Klubi Dark Angels

Klubi Dark Angels

Poznanin johtava homoristeily- ja fetissiklubi.

Klub Dark Angels

Sijainti-kuvake

Garbary 54, Poznan, Puola

Klubi Dark Angels
Poznanin suosittu homoristeily/fetissiklubi isännöi säännöllisesti teematapahtumia ja juhlia, kuten Naked & Underwear Party, Military Weekend, Dress Sox Feet Party jne.

Vieraile heidän verkkosivuillaan saadaksesi lisätietoja meneillään olevista ja tulevista tapahtumista. Dark Angels on avoinna arkisin klo 8 alkaen (viikonloppuisin 9).

Arkisin: 20-00

Viikonloppu: 21-00

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Rentouttavat mökit
hinta Klubi Dark Angels
3.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 56 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

S
Stephen

15-Mar-2019

Erittäin hyvä risteilybaari

Kävin siellä sekä lauantai- että sunnuntai-iltana, ja se oli säännöllistä risteilyä (ei pukukoodia). Sisäänpääsy on 10 PLN (2 puntaa), ja juomat maksavat saman hinnan, joten ne ovat edullisia Yhdistyneen kuningaskunnan standardeihin nähden. Suositeltava.
T
Tom

31-Dec-2018

Kiva paikka

Mukava klubi baarilla ja erittäin valtavalla risteilyalueella. Kaiken ikäisiä miehiä tulee tänne. Täytyy nähdä, jos vierailet Poznanissa
B
Ben

12-Oct-2018

hauska

Nouto myöhään, noin klo 11. Suosittu perjantaina (alusvaatejuhlat) ja vähäisemmässä määrin tiistaina (paitajuhlat - ei alushousuja). Suuret risteilyalueet, kirkkausaukkoja, rintareppuja, pornoa. Hyvin varusteltu baari. Tarpeeksi puhdas, mitä se on, harmi vain, että siellä ei ole pesuasemaa roskien puhdistamiseen, vain pieni kylpyhuoneen pesuallas, jossa on jäätävää vettä. Aivan vanhassa kaupungissa. Kaikentyyppiset ihmiset, useimmat ovat leikkisä.
M
Mario87

26-Aug-2018

Molto bello

Poikkeuksellinen kokemus erittäin kauniisti tehty, kauniita miehiä ja kaiken ikäisiä miehiä. Puhdista hienovaraisissa ja mielikuvituksellisissa ympäristöissä - niin paljon seksiä - hauskaa, erinomaista, helppo päästä.
m
m

15-Nov-2017

suuri

Mukava paikka, hyvä sisustus, ystävällinen henkilökunta, ei paljon naarmuja.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.