Eden VIP Team - Varsova

  Eden VIP Team - Varsova

  Eden VIP Team - Warsaw

  Sijainti-kuvake

  Wolska 66, Varsova, Puola

  Eden VIP Team - Varsova
  Vain miehille tarkoitettu hierontapalvelun tarjoaja Varsovassa. Eden VIP tarjoaa ammattimaisia ​​hierontoja hyvin koulutetun, englantia puhuvan henkilökunnan toimesta turvallisessa, puhtaassa ja huomaamattomassa ympäristössä.

  Avoinna päivittäin, klo 10-11. Varaus on avoinna joka päivä klo 9-XNUMX. Palvelu on saatavilla myös mm krakow, Poznan, Wroclaw ja Gdynia - katso lisätietoja verkkosivustolta.

  Arkisin: 10-00

  Viikonloppu: 10-00

  Ominaisuudet:
  Viestikenttä
  hinta Eden VIP Team - Varsova
  2.7
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 87 ääntä

  2018 Yleisöpalkinnot
  2018 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  2019 Yleisöpalkinnot
  2019 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  2020 Yleisöpalkinnot
  2020 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  J
  John

  Su, 31. maaliskuuta 2019

  hieronta

  Ensinnäkin - se on melko kaukana kaupungin keskustasta. Toiseksi - Varaan hieronnan yhdelle kuvan kaverille, jonka pitäisi olla päivystävä tänä päivänä, mutta kun tulin paikalle, toinen kaveri sanoi olevansa hierojani, koska varaamani "on saanut työnsä valmiiksi tänään". Ja kolmanneksi - suihkuaika ennen ja jälkeen hieronnan vähennetään hieronnan ajasta! Se oli suuri pettymys, koska maksoin 60 minuutin hieronnasta, en suihkusta! Hieronta itsessään oli varsin ok, mutta ei näyttävä ja hieroja oli erittäin virallinen, ei juurikaan kiinnostunut minkäänlaisesta keskustelusta tai vuorovaikutuksesta tai mistä tahansa. Ymmärrän, että olen kypsä mies (olen 41 v) enkä ehkä hänen tyyppiään, mutta ilmapiiri on minulle erittäin tärkeä hieronnassa.
  J
  Jimmy

  ti, 26. helmikuuta 2019

  Vaikea löytää

  Krakovan osoitetta on vaikea löytää, koska tie kaartaa oikealle, etkä tiedä, että se on sama tie. Lisäksi etsin taloa, koska verkkosivustolla ei mainita asunnon numeroa (minulle ei myöskään kerrottu asunnon numeroa varauksen yhteydessä, joten minun piti soittaa kysyäkseni). Asunto on moderni ja puhdas ja hierontahuone erittäin tunnelmallinen. Minulla oli Pietrok, joka on erittäin hyväsävyinen ja pitkä, mutta valitettavasti ei minun tyyppiäni (haluaisin jähmeämpiä ja mieluiten karvaisia ​​hierojia saatavilla), joten en ollut kovin innostunut. Sanottuani, että hieronta oli hyvää ja paljon vartalokontaktia, minulla oli Super Wa-du Nuru, joka ei ole halpaa Puolalle. Olin kuitenkin yllättynyt siitä, että minua pyydettiin suihkuun saapuessani, kieltäydyin, koska minulla oli vain yksi suihku 2 tuntia aikaisemmin, mutta luulen, että suihku otetaan pois hierontaajasta, mikä ei ole hyvä (minun oli 10 minuuttia lyhyempi kuin ilmoitettu aika, joka luulisi johtuneen siitä, että saavuin myöhässä, koska en löytänyt sitä). Toinen turhauttava asia on, että verkkosivustolla on englanninkielinen vaihtoehto, mutta kun siirryt varaamaan, se siirtyy toiselle verkkosivustolle "Booksy", jolla ei ole englanninkielistä vaihtoehtoa.
  O
  Oliver

  Maanantaina, 28. tammikuuta 2019

  Ihana

  Vierailin Krakovassa lyhyellä matkalla ja pystyin varaamaan 3 käyntiä, ja olen iloinen, että tein. Paikka on tahraton ja moderni, terapeutit olivat taitavia ja erittäin tarkkaavaisia. Se oli todella herkkua talvisään aikana. Varaa ehdottomasti uudelleen
  B
  B

  La 29. joulukuuta 2018

  Kauhea

  Ymmärrän, että hieroja ei luultavasti ollut kiinnostunut minusta, koko prosessi on kuin öljyhierontaa öljyhieronnan sijaan ja hän välttää katsekontaktia koko ajan. Tilaan 1.5 tunnin hieronnan, joka on valmis 50 minuutissa ja sanoi, että se on valmis.
  A
  Adam

  Su 22. huhtikuuta 2018

  Hyvä Mikalin hieronta

  Sain 2 tunnin hieronnan. Kaikki oli täydellistä ja Mikal oli upea.
  B
  Bogdan

  torstaina 14

  Lyhyempi kuin tarjottu

  Varasin 90 minuutin tantrahieronnan, mutta hieroja lopetti heti 75 minuutin kuluttua ja kertoi minulle, että erinomaiset 15 minuuttia on mennä suihkuun ja pukeutua. En ole koskaan ennen nähnyt tällaista! Paikka on todella kaukana kaupungin keskustasta.
  S
  Sebastian

  torstaina 14

  Ei kannata käyttää

  Varasin hieronnan puhelimitse klo 9. Kun tulin, hierojalla oli kiire - hän halusi lopettaa hieronnan mahdollisimman pian. Tilasin ja maksoin 90 minuutin hieronnasta ja sain vain noin 70 minuuttia. Hieroja kertoi minulle, että 90 minuuttia on "siivouksen ja suihkun yhteydessä". Olin hyvin pettynyt, vaikka itse hieronta olikin ihan ok.
  K
  Kris

  Ke, 21. lokakuuta 2015

  melko pettymys

  Se oli hyvin kaukana kaupungin keskustasta. Kun lisää hinta kaksisuuntaiselle taksille ja hieronnalle, se oli huippukallista.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.