Mediterraneo Aparthotel

4-Tähtihotelli sisään Avenida Sofia 3, Sitges, Espanja

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

7.5

Yleisön ikäraja

Perustuu 134 ääntä

hinta Mediterraneo Aparthotel
Huoneisto tyyli. Rahan arvo.

Hotellin kuvaus

Tämä huoneistotyylinen hotelli on 1 minuutin kävelymatkan päässä Bassa Rodonan homoranta ja vain 5 minuuttia kaupungin keskustaan. Hyvä valinta, jos haluat enemmän tilaa ja mukavuuksia kuin tavallisessa hotellihuoneessa.

Jokaisessa yksinkertaisesti sisustetussa huoneistossa on minikeittiö (mikroaaltouuni, pesukone, kuivausrumpu), parveke, ilmastointi, satelliitti-tv ja ilmainen WiFi. Mediterraneossa on uima-allas aurinkotuoleineen, puutarhoja, kahvila, baari ja ravintola. Usein täynnä sesonkiaikana.

Palvelut ja tilat

bar

kahvila

Ilmainen Wi-Fi

Poreallas / kuuma allas

Viestikenttä

ravintola

Kylpylä

Aurinkoterassi

Uima-allas

Valitse huoneesi osoitteessa Mediterraneo Aparthotel

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Muokkaa päivämääriä
R
Robbie

13-Dec-2015

Hyvä arvo - loistava sijainti

Ryhmä meistä yöpyi Mediterraneossa syyskuussa 2015 homopolttariviikonloppuna. Etsimme jotain halpaa ja löysimme paljon tältä sivustolta (kiitos x). Sijainti on loistava, kirjaimellisesti tien toisella puolella homorannasta ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä homobaareista. Huoneet ovat hieman vanhentuneita, mutta siistejä. Jääkaapissa oli pari pulloa virvoitusjuomia, vettä ja vähän välipaloja, ja siellä oli kahvia ja teetä, mutta ei maitoa. WiFi toimi hyvin. Koska olimme myöhässä, emme ottaneet aamiaisen sisältävää vaihtoehtoa. Päätös oli hyvä, koska tien toisella puolella sijaitseva kahvila tarjosi herkullisia croissanteja ja hyvää kahvia. Tuo omat rantapyyhkeet - hotellilla on niitä, mutta vain ostettavaksi.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.