Splash Spa & Leisure

  Splash Spa & Leisure

  Splash Spa & Leisure

  Sijainti-kuvake

  61 Bedford Street, Leicester, Yhdistynyt kuningaskunta, LE1 3JR

  Splash Spa & Leisure
  Tänään: Ei pyyhettä tiistaina - Joka tiistai
  Huomenna: Hopeakeskiviikko - 10 puntaa yli 60-vuotiaille - Joka keskiviikko
  Gay-sauna ja kylpylä, jossa on kuivasauna, höyrysauna, poreallas, pimeä huone, leikkialue, kuntosali ja kahvila-baari. Pääsymaksu alkaen 12 puntaa.

  Avoinna joka päivä klo 11 alkaen

  Arkisin: 11-00

  Viikonloppu: la 11-00; Su 22-00

  Ominaisuudet:
  kahvila
  Pimeä huone
  Kunto
  Poreallas / kuuma allas
  Rentouttavat mökit
  Sauna
  Höyrysauna
  Aurinkoterassi
  hinta Splash Spa & Leisure
  3.5
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 92 ääntä

  2019 Yleisöpalkinnot
  2019 Yleisöpalkinnot

  4 Tähtien Voittaja

  2020 Yleisöpalkinnot
  2020 Yleisöpalkinnot

  4 Tähtien Voittaja

  p
  paul houlden

  Pe, 25. elokuuta 2023

  vierailla

  Kävin saunassa ilman pyyhkeitä tiistaina, se oli ensimmäinen kerta siellä ja se on viimeinen, minusta se tuntui epämukavalta, koska kammottavat vanhat miehet eivät jättäisi minua rauhaan.
  B
  Bo Bee

  La 23. syyskuuta 2023

  Arvostelut

  Sinusta tulee jonain päivänä vanha kammottava mies. Luuletko, etteivät he olleet nuoria? Pidä kunnioitusta
  M
  Michael

  Su 25. kesäkuuta 2023

  Tuskin käymisen arvoinen

  Kävin tänään, kuukauden viimeisenä sunnuntaina. He mainostavat "hyvää ilmaista buffetaamiaista"... Missä se oli? 2 pizzaa tilattiin ja meitä oli yli 20. Tämä on väärää mainontaa, kiitos. Poreallas ei juuri tehnyt kuplia. Tuskin oli käymisen arvoinen.
  P
  Paul

  Ti, 31. tammikuuta 2023

  Great experience

  Kävin ensimmäistä kertaa ja vasta toisen kerran saunassa. Ensimmäinen oli 20 vuotta sitten ja "pullotin" sen 5 minuutin sisällä saapumisesta. Tällä kertaa olin päättänyt kokeilla sitä ja olen iloinen, että tein. Ystävällisen henkilökunnan tervetulotoivotus oli hämmästyttävää, ja olin niin rauhallinen. Teekannun jälkeen rauhoittamaan hermojani oli aika tutkia. Aluksi kävellessäni päämäärättömästi (kuten muutamat muutkin) lopulta liityin ja minut palkittiin kahdella nautinnollisella, maukkaalla "kohtaamisella". Kun olin selvittämässä tiliäni, minulta kysyttiin, löysinkö etsimäni - tein varmasti. He ovat saaneet minut haluamaan nauttia enemmän saunoista, ja seuraavan kerran kun olen Leicesterissä, tulen takaisin.

  Michael

  Olen käynyt tässä saunassa nyt paras osa 2 vuotta. Loistava paikka rentoutua, tavata samanhenkisiä kavereita ja saada hyviä ystäviä. Kaikin puolin tervetullut henkilökunta ja mukava ja puhdas kaikilla alueilla, mukavaa, ettei tarvitse käyttää pyyhettä, jos et halua. Voi täysin rentoutua alasti kahvia nauttien ja jutella kahvila-alueella. Todella loistava paikka, ei voi odottaa, että pääsen takaisin käymään.
  B
  Ben

  Su, 09. helmikuuta 2020

  Erittäin hyvä sauna

  Käyn täällä yleensä kerran kuukaudessa tiistaisin alastomaksi päiväksi.. Minun on sanottava, että tämä paikka on erittäin hyvä kaikentyyppisille asiakasryhmille, mutta pääasiassa vanhemmille kavereille, joista pidän parempana (yli 55). Henkilökunta on mahtavaa, koska tarvitset niitä vain pyyhkeisiin tai kysymyksiin. Pääasia on tutkia ja löytää itsellesi sopiva henkilö. Ensimmäinen vierailuni oli hieman outo, mutta kun sanot ei, kaverit perääntyvät. Kaikki ovat ujoja siellä, mikä on ok, mutta kun olet mukava ja luottavainen, voit puhua ihmisten kanssa ja he puhuvat takaisin. Minusta tuntuu, että pojat suosivat pääasiassa nuorempia kuin minä (30), mutta he ovat siellä nuorempia miehiä, jotka tulevat yleensä klo 4 jälkeen. En ole käynyt viikonloppuisin. Poreallas mahtuu noin 8 henkilöä, mutta 6 on täydellinen. Sauna on hyvä ja niin myös höyrysauna. Menen yleensä kotiin iloisena vähintään 3 kertaa kumartamisen jälkeen. Yläkerrassa on paljon tekemistä, jos olet seikkailunhaluinen etkä ujo. He palvelevat alkoholia. Pukuhuoneet ja suihkut ovat istuinaluetta vastapäätä, joten saat paljon kavereita katselemassa sinua, mikä ei ole huono asia.
  A
  Ad

  lauantaina 17

  Epämiellyttävä kokemus

  Tänään iltapäivällä kävin mieheni kanssa saunassa ja alussa kaikki näytti olevan ok, kunnes yksi kaveri ilmestyi. Hän käyttäytyi jotenkin oudosti, käveli yläkertaan ja alakertaan 3 minuutin välein, kuin katsoisi jotain tai jotakuta. Hän lähestyi minua ja miestäni ja kommentoi, ettei seksuaalinen käyttäytyminen porealtaassa ollut hyväksyttävää. Hmm, tämä oli silloin, kun istuimme vierekkäin ja juttelimme, ilmeisesti jätimme hänet huomiotta. Sitten, toisen tunnin kuluttua, hän tuli luoksemme ja sanoi, että hän aikoo ilmoittaa meidät saunan henkilökunnalle, johon sanoin hänelle, että ole vapaa, koska emme olleet tehneet mitään väärää, puhuen taas mieheni kanssa. 10 sekuntia myöhemmin nuori kaveri, saunatyöntekijä, joka kertoo meille seksuaalisesta käyttäytymisestä porealtaassa. Vakavasti, menetin kärsivällisyyteni ja haastoin väärät syytökset, mutta tämä köyhä nuori poika kertoi minulle jatkuvasti, että joku ilmoitti jostain ja meidän ei pitäisi tehdä sitä LOL. Kun häneltä kysyttiin, voisiko hän näyttää minulle todisteita, hän kääntyi ympäri ja jätti minut huomiotta. Hyvin tehty Splash Spa & Leisure, että pystyimme käsittelemään ammattimaisesti vaikean tilanteen. Emme koskaan mene sinne uudelleen, emmekä suosittele kenellekään vastaavan tilanteen kokemista.
  R
  Rob

  To 19. maaliskuuta 2020

  Ryöstää.

  Älä anna tämän yksittäisen epämiellyttävän kokemuksen estää sinua vierailemasta "Splashissa", pelkään, että joskus ympärillä on ärsyttäviä ihmisiä kaikilla elämänaloilla, ja kun tämä idiootti "ilmoitti", että hän oli nähnyt jotain, henkilökunta ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tutkia, vaikka minusta kuulostaakin, että se olisi voitu käsitellä diplomaattisemmin. Se on todella hieno sauna ja yleensä erittäin seurallinen, olen käynyt jo muutaman vuoden enkä ole kokenut mitään sellaista epämiellyttävää tilannetta kuin sinä. Mutta olkaa hyvä ja antakaa paikka uudelleen, olen varma, ettei se toistu, mitä viime kerralla tapahtui. Enjoy Enjoy xxx Rob x.

  Älä anna kuvien hämätä

  Olin todella pettynyt tähän saunaan. Se ei ollut puhdas, se oli kulunut ja likainen. En ole koskaan nähnyt niin monia ilmoituksia, joissa kerrotaan, mitä voit ja mitä et voi tehdä (lisää myöhemmin) Tämä todella tarvitsee hyvän kunnostuksen. Ei näytä yhtään kuvien kalta. Ei palaa.
  M
  Matt

  Pe, toukokuu 03, 2019

  Hienoa!

  Olen ollut täällä muutaman kerran, aina ollut hauskaa! ! Upeat leikkihuoneet yläkerrassa, paljon hauskaa samanhenkisten kaverien kanssa!
  m
  michael

  pe, 12. huhtikuuta 2019

  mikrofoni

  Upea paikka, olen ollut muutaman kerran nyt ja nauttinut paljon toiminnasta. Seka-ikäinen, joten sopii kenelle tahansa. Tilat siistit. Ei mitään moitittavaa. Osallistumismaksun arvoinen, palaan takaisin nyt, kun olen löytänyt sen!!
  s
  steve

  Ti 27

  murskaava paikka

  Olin alueella ja luin ristiriitaisia ​​arvosteluja, mutta ajattelin kuitenkin kokeilla sitä ja olin iloinen, että tein. Hyvin varusteltu sauna, jossa avulias ja ystävällinen henkilökunta. Kaikki tilat toimivat ja hyvä valikoima miehiä. Jos minun pitäisi valita vika, se olisi, että wc haisi siltä, ​​että viemäri olisi rikki, ja GH-kaapit tarvitsevat osan lukoista ja kondomeista. Tiedän, etteivät kaikki käytä niitä, mutta minulle tarjottiin toimintaa siellä ilman keinoja pakata kasseja lähtemättä johonkin leikkihuoneeseen. Näin on kuitenkin joissain muissa saunoissa. Muuten kuitenkin menin sunnuntaina myöhään iltapäivällä ja siellä oli paljon muita kavereita ja minulla oli hieno vierailu. Se oli alastomien ystävien päivä, mutta valitettavasti vain harvat suostuivat konseptiin, ja suurin osa ihmetteli edelleen pyyhkeensä käyttöä. Jatka samaan malliin. Tulen varmasti takaisin, kun olen seuraavana alueella.
  F
  Fin r

  su 15

  hyvä

  Jokainen vierailu on hauskaa, pääsymaksun arvoinen. Myös sauna on iso. Suihkut voisivat olla puhtaampia. Huonompiakin paikkoja nähty.
  G
  Ges

  To, toukokuu 11, 2023

  herra g

  Kävin eilen ja löysin paikan ihanaksi ja ystävälliseksi sai jutella 2 nuoremman kaverin kanssa, jotka veivät minut pimeään huoneeseen ja tekivät unelmistani totta. He tekivät myös minusta, voit vain kuvitella, millaisen kokemuksen olen menossa agsin lauantaina
  J
  Jonathan

  pe, 26. lokakuuta 2018

  Aina puhdas, ystävällinen ja hauska

  Olen käynyt saunassa paljon. Ihmiset ovat aina olleet ystävällisiä ja heillä oli hauskaa. Tämä paikka on valtava ja erittäin kohtuullinen hinta.
  M
  Mark

  Ke 02. marraskuuta 2016

  Paras gay-bisauna tähän mennessä

  Olen käynyt tässä saunassa nyt vähän yli vuoden enkä ole löytänyt parempaa. Aina puhdas, ystävällinen henkilökunta, kuumat Leicester-pojat ja kaverit kaikkialta matkustavat käyttämään tätä saunaa. Vastinetta rahoille ja ne on hiljattain remontoitu yläkerrassa. Viikoittaisten vierailujen arvoinen.
  G
  George

  Keskiviikkona 17

  Splash Spa

  Upea paikka ... erittäin puhdas ... mukavia tyyppejä ... upea henkilökunta ... halpa olut lol
  S
  Stuart

  Maanantaina, 11. tammikuuta 2016

  Hieno sauna

  Pidä aina hauskaa Splashissä varsinkin alasti tiistaina, kun esityksessä on paljon ihania tyyppejä ja paljon toimintaa. Hieman vanhempi asiakaskunta, mutta nuoret kaverit eivät näytä välittävän.
  R
  Richard

  ma 31. elokuuta 2015

  Tulen takaisin

  En ymmärrä miksi tällä saunalla on alhainen arvosana, koska se oli mielestäni erinomainen. Sieltä löytyy kaikki mitä saunalta haluaa. Vastaanoton kaveri toivotti minut lämpimästi tervetulleeksi. Se oli ensimmäinen vierailuni ja tulen varmasti takaisin.
  J
  John

  pe, 17. lokakuuta 2014

  Hieno sauna

  Oli todella hauskaa Splash Spa and Leisuressa tänään. Todella siistit ja modernit tilat ja henkilökunta mahtavaa. Voit jopa saada jotain hyvää syötävää.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.