firan kylien biomorfisista muodoista, jotka riippuvat Santorinin kallioista. Nauti rentoutumisesta retriitin uima-altaalla tai maistele perinteistä Kykladien ateriaa ja eksklusiivisia paikallisia viinejä sen keittiössä. Tilan kasvimaa tarjoaa tuoreita paikallisia raaka-aineita herkullisiin ja omaperäisiin aterioihin, jotka valmistetaan saaren perinteisessä puuhellassa.

 

Retriitti voi myös muistaa paikallisia matkoja, kuten uintia ja sukellusta, retkiä paikallisille viinitiloille, sähköpyöriä, aasilla/hevosilla ratsastusta, risteilyjä, ruoanlaittotunteja ja paljon muuta. Ota yhteyttä suoraan retriitiin sopiaksesi oleskelustasi ja saadaksesi lisätietoja.

Viimeksi päivitetty: 29-Jan-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.