Paros

Paros · Gay Guesthouset ja B&B:t

Tässä on valikoimamme Paroksen parhaista gay-omisteisista ja homoystävällisistä boutique-bed and Breakfast -majoituspaikoista, majataloista ja majataloista.

Paros · Gay Guesthouset ja B&B:t

Stefano Apartments
Sijainti-kuvake

Stefanon huoneistot, Paros, Kreikka

Näytä kartalla
0
Yleisön ikäraja

Perustuu 0 ääntä

Stefano Apartments on gay-ystävällinen itsepalvelumajoitusta Naoussan satamassa hiljaisemmalla, vähemmän tunnetulla Paroksen saarella, ja se on vain 100 metrin päässä läheisestä Piperi Beachistä ja kaikista Naoussan kaupungin venetsialaisista historiallisista kohteista.

Huoneistot ovat joko yksiö- tai yhden makuuhuoneen pohjaratkaisuja, joten ne sopivat täydellisesti pariskunnille, jotka etsivät rentouttavaa hiljaisempaa paeta "juhlasaarten" luota.

Mukavuuksiin kuuluvat buffetaamiainen ja yhteinen oleskelutila, päivittäinen siivouspalvelu, yhteinen kattopuutarha ja ilmainen Wi-Fi vastaanottoalueella. Lentokenttäkuljetukset sekä autonvuokraus ja veneretkiä voidaan myös järjestää pyynnöstä.

Tarkista verkkosivustolta lisätietoja ja suorat varauspalvelut.

 
Ominaisuudet:
ja veneretkivaihtoehtoja.
buffet aamiainen
Autovuokraus
lounge
Kattopuutarha
Self Catering

Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli