aamualmujen antaminen-sermony-luang-prabang

Luang Prabangin kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Luang Prabangiin? Sitten Luang Prabangin kaupunkiopassivumme on sinua varten

 

aamualmujen antaminen-sermony-luang-prabang

Luang Prabang

Luang Prabang, Pohjois-Laosin provinssin pääkaupunki, sijaitsee Mekong-joen yläjuoksun rannalla, ja sitä ympäröivät kauniit metsän peittämät kalkkikivivuoret.

Kaupunki on tunnettu ainutlaatuisesta yhdistelmästään kauniita temppeleitä ja historiallista ranskalaista siirtomaa-arkkitehtuuria. Luang Prabang nimettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1995. Tämä on onneksi hillinnyt kehitystä.

 

Gay kohtaus

Luang Prabangilla ei ole erityistä homokohtausta. Aiemmin siellä oli homobaari nimeltä "Blue Ice", mutta se oli lopetettu monta vuotta sitten. Homoomisteisia laitoksia on kaikkialla kaupungissa, ja matkailijat ovat tervetulleita hotelliin, ravintoloihin ja kahviloihin aivan kuten kaikki muutkin.

Luang Pranbangin homojen suosituin alue sijaitsee Phousi-vuoren takana, Phousi Roadin ja Chao Siphouphanin kulman takana, jossa on useita homoystävällisiä baareja, ravintoloita ja klubeja.

Jos haluat olla yhteydessä paikalliseen, käytä treffisivustoa/sovellusta etukäteen. Viime kerralla kun tarkistimme, Grindrissä ei ollut paljon paikallisia miehiä.

 

Matka Luang Prabangiin

Päivittäiset lennot Bangkokista Bangkok Airwaysin ja Thai Air Asian kanssa. Lao Airlines lentää Vientianeen, Chiang Maihin ja Hanoihin. Vietnam Airlines liikennöi päivittäin Hanoista.

Lentokentällä on hyvin järjestetty taksipalvelu. Odota maksavasi noin 10 USD useimmista kaupungin kohteisiin.

 

Liikkuminen Luang Prabangissa

Suosituin tapa liikkua kaupungissa on kävellä, pyöräillä tai tuk-tukilla. Odota maksavasi noin 10-15 dollaria henkilöä kohden tuk-tukissa mistä tahansa matkasta kaupungissa.

 

Missä yöpyä Luang Prabangissa

Luang Prabangin kaupungissa on laaja valikoima hotelleja jokaiseen budjettiin. Suosittelemme yöpymistä Vanhankaupungin alueella. Tarkista meidän luettelo suositeltavista hotelleista Luang Prabangissa homomatkailijoille.

 

kansallinen-palatsi-wat-maista

Tekemistä ja näkemistä

Pyöräile ympäri kaupunkia - Useimmissa hotelleissa on polkupyöriä, joita asiakkaat voivat lainata. Tämä on paras tapa tutustua kaupunkiin.

kansallismuseo - Yllättävän hyvä kansallismuseo sijaitsee Luang Prabangin kuninkaan palatsissa. Rakennettu tyyliin, joka on saanut inspiraationsa sekä ranskalaisesta arkkitehtuurista että temppeliarkkitehtuurista, ja siellä on 14-luvun Buddha-kuva "Pha Bang", josta Luang Prabang on saanut nimensä.

Katso auringonlaskua Phou Si Stupalta - Tämä kultainen stupa, joka tunnetaan myös nimellä Wat That Chomsi, sijaitsee Phou Si:n huipulla, pienellä kukkulalla Luang Prabangin keskustassa, joka on frangipani- ja hibiscus-metsää. Erinomaiset näkymät kaupungin yli ja kaunis paikka katsella auringonlaskua kaukaisten vuorten yli.

Yökauppa - Rento kokemus verrattuna suurempiin Aasian kaupunkeihin. Sisavangvong-pääkatu suljetaan joka ilta klo 5, ja myyntikojurit myyvät pystyssä paikallisia tekstiilejä ja Laosin käsitöitä.

Aamualmujen antoseremonia - Nouse aikaisin (6) nähdäksesi 200 tai useamman munkin paraatin kävelemässä kaduilla, joita reunustavat ihmiset tarjoavat ruokaa ja kunnioittavat heitä. Tämä on kaunis uskonnollinen seremonia, joka on edelleen tärkeä osa Laosin elämää.

Kuang Si ja Tad Se vesiputoukset - Nämä ovat alueen suurimmat ja dramaattisimmat vesiputoukset. Sijaitsee noin 15 kilometriä kaupungista etelään. Myös karhun pelastuskeskus (nelijalkainen eläintyyppi!).

Veneretki Mekongilla Tam Tingiin - Lähde pitkällä veneellä 2 tunnin matkalle 25 km ylävirtaan Tam Tingin luoliin - pyhäkkö, joka on täynnä 2500 XNUMX Buddhan kuvaa.

 

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.