Western Cape opas ja hotellit

Western Cape opas ja hotellit

Western Cape on Etelä-Afrikan provinssi maan lounaisrannikolla.

Western Cape tunnetaan Kapkaupungin satamakaupungista, joka sijaitsee Pöytävuoren alapuolella, osa samannimistä kansallispuistoa. Table Bayssa sijaitseva Robben Island on pahamaineinen vankila, jossa aikoinaan oli Nelson Mandela, ja se on nykyään elävä museo. Kauempana viinimaat ympäröivät historiallisia kaupunkeja, kuten Stellenbosch, Franschhoek ja Paarl.


Majoitus Western Cape, valitse omasi runsaasta valikoimastamme

Western Cape opas ja hotellit

The Marine
Sijainti-kuvake

Päätie, Western Cape

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Fantastinen valaiden katseluun. Huikeat näkymät. Ravintolat ja kylpylä.
Tämä Liz McGrath Collection -kokoelmaan kuuluva 5 tähden boutique-hotelli on yksi Etelä-Afrikan upeimmista merenrantahotelleista. Marine sijaitsee Hermanuksen kuuluisalla kalliopolulla, josta on näkymät henkeäsalpaavalle Walker Baylle Länsi-Kapin Overbergin alueella.

Vieraat voivat yöpyä tilavissa kahden hengen huoneissa, joista joissakin on oma parveke, tai premier-sviiteissä, joista on näkymät merelle. Marine tarjoaa myös ylellisiä kahden hengen huoneita merinäköalalla, ja ne sopivat erinomaisesti delfiinien ja valaiden palkojen katseluun alla olevassa lahdessa. Kaikissa huoneissa on tv, kylpytakit ja kylpytuotteet, pullotettu suodatinvesi ja tallelokero. Koko kiinteistössä on ilmastointi ja ilmainen wifi.

Marinessa on kaksi upeaa ravintolaa ja aurinkolounge ja baari sekä kaksi uima-allasta ja kylpylä puutarhan sisäpihalla. Kaikki Liz McGrath Collectionin hotellit ovat homo-/LGBTQ+-ystävällisiä ja vieraanvaraisia.
Ominaisuudet:
A / C
bar
Puutarha
Hotelli
pysäköinti
pool
ravintola
ostokset
Kylpylä
valaiden katselu
The Plettenberg
Sijainti-kuvake

40 kirkkokatu, Western Cape

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Henkeäsalpaavat näkymät merelle ja vuorille. Maailmanluokan kalaravintola. Pääsy rannalle.
Plettenberg on osa Liz McGrath -kokoelmaa ja on Etelä-Afrikan äärimmäinen merenrantakohde. Tämä ylellinen 5 tähden hotelli sijaitsee kallioisella niemellä Plettenberg Bayssa kuuluisan Garden Route -reitin varrella.

Valitse useista tilavista kylpyhuoneellisista kahden hengen huoneista ja sviiteistä, joista joissakin on oma parveke ja merinäköala. Siellä on myös eksklusiivinen huvila ja rantatalo, jossa on keittiö ja oleskelutila, jotka sopivat täydellisesti suuremmille ryhmille. Kaikissa huoneissa on tv, kylpytakit ja kylpytuotteet, pullotettu suodatinvesi ja tallelokero. Koko kiinteistössä on ilmastointi ja ilmainen wifi.

Nauti maailmanluokan ruoasta paikan päällä olevassa kalaravintolassa tai rentoudu Plettenbergin tyylikkäässä baarissa ja loungessa. Siellä on myös kaksi uima-allasta, kylpylä ja pääsy kultaiselle hiekkarannalle. Kaikki Liz McGrath Collectionin hotellit ovat homo-/LGBTQ+-ystävällisiä ja vieraanvaraisia.
Ominaisuudet:
A / C
bar
pääsy rannalle
Hotelli
pysäköinti
pool
ravintola
ostokset
Kylpylä

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli