Riviera Maya

Riviera Maya

Lopullinen opas LGBTQ-ystävällisiin oleskeluihin ja viihteeseen Riviera Mayassa

Tervetuloa Riviera Mayaan, paikkaan, jossa auringonpaisteiset rannat ja kristallinkirkkaat vedet kohtaavat osallisuuden ja lämmön kulttuurin. Tämä opas on omistettu auttamaan sinua löytämään parhaat homoystävälliset hotellit ja tapahtumapaikat Riviera Mayassa ja varmistamaan, että jokainen matkustaja tuntee olonsa kotoisaksi.

Hyväksy monimuotoisuus paratiisissa

Riviera Maya, joka ulottuu pitkin Meksikon Yucatanin niemimaan Karibian rannikkoa, tarjoaa joukon majoitus- ja viihdevaihtoehtoja, jotka palvelevat erityisesti LGBTQ-matkustajia.

Huolellisesti kuratoidulla hotelliluettelollamme on poikkeukselliset mukavuudet ja se on sitoutunut toivottamaan LGBTQ-vieraat tervetulleiksi avosylin. 

Beyond the Stay

Oppaamme ei pysähdy majoitukseen. Löydä Riviera Mayan parhaat nähtävyydet ja kokemista muinaisten maya-raunioiden tutkimisesta lumoaviin cenoteihin sukeltamiseen. Lisäksi tarjoamme matkaturvallisuusvinkkejä varmistaaksemme, että matkasi on yhtä huoleton kuin ikimuistoinen.

Luksushotellit Riviera Mayalla

Viceroy Riviera Maya
Sijainti-kuvake

Playa Xcalacoco Frac 7 Riviera Maya, Playa del Carmen, QR, Riviera Maya

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Läheisyys ja eristäytyminen. Poikkeuksellinen meksikolainen keittiö.

Viceroy Riviera Maya, ylellinen boutique-lomakeskus Meksikossa, sijaitsee Riviera Mayan sademetsässä lähellä Playa Del Carmenia. Tässä lumoavassa kohteessa on 41 yksityistä huvilaa, joista jokaisessa on pulahdusallas ja hovimestaripalvelu. Se on idyllinen pako valkoisten hiekkarantojen, turkoosien vesien ja kesyttämättömän erämaan maailmaan.

Erikoistarjous:

Vieraat voivat käyttää koodia VGProud erikoisalennuksen, kun varaat suoraan kautta Varakuningas Riviera Mayan verkkosivusto.

Ominaisuudet:

  • Yksityiset huvilat: Jokaisessa huvilassa on yksinäisyys, oma pulahdusallas, auringonottoterassi ja ulkosuihku.
  • Ruokailu ja yöelämä: Koe fine dining -ruokailu La Mareassa ja ulkoilmaruokailu kaksikerroksisessa Coral Restaurant + Barissa. 10 minuutin ajomatkan päässä vilkkaasta Playa del Carmenista.
  • Palkinnot ja tunnustukset: Mukaan lukien Condé Nast Traveller's Readers' Choice Awards 2023 ja Forbes Travel Guide 2023.

Matkoja ja kokemuksia Riviera Mayalla

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.