Homo Tianjin

Homo Tianjin

Tutustu Gay Tianjiniin: Hotellit ja hierontapaikat

Kannattaako käydä Tianjinissa?

Tianjin on ehdottomasti vierailun arvoinen! Yhtenä Kiinan suurimmista kaupungeista Tianjin tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen nykyaikaa ja perinteitä. Sen rikas historia, monipuolinen kulttuuri ja kukoistava LGBTQ+-yhteisö tekevät siitä ihanteellisen kohteen matkailijoille, jotka etsivät osallistavaa ja vieraanvaraista ympäristöä.

Tianjin on kuuluisa historiallisesta arkkitehtuuristaan, herkullisista ruoistaan ​​ja vilkkaasta ranta-alueestaan. Mutta se on myös tunnettu kattavasta ja eloisasta LGBTQ+-skenestään. Tutustu paikalliseen kulttuuriin ja nauti homoystävällisistä hotelleista ja hierontapaikoista.

Mitä Tianjin tarkoittaa kiinaksi?

Nimi "Tianjin" kiinaksi tarkoittaa "taivaallista Fordia" tai "taivaan Fordia". Se on sopiva nimi kaupungille, jossa on kutsuva ilmapiiri ja kasvava LGBTQ+-yhteisö.

Kuinka suuri on Tianjin?

Tianjin on yksi Kiinan suurimmista kaupungeista, ja sen pinta-ala on noin 11,760 XNUMX neliökilometriä. Sen koko mahdollistaa laajan valikoiman nähtävyyksiä, kuten homoystävällisiä hotelleja ja hierontapaikkoja jokaiseen makuun.
Tianjinin homohieronta

Nauti virkistävästä hieronnasta LGBTQ+-ystävällisissä tiloissa Tianjinissa. Koe rentoutuminen ja mukavuus seuraavissa hierontapisteissä:
Tom and Jerry SPA & MASSAGE
Sijainti-kuvake

WanHui Rd, WanHui Cultural Plaza, Tianjin, Kiina

3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 4 ääntä

Yksinomaan miesten hierontakylpylä Tianjinissa. Tom & Jerry tarjoaa hierontaa ja vartalokuorintoja 4 ilmastoidussa hoitohuoneessa, joista yhdessä on oma suihku. Ilmainen WiFi käytettävissä.

Sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Caozhuangin asemalta.

Lähin asema: Caozhuang (metro 2)

Ominaisuudet:
kahvila
Ilmainen wifi
Viestikenttä
Musiikki
Yksityiset suihkutilat
Kylpylä

Arkisin: 19-00

Viikonloppu: 19-00

Viimeksi päivitetty: 7-Aug-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli