Axel Hotel Barcelona

4-Tähtihotelli sisään C/ Aribau, 33, Barcelona, ​​Espanja

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

2017 Varatuimmat
2017 Varatuimmat

ylin 25

2019 Varatuimmat
2019 Varatuimmat

ylin 25

8.0

Yleisön ikäraja

Perustuu 6452 ääntä

hinta Axel Hotel Barcelona
Kylpylä ja kattouima-allas. Loistava sijainti. Suosittu valinta.

Hotellin kuvaus

Axel Hotels on LGBTIQ+ -yhteisöön keskittyvä hotelliketju. Mutta ennen kaikkea he ovat luoneet vapaan ja suvaitsevaisen yhteiskunnan, jossa monimuotoisuutta ja kunnioitusta arvostetaan ja kaikki ovat yhtä tervetulleita sukupuoli-identiteettiään ja ilmaisujaan rajoittamatta. Axel ei halua määritellä Axel Hotelsia homoystävällisiksi, joten he ottavat käyttöön uuden termin: heteroystävällinen.

Axel Hotel Barcelona sijaitsee Gayxamplessa, Barcelonan homoelämän sydämessä. 101 huoneessa yhdistyvät modernistan sisustuksen ripaus Välimeren lämpöön ja eleganssiin. Axel Hotel Barcelonan tiloista tulee kaupungin heteroystävällisen ja trendikkään yleisön urbaani kohtauspaikka.

Suunnittelun pääkonsepti, nykyisyys ja tulevaisuus, paljastuvat kauniista julkisivusta sisustuksen pieniin sisustusyksityiskohtiin. Historia ja muotoilu yhdistyvät materiaaleilla, jotka ovat peräisin Barcelonan identtisestä modernista tyylistä ja nykyaikaisesta eurooppalaisesta muotoilusta.

Anna aistisi virkistyä Sky Barsissa, kattoterassibaarissa, josta on upeat näkymät Eixamplen alueelle, tai seitsemännen kerroksen sisätiloissa ja terassilla. Sky Bar on toinen tyylikäs paikka tuntea viileitä uria ja nauttia Barcelonan yöelämästä tähtien alla kesäiltoina.

Hektisen päivän tai stressaavan viikon jälkeen tarjoa itsellesi nautinnollinen hemmottelu urbaanin kylpyläkokemuksen kera hyvinvointi- ja kuntoilutilassamme.

Vieraile hotelleissa verkkosivusto Lisätietoja saat myös hotelleista Youtube kanava, jolla voit tarkastella brändiä ja omaisuutta tarkemmin.

Palvelut ja tilat

Ilmastointi

bar

Liikekeskus

ravintola

Allasbaari

Sauna

Kunto

Matkatavarasäilytys

kahvila

Kokoustila

Valitse huoneesi osoitteessa Axel Hotel Barcelona

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Tämä hotelli on täynnä näiksi päivämääriksi. Muuta päivämääriä tarkistaaksesi saatavuus tai etsiä vaihtoehtoista hotellia Barcelona
A
Andreas Papas

9-Nov-2023

Mukava

Loistava sijainti keskellä homoaluetta. Kätevä kytkentään. Erinomainen käytettäväksi Grindrin kanssa. Tilaa vain haluamasi homo. Rakastin häiritse ovikylttiä
t
tall

6-Jun-2022

Hyvä sijainti, huono hotelli

Tämä hotelli on ok, jos se maksaa puolet vähemmän. Henkilökunta on erittäin avulias ja sijainti loistava. Sen jälkeen ei niin paljoa. Ostin premium-huoneen, se on pieni. suihkun ovi ei sulkeudu, kylpyhuoneen valo on takanasi, joten kasvosi ovat varjossa, televisiossa on vain noin 10 kanavaa, vain Bloomberg Business on ainoa englanninkielinen. Ei urheilukanavia millään kielellä. Sen on tarkoitus olla savuton. Se ei ole. Naapurini tupakoivat, huoneeni haisi heidän savulta. Kun valitin, vastaanottovirkailija sanoi minulle, että he eivät voineet tehdä asialle mitään. Siellä yöpyi yllättävän paljon heteropareja, koska se palvelee avoimesti homoja. kattouima-allas on pieni, mutta baari on vilkas. Kaiken kaikkiaan jättäisin tämän paikan ikävä.
C
Caisa

4-Aug-2014

superduppaa

Se oli super! Sellainen hotelli, josta pidät.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.